Joe D Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 (edited) taj holden je ziveo i radio u rusiji i tako stekao pravo na drzavljanstvo. vise je on rus nego sto je kaminski srbin. vise ima veze sa njihovom kosarkom nego frank sa nasom. nije da ne razumem rezon, samo je uzasno pogresan u osnovi. Edited March 27, 2015 by Joe D
theanswer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 taj holden je ziveo i radio u rusiji i tako stekao pravo na drzavljanstvo. vise je on rus nego sto je kaminski srbin. vise ima veze sa njihovom kosarkom nego frank sa nasom. nije da ne razumem rezon, samo je uzasno pogresan u osnovi. da ali je postao državljanin rusije zbog košarke, zar ne? da se bavio nekom drugom delatnosti ne bi postao državljanin sve i da je 10god radio tamo kontam.
EmptyClip Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Не кажем да је добар резон, само ето, тако сам насађен. У принципу концепт репрезентације је осмишљен кад није било мешања људи ко сад. Данас се право пасоша стиче на разне начине, па је то онда тешко повезати са оригиналним концептом репрезентације.
MiddleClass Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 da ali je postao državljanin rusije zbog košarke, zar ne? da se bavio nekom drugom delatnosti ne bi postao državljanin sve i da je 10god radio tamo kontam. Isto vazi i za fudbalera Mladena Krstajica.
theanswer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Isto vazi i za fudbalera Mladena Krstajica. ne važi zato što bi jr igrao za ameriku da ima mesta. krstajić je mogao da igra za koga je hteo verovatno.
MiddleClass Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 ne važi zato što bi jr igrao za ameriku da ima mesta. krstajić je mogao da igra za koga je hteo verovatno. Kakve to veze ima? Samo 12 igraca moze biti u USA repci u datom trenutku. A vjerujem da imaju top klasa za 5-6 reprezentacija...
theanswer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Kakve to veze ima? Samo 12 igraca moze biti u USA repci u datom trenutku. A vjerujem da imaju top klasa za 5-6 reprezentacija... iste veze kao i ovo što si ti gore napisao. kakve veze jebeni krstajić ima sa holdenom. a i to što 5,6 reprezentacija može amerika da napravi
levi Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) Нека је био. Немам ја проблем да се Нелсону или Кинзију или Далоу да држављанство ако стекну услов и пожеле пасош. Само нећу да играју за репстацију. Ovo je već loše, ajde da kažemo nespretno rečeno. mada vidim da si eleborirao mešanje ljudi je realnost jebiga Edited March 27, 2015 by levi
MiddleClass Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 iste veze kao i ovo što si ti gore napisao. kakve veze jebeni krstajić ima sa holdenom. a i to što 5,6 reprezentacija može amerika da napravi Poenta priče je da jebeni Krstajić i jebeni Holden imaju jednake veze sa Srbijom.
theanswer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Poenta priče je da jebeni Krstajić i jebeni Holden imaju jednake veze sa Srbijom. :ziga: stvarno ne znam kako bih ti na ovo odgovorio
MiddleClass Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 :ziga: stvarno ne znam kako bih ti na ovo odgovorio Slažem se da je smiješno i da to nije tako, ali vi se ovdje zalažete za to. A to je meni smiješno...
Dr Arslanagić Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 A sto ne pogledate hrvatsku fudbalsku reprezentaciju - u ono vreme kad su u njoj igrala 3-4 lika rodjena u Australiji?? I - kao drugu stranu medalje - jos jedog od njih (Mark Viduka) koji je isto kao i oni bio u Australiji, pa dosao u CRO da igra (Hajduk valjda?) - licno pozvan od Tudjmana da igra za reprezentaciju - al' tip - ono - od mene je Australija napravila vrhunskog sportistu - red je da se oduzim - i igra samo i jedino za Auustralijsku reprezentaciju (a lokalna goveda po Hrvatskoj mu prete i slicno)... Zivot je haos. Viduka je igrao za Kroaciju, a za reprezentaciju Australije je debitovao pre nego što došao u Hrvatsku.
theanswer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) Slažem se da je smiješno i da to nije tako, ali vi se ovdje zalažete za to. A to je meni smiješno... totalno nemam pojma šta hoćeš da kažeš ili se zajebavaš što bi rekao empty troluješ, ali koliko vidim ljudi su ovde podeljeni, ne zalažu se listom nizašta ja sam protiv naturalizacije igrača, mislim da kaminski nije baš takav slučaj i mislim da bi bila velika razlika u javnosti da se kojim slučajem ne zove frank kaminski nego recimo filip kostić.. ali sam u principu protiv naturalizacije. ono što je glupo je što savez u ženskoj košarci dozvoljava naturalizaciju jer selektorka tako proceni a u muškoj reprezentaciji obrnuto. dakle, ne postoji politika saveza po tom pitanju nego stav selektora. i sutra kad đorđević ode, onda će taj kaminski da bude prihvatljiv možda novom selektoru a kaminski će uveliko igrati za nekoga i onda će biti glupo na više nivoa. i još jednom da ponovim da po meni on trenutno, dakle trenutno ništa ne daje reprezentaciji osim što bi njemu lično možda za buduću karijeru koristilo da provede leto sa ovim momcima. na stranu što ako bude lottery pik nema trika da dođe ovde da trenira, već će da igra letnju ligu prvo a posle sve po redu i 90 posto ne bi ni došao. Edited March 27, 2015 by theanswer
Recommended Posts