6 hours ago6 hr 51 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Šta beše ovo, pred Atlantu? Najviše mi se roster pogađa sa tim. Mada neam pojma da je Vlada Đokić nekad upao u 14.Jeste, pred Atlantu, Đokić je poslednji otpao pred put. Sećam se da je Žoc pričao kako mu je taj razgovor sa Đokićem, kada mu saopštava da neće ići, jedan od najtežih momenata u životu.
6 hours ago6 hr Čudi me da Alston nije završio na Ilinoju ali to je verovatno zato što mu se prezime ne završava na ić.Prevari me slika da je otišao na Xavier, ali u stvari ide na Merilend. Edited 6 hours ago6 hr by theanswer
6 hours ago6 hr 1 minute ago, Nikodije said:Jeste, pred Atlantu, Đokić je poslednji otpao pred put. Sećam se da je Žoc pričao kako mu je taj razgovor sa Đokićem, kada mu saopštava da neće ići, jedan od najtežih momenata u životu.Kao spavanje na podu u Briselu.To je ta Riba-Rak kombinacija...
6 hours ago6 hr Just now, Milošica said:Kao spavanje na podu u Briselu.To je ta Riba-Rak kombinacija...Ne zajebavam se, stvarno je pričao koliko je patio što je morao da otpiše Đokića.
5 hours ago5 hr Top lista najlepših dresova:Savršenstvo sa belim ivicama na plavim dresovima ili plavim na belim, Gas reklama se najlepše uklopila od svih koje smo imali, štampana, ne nalepljena, u boji dresaSličan fazon, prelepa boja, jednostavni, ali Delta sport je mnogo ružnije legla na dresJoš jedan zlatni dres, poslednja godina Najkija i čuveni dresovi sa krugom na sred dresa i tačkicama sa strane, legendaran i prepoznatljiv.Peak se napokon svojski potrudio da uradi nešto za nas, možda je to jedini put da smo imali baš dres dizajniran za nas i ispalo je skroz okOvo je isti dres, samo sa sponzorima. Iako uvek preferiram Olimpijske igre kad nema sponzora, ovde sam na ivici da mi je ovaj i bolji od onog od prošle godine jer mu sponzori daju malo boja i elemenata koji možda fale olimpijskomChampion nam je postao sponzor 2002. godine i tri prvenstva zaredom davao iste dresove. Ovo je prvi put da su promenili za EP u Srbiji i lepši mi je od prethodnog zbog većeg prostora za drugu boju sa strane. Sinalco baš dosta userava ovde. Napokon su povećali i promenili SCG font, što nam je potencijalno trebao biti najjači naziv na dresu, tri slova - može ispasti efektno.Još jedan legendarni, zlatni dres, ali je kvalitet izrade bio toliko očajan da ide tek na sedmo mesto. Dres sam po sebi dobar, ali način na koji smo preko lepili Soko štark i grb... 🤣Isti dres kao u Indijanapolisu i Švedskoj, samo je sad pisalo SCG i bile su Olimpijske igre pa nije bilo sponzora pa je samim tim ispao boljiPrvi Peakov plavi dres, mada na drugom takmičenju na kom smo nosili za normalnijim sponzorom. Jednostovan, skroz okIsti kao Delta sport dres iz 1998. godine, ali nalepljena Telekom Srbija baš usrala stvariIako je onaj godinu dana stariji daleko legendarniji, meni se jednostavno više sviđaju SCG slova nego Jugoslavija. Čisto estetski, ne sad da mrzim Jugoslaviju, a gotivim SCGLegendarni, poslednji zlatni dresNi ne znam koji je ovo brend 🤣 Ali solidan posao odradiše za OI 1996. godine, čisto da se ne blamiramoPrvi Peakov plavi, ali ovaj sponzor je baš usrao dresPrvi crveni dres, šta znam, na ivici prihvatljivogIsti taj, samo plaviOvo mi jedino ok od Kappa krpaPresmešan dres realno, najviše verovatno zbog šorcaStandardna Peakova jadara od dresaAjde, nekako da kažemo da može da prođeNe znam šta reći. Sveti Sava font, komunističke neke zastave kao da su rađenu PES 6 editoru, ajde bile su Olimpijske igre pa bar nije bio neki ružan spoznorAjde nekako i da kažemo da je ok dres, ali najružniji sponzor ikadaNe znam, ovo je sad kripl fajt Peaki Kappa predimenzionaranih ružnih krpara. FIBA natpis koji stoji na prelazu između dve boje 😁Ovo je onaj komunističko-PES6-staroslovenski sa sve još Triglavom na sebiŠta reći, pogledajte ovu facu, pogledajte ovaj dres. Kakav font, kakav oblik, kakvi ovi kao detalji... 🤣 Nije za neke pionire KK Borče. I na sve to nalepljeni žuti Sinalko 🤣 Edited 5 hours ago5 hr by Hele