14 hours ago14 hr njegova povreda je daleko gora od kidanja aclzivot mu je bio ugrozenverovatno su mu obecali "kad budes zdrav i zaigras opet si sa nama"ovo je prva reprezentativna akcija nakon njegovog povratka kosarci, proslu sezonu je celu propustiomogli su ga pozvati na siri spisak, da odigra neku prijateljskutakve stvari itekako podizu pa mozda ne vidljivost u danasnje vreme, ali cenu svakakosve to ne znaci da je njegov nastuop ok, patetika na max, ali ga cini donekle razumljivim
13 hours ago13 hr pozvali su ga proslog leta, pa je dobio poziv od igokee, verovatno u sklopu celog tog giga.zato i pitam, jel je kosher da ga sad stalno zovu? uostalom, kari pesic sastavlja spisak, makar je tako bilo do sada, tako da ne treba pricati ni u mnozini, niti o npr chovicu, ako neko ima problem sto nije (opet) pozvan. ja nemam.
13 hours ago13 hr Zapravo ne znamo šta je bilo. Ako mu je nešto obećano i nije ispunjeno, onda to svejedno nije ok. Možda je nešto drugo.Inače uglavnom zato ne volim takve prazne priče kao što su "igramo za Borišu" ili izlive saosećanja od kojih on ili neko drugi na njegovom mestu nema u suštini ništa. Na kraju priče život ide dalje i nema više niko vremena za to.
13 hours ago13 hr price tipa “dao bubreg za srbiju” su nepotrebna preterivanja, kojima smo inace vise nego skloni. Tipicna srpska kafanska mitomanija.
12 hours ago12 hr poziv na širi spisak, znači ful kandidat koji radi taktiku i igra pripremne utakmice, a ne da trenira samo u početnoj fazi kao prošle godine, je zero sum game. neko drugi mora da ispadne da bi Boriša upao. neko drugi za koga selektor smatra da kvalitetom i formom zaslužuje poziv i može više da pomogne ekipi od Boriše.
12 hours ago12 hr 36 minutes ago, Venom said:Inače uglavnom zato ne volim takve prazne priče kao što su "igramo za Borišu" ili izlive saosećanja od kojih on ili neko drugi na njegovom mestu nema u suštini ništa. Na kraju priče život ide dalje i nema više niko vremena za to.ja bih se drugačije osećao na temu da je on morao da batali basket ili da ga niko nije hteo da igra a da nije dobio nac. penziju & kao, svi su ga ostavili i yaboravili.kapiram da bi mu u takvom slucaju ponudili nekakvo mesto u repki ili savezu, što kontam da ga svejedno čeka kada reši da završi karijeru.u nekom bazičnom finansijskom smislu, boriša je obezbeđen, kako i treba da bude.inače je došao u životnu opasnost kombinacijom freak situacije & nekompetentnosti lokalnog medical staffa a zapravo mu je repka doktor izvukao situaciju.zbog svega toga uopšte sada i diskutujemo da li mu se treba na još neki način odužiti, što je po meni krajnje besmisleno, jer repka ipak nije institucija te prirode.zato sam i pominjao regularnije a strašne povrede, koje ti ili prekinu karijeru, ili te ojade u smislu performansi a sportisti često svesno rizikuju svoju karijeru kako bi igrali za repku. pa iako je tako, opet niko ne pomišlja da ih kompenzuje na neki način.na kraju krajeva, kao što je i napisano, borišino pravo je da se oseća uskraćeno & uvređeno, samo što ja tu ne vidim da se neko poneo naopako prema njemu.igramo za borišu ne znači da igramo sa borišom.
12 hours ago12 hr Boriša je na teži način shvatio 1 životno i sportsko pravilo - ko te jebe kad nisi sposoban.Na žalost, to je današnji sport i shvatanje života.
12 hours ago12 hr Ja sam mislio da su njemu "obećali" neku funkciju ono tipa"tim menadžer" ili tako nešto...A svakako ova kuknjava nije primerena, pogotovo ako je zbog ispadanja sa "šireg spiska" tek je onda bezveze...
11 hours ago11 hr Just now, pbg12345 said:kakav tim menadzer, covek je aktivni kosarkasAktivan je gde?I ovu Igokeu su mu "poklonili"...Tužno al jbga...
11 hours ago11 hr igrao je preko 20 minuta po utakmiciza dobrog aba ligasa i ucesnika fiba lige sampionanije da je pre toga igrao u nba ili evroligu, vec za saragosu
11 hours ago11 hr Dobio bi garantovano neku funkciju u savezu da je rešio da prekine karijeru. Naročito kod Čoviča, on takve zicere ne propušta.Meni je jako sumnjivo da se ova objava svodi na puko spominjanje na širem spisku. Ako je stvarno samo to, onda nije normalan. Da zanemarimo za trenutak tu jedan-u-milijardu povredu, njemu je Pešić tim ničim izazvanim pozivanjima u repku, debelo podebljavao ugovore i činio uslugu čija opravdanost je maltene bila typical SNS granični nepotizam.Auto-limar, vlasnik na pečenjaru i Boriša.
11 hours ago11 hr 35 minutes ago, uini said:ja bih se drugačije osećao na temu da je on morao da batali basket ili da ga niko nije hteo da igra a da nije dobio nac. penziju & kao, svi su ga ostavili i yaboravili.kapiram da bi mu u takvom slucaju ponudili nekakvo mesto u repki ili savezu, što kontam da ga svejedno čeka kada reši da završi karijeru.u nekom bazičnom finansijskom smislu, boriša je obezbeđen, kako i treba da bude.inače je došao u životnu opasnost kombinacijom freak situacije & nekompetentnosti lokalnog medical staffa a zapravo mu je repka doktor izvukao situaciju.zbog svega toga uopšte sada i diskutujemo da li mu se treba na još neki način odužiti, što je po meni krajnje besmisleno, jer repka ipak nije institucija te prirode.zato sam i pominjao regularnije a strašne povrede, koje ti ili prekinu karijeru, ili te ojade u smislu performansi a sportisti često svesno rizikuju svoju karijeru kako bi igrali za repku. pa iako je tako, opet niko ne pomišlja da ih kompenzuje na neki način.na kraju krajeva, kao što je i napisano, borišino pravo je da se oseća uskraćeno & uvređeno, samo što ja tu ne vidim da se neko poneo naopako prema njemu.igramo za borišu ne znači da igramo sa borišom.Ne diskutujem da li mu se treba odužiti, kao što rekoh ne znamo u stvari šta je bilo. Ja ne očekujem da mu se neko oduži tako što će ga tegliti u reprezentaciji narednih pet godina, to je nerealno i ne treba trošiti vreme.Mada kad razmislim sad o tome, ako jeste to, zanimljivo kako stalno svi proklinju igrače koji neće da igraju. Sad imaju jednog koji hoće da igra s jednim bubregom, pa eto im njega da prave opet kult reprezentacije. Ako hoćeš kult to se pravi upravo na ovakvim pričama. I onda 20 godina kasnije snimaš dokumentarac o presudnom trenutku, u pozadini se vrti neka epska muzika, zastava vijori, Boriša ruka na srcu, suza u oku i da ispiraš mozak narednim generacijama i vrtiš sve u krug. Sistem koji postoji već decenijama uspešno u američkom sportu -- ona američka gimnastičarka heroj što je izvrnula zglob 1996 i zrtvovala se za kralja i otadžbinu, miracle on ice 1980, tu nije niko bio povređen ali bitno je da se pravi kult.Mene lično za kult boli ona stvar (kurac), ali ko se na to loži eto mu nacrt. Ali mi nećemo to, nego da dođu najbolji, pa da se manje sekiramo u toku utakmice.
11 hours ago11 hr Postoji kult reprezentacije, svi se odazivaju, jedva čekaju da dođu, maksimalno su požrtvovani i ginu za reprezentaciju.Svi znaju da je reprezentacija svetinja, da je cilj uspeh reprezentacije, a ne individualni nastupi i spremni su i da sede na klupi ili imaju manju ulogu nego što misle da trebaju da bi ekipa pobedila.To je kult, a Borišin stori je sve suprotno tome.