Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kakav crni Pavle Nikolic, krilni centar od dva metra sa prosecnim atletskim sposobnostima i gradjom tesko moze cemu da se nada kada je u pitanju neki ozbiljniji nivo takmicenja.

Edited by Micko8

• Replies 29k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

55 minutes ago, Micko8 said:

Kakav crni Pavle Nikolic, krilni centar od dva metra sa prosecnim atletskim sposobnostima i gradjom tesko moze cemu da se nada kada je u pitanju neki ozbiljniji nivo takmicenja.

pre svega sam se sprdao malo

ali bez zajebancije sad sam vec siguran da ce pavle biti ozbiljan evropski igrac

ako sut za tri dovede na ozbiljan nivo onda i evroligaski

zanimljivo mi je npr poredjenje sa izvikanim davidom mirkovicem, godinu mladjim i "praaaave visine" za krilnog centra

igrali su dosta sto one juniorske aba lige, sto prijateljske, sto aba 1

mirkovic je vec prosle godine imao ozbiljnu minutazu za aba i generalno ga svi smatraju vecim talentom

vec ove sezone, narocito u drugom delu, pavle je delovao daleko bolje

igrali su u poslednjem kolu u podgorici scderbi i borac, pavle je bio najbolji igrac utakmice, mirkovic se nije upisao

generalno pavle nikad nije vazio za top talenta, ali jos iz mladjih kategorija ima tu neku konstantnu liniju napredovanja

u reprezentaciji svog godista najpre nije bio, pa je onda usao kao igrac sa kraja klupe, da bi na poslednjem turniru zavrsio u petorci i medju najvaznijim igracima

u seniorskoj je pretprosle igrao za zele drugu ligu i igrao odlicno kako je odmicala sezona, pa prosle kls za radnicki poceo traljavo zavrsio vise nego pristojno, ove godine iskoraka na aba nivo i opet jasno vidan napredak izmedju pocetka i kraja sezone

upravo zato za njega bi ubedljivo najbolje bilo da ostane u borcu naredne sezone i bude lider ekipe, takvu priliku nigde nece dobiti (niti vetar u ledja)

da sam na mestu uprave borca pre bih njemu ponudio tih 150k ili koliko im je max ugovor za sledecu sezonu nego nekom no name ameru

medjutim, posto su debili i potpisali 2 +(nepostojecih 2) pavle ce gotovo sigurno otici dal na koledz, dal u neki fmp, megu, igokeu

nego, poslusah sad ovaj gore bogdanov "intervju"

majko mila, nasi nazovi (sportski) novinari su svakim danom sve bedniji i bedniji

kakva us ovo pitanja, kakva je ovo prica jbt

Jokic opet ista prica, treba da razmisli da li ce igrati, treba da ga se ceka do ko zna kad

Predlazem da brat napravi nesto slicno Lebronovoj melodrami pre prelaska u Majami onomad, The Decision srpsko izdanje