June 17Jun 17 Iskopaj negde i sliku Stragija u dresu reprezentacije sa kvalifikacija u Bugarskoj 1995
June 18Jun 18 Najbolji dres - u smislu dizajna, kvaliteta, cene na kraju krajeva - je bio onaj Championov za Indianapolis 2002.To je bio jedini custom design, od svih dole pobrojanih od strane @Hele . Taj dres je kasnije bio osnova za grcki i italijanski, sto je velika cast.Btw ugovor koji je savez imao sa Championom je bio daleko najunosniji u prethodnih 35 godina.
June 18Jun 18 18 minutes ago, Djuro said:Najbolji dres - u smislu dizajna, kvaliteta, cene na kraju krajeva - je bio onaj Championov za Indianapolis 2002.To je bio jedini custom design, od svih dole pobrojanih od strane @Hele . Taj dres je kasnije bio osnova za grcki i italijanski, sto je velika cast.Btw ugovor koji je savez imao sa Championom je bio daleko najunosniji u prethodnih 35 godina.Meni su se mnogo svidjali i Partizanovi Champion dresovi..
June 18Jun 18 2 hours ago, Djuro said:Najbolji dres - u smislu dizajna, kvaliteta, cene na kraju krajeva - je bio onaj Championov za Indianapolis 2002.To je bio jedini custom design, od svih dole pobrojanih od strane @Hele . Taj dres je kasnije bio osnova za grcki i italijanski, sto je velika cast.Btw ugovor koji je savez imao sa Championom je bio daleko najunosniji u prethodnih 35 godina.Razumem šta pričaš za custom design, keš... ali meni ne sviđa ta nijansa plave i ima previše detalja po sebi. Oni iz 90ih su mi svi daleko lepši. Po meni, ne treba nam crvena boja na dresu nigde.Ali dobro, to je sad stvar ukusa, a o ukusima se ne rapravlja. Za mene su uvek najjači minimalistički poput Bulsa iz 90ih. Ako je u više boja, onda nešto originalno, kao Denverov sa bojama duge.Ovo mi malo dečije, ali dobro, ne volimo svi iste stvari
June 18Jun 18 Ma jasno… mada ovo na tvojoj slici nije pravi dres vec fake replika. Original je bio puno izradjeniji.Na originalu je C logo reljefni, natpis Jugoslavija (kao i prezimena nazad) takodje, puno lepsi nego ovaj odstampani na replici, ovi inserti sa strane su bili od boljeg materijala, nijanse boja su bile drugacije, brojevi su bili nalepljeni, ova KSJ etiketa je bila izvezena itd itd.Svi ti detalji su ono sto jedan dres cini vrednijim, skupljim, lepsim. Mada se jbg to ni ne vidi izdaleka, sa tribina ili u prenosu. Verujem da biste se svi prijatno iznenadili kada bi ga uhvatili u ruke.
June 18Jun 18 4 hours ago, Jimmy Kowalski said:Meni su se mnogo svidjali i Partizanovi Champion dresovi..da, to su bili mnogo mocni dresovi. oni su imali i jednu skrivenu grafiku u materijalu, jedva vidljivu golim okom. Btw bili bi i mnogo atraktivniji da nisu morali odgovarati tadasnjim rigidnim i potpuno besmislenim pravilima Fiba Europe.
June 18Jun 18 1 hour ago, Djuro said:Ma jasno…mada ovo na tvojoj slici nije pravi dres vec fake replika. Original je bio puno izradjeniji.Na originalu je C logo reljefni, natpis Jugoslavija (kao i prezimena nazad) takodje, puno lepsi nego ovaj odstampani na replici, ovi inserti sa strane su bili od boljeg materijala, nijanse boja su bile drugacije, brojevi su bili nalepljeni, ova KSJ etiketa je bila izvezena itd itd.Svi ti detalji su ono sto jedan dres cini vrednijim, skupljim, lepsim. Mada se jbg to ni ne vidi izdaleka, sa tribina ili u prenosu.Verujem da biste se svi prijatno iznenadili kada bi ga uhvatili u ruke.Dobro, ali deluje malo i da si ti imao taj u rukama pa ti se svideo, da li bi to mogao reći za sve koje smo nosili? Ja ocenjujem sve jednako - po fotografijama.Ako si bio u dodiru sa većim brojem naših dresova, originalnih, ne replika, bilo bi kul da napišeš nešto više o njima.I @Filozof manijak će uživati.
June 18Jun 18 2 hours ago, Djuro said:Verujem da biste se svi prijatno iznenadili kada bi ga uhvatili u ruke.
June 18Jun 18 Valjda se nije ozbiljnije povredila Anderson :/edit: kako napisah ona se vec vratila u igru :) Edited June 18Jun 18 by Have_Fun