5 hours ago5 hr Majka mu jesrpskinja i njena je zelja da joj sin zaigra za srpsku reprezentaciju, rekao je u jednom intervjuu. Ali videcemo kako ce se snaci, i Bundalo je prosle godine bio na pipremama juniorske reprezentacije pa je oteran sa piprema zbog nediscipline, ( inasajd informacija forumasa Bloka). Mada Alston deluje kao neki mirniji tip. Edited 5 hours ago5 hr by Micko8
1 hour ago1 hr 2 hours ago, Hele said:Šta beše ovo, pred Atlantu? Najviše mi se roster pogađa sa tim. Mada neam pojma da je Vlada Đokić nekad upao u 14.
1 hour ago1 hr I koliko kosa ne stoji Bericu i picki celavoj 2Gle Topalovic, najbolji skok sut mog detinjstvaI zasto bas Mike Patton drzi loptu
1 hour ago1 hr 1 minute ago, Ratamahatta said:I koliko kosa ne stoji Bericu i picki celavoj 2Bukvalno.Prodisali ljudi od kad su sklonili to sa glava.
1 hour ago1 hr 4 minutes ago, Ratamahatta said:TopalovicFuck, a taman hteo da prokomentarišem kako je Lukovski stariji od kasnijeg sebe
1 hour ago1 hr 46 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Šta beše ovo, pred Atlantu? Najviše mi se roster pogađa sa tim. Mada neam pojma da je Vlada Đokić nekad upao u 14.Mislim da je to Vlada Šćepanović, ne Đokić.Jeste Atlanta, nema Sretenovića ni Kotura