5 hours ago5 hr 1 minute ago, theanswer said:Pa zar je ti ne posmatraš na taj način ako gledaš samo kroz prizmu toga što će sedeti na klupi na evrobasketu? Koliko će misliš imati minuta ove sledeće sezone u Oklahomi? Koliko misliš da se trenira tokom sezone u NBA? Da nisu gameday shootaroundi i gledanje snimaka?Drugo, u kakvoj su koliziji tačno njegovo treniranje sa reprezentacijom i njegov uspeh kao NBA igrača? Program nekog individualnog rada koji mu je spremila Oklahoma koji ne može da ostvari ako bude mesec dana sa reprezentacijom? Pošto timskih treninga nema pre treninga campa ni tamo, samo dobrovoljni skrimidži koje sigurno većina igrača Tandera ni ne koristi jer su sezonu juče završili bukvalno. I sad mu je neki tamo YMCA skrimidž bolji od ovog u reprezentaciji, bolji od pripremnih utakmica? Neće biti.Ja mislim da je bolji, zato što mu je takva situacija da mora da se vrati u pogon™ svojim tempom. Nisam nigde napisao da su timski treninzi nego da mu je bolje da radi ono što dogovori s klubom, jer oni znaju šta hoće od njega i očigledno znaju da rade s mladim igračima. Nije ni Kari levo smetalo, ali često važi "puno babica kilavo dete". Ne moramo u sitna crevca, napisao sam da na njegovom mestu ne bih došao i iz kojih razloga, kao i da sam Kari da bih ga zvao. Ako on odluči da dođe to je njegova stvar i neću doživeti slom živaca u tom slučaju.
2 hours ago2 hr I ja bi Topica u reprezentaciju. Od povrede se ne moze sakriti, ako mu je sudjeno da se opet povredi, povredice se bilo gde. Treba ubaciti i nekog mladjeg igraca u sistem.
1 hour ago1 hr 21 minutes ago, Micko8 said:I ja bi Topica u reprezentaciju. Od povrede se ne moze sakriti, ako mu je sudjeno da se opet povredi, povredice se bilo gde. Treba ubaciti i nekog mladjeg igraca u sistem.jel imamo svest kako repka nije letnja liga ili vecina misli da je topic nrki wunderkind koji je vazan za dobar plasman repke
1 hour ago1 hr 25 minutes ago, Micko8 said:I ja bi Topica u reprezentaciju. Od povrede se ne moze sakriti, ako mu je sudjeno da se opet povredi, povredice se bilo gde. Treba ubaciti i nekog mladjeg igraca u sistem.Igrace mozda nekad.Za sada mu je karijera vrlo tanka da bi se pozivao u reprezentaciju.
1 hour ago1 hr 4 minutes ago, kronostime said:Igrace mozda nekad.Za sada mu je karijera vrlo tanka da bi se pozivao u reprezentaciju.nije da se repka dobija na osnovu CVja, nego na osnovu potencijalnog uticaja. ja ne vidim sta on to moze ovog leta a da je vredno za repku
1 hour ago1 hr Just now, uini said:nije da se repka dobija na osnovu CVja, nego na osnovu potencijalnog uticaja. ja ne vidim sta on to moze ovog leta a da je vredno za repkuTrenutno bi mnogo veci uticaj imali Drezgic i Bosnjakovic od njega.
1 hour ago1 hr Meni mnogo više smisla za tu ulogu 12og igrača ima smisla ubaciti nekog zahvalnog igrača koji se podređuje sistemu, nego nekog kome je u genima da bude vođa i pitanje je koliko mu ta sistemska uloga prija.Zato i Vasa i Gudurić nekad ne ispune očekivanja navijača. Nije im lako i potpuno razumem kad ne odigraju u skladu sa očekivanjima, ali previše su iskusni i kvalitetni da ne budu među bitnijima u reprezentaciji. Edited 1 hour ago1 hr by Milošica
1 hour ago1 hr 39 minutes ago, kronostime said:Trenutno bi mnogo veci uticaj imali Drezgic i Bosnjakovic od njega.Drezgić i Bošnjaković ne mogu u istu rečenicu sa Topićem.
1 hour ago1 hr 43 minutes ago, kronostime said:Trenutno bi mnogo veci uticaj imali Drezgic i Bosnjakovic od njega.na osnovu cega tvrdis ovu potpuno nebitnu i outlandish tezu, coach kronose