May 20May 20 7 minutes ago, goofs said:Možda Lučić ako bude hteo i ako bude zdrav. Ja bih zvao i Tristana, da ga kaparišemo.Plavšić sigurno neće ići, od ostalih prvi za otpis je Deda pa Šegi, mada su to 11ti i 12ti igrači u rotaciji, nije ni toliko bitno ko tu ide.Na trojci smo mnogo slabiji od ostalih pozicija. Vanja i Segi. Zato treba pricati sa Lucicem i Kalinom. Dosta bi nam znacilo da jedan od njih dvojice zaigra na toj poziciji. Deda je rezerevna cetvorka, a tu imamo Jovica i Petruseva koji uskace sto je miljama iznad nivoa Vanje i Segija.
May 20May 20 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Koga bi pre izabrali, Smajlija, Pokua ili Tristana?Moze Smajli umesto Dede, ova dvojica su previse izgubljeni za turnir na kome se ide na zlato.
May 20May 20 Micic, JovicAvramovic GuduricBogdanovic Marinkovic DobricJovic SmailagicPetrusevJokic Milutinov
May 20May 20 53 minutes ago, goofs said:Možda Lučić ako bude hteo i ako bude zdrav. Ja bih zvao i Tristana, da ga kaparišemo.Plavšić sigurno neće ići, od ostalih prvi za otpis je Deda pa Šegi, mada su to 11ti i 12ti igrači u rotaciji, nije ni toliko bitno ko tu ide.Mislio sam novi u smislu debitant. Jel Tristanu dovoljno da se upiše na prijateljskoj? Dečko mi ne deluje previše zagrižen za repstaciju tj. gotovo sigurno da nije. Možda želi da igra, ali niko mu ne može garantovati ove godine mesto u 12. U budućnosti, ako nastavi da napreduje, sigurno će imati mesto.Plus dečko još nije siguran da ima mesto u NBA-u. Verovatnije najpošteniji dil je da dođe i debituje i onda ode. Nek bude posle sa klubom, trenira individualno... Možda ga čeka i letnja liga. Najgore bi bilo da ispadne kao trinaesto prase, što nije nerealno, a i odjavi klub pa mu bude i ugroženo mesto u NBA-u.Mi imamo reprezentaciju:AvramovićMicićBogdanovićGudurićMarinkovićDobrićJovićPetruševDavidovacJokić MilutinovOstaje da se vidi šta sa matorcima - Jović, Kalinić i Lučić.I cenim da je Smajli tu jedini novi kanditat.Mislim da je negde to to, i Pešić je danas rekao da neće biti velikih promena.Eventualno neko iz Partizana, možda Đurišić da proba... ostali ili nemaju kvalitet ili su mladi još.
May 20May 20 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Micic, JovicAvramovic GuduricBogdanovic Marinkovic DobricJovic SmailagicPetrusevJokic MilutinovElegantno resenje kratera na 3
May 20May 20 Treba Cerovinu baciti u vatru. Topic ako je zdrav treba da konkurise za mesto u ekipi. Tristan ce igrati za Grcku, rekao mi Jannis. Edited May 20May 20 by Micko8
May 20May 20 Evo, saće OKC da prepusti Topića da se kroz reprezentaciju oporavlja od povrede i sprema za prvu NBA sezonu...A i nama treba klinac od 19 godina koji nije igrao godinu dana bilo kakvu košarku, a ceo život ni blizu taj nivo košarke, da se uvodi u visok nivo profesionalnog sporta i vraća iz povrede dok napadamo titulu.
May 21May 21 On je se vec oporavio. A povrede mogu da se dese bilo gde, u reprezentaciji, ljetnoj ligi, NBA itd. Edited May 21May 21 by Micko8
May 21May 21 Možda se i Kalina odazove pozivu sad kad nas Futura opere u maju ili Luča sad kad je dobio novi ugovor. A brate mogu i obojica pa da nas bog vidi. Edited May 21May 21 by Jesper23
May 21May 21 njih dvojica sigurno nece; taman i da imaju zelju, mnogo je nezgodno da ulazis kao novi faktor u ekipu koja je odlicno funkcionisala 2x takmicenjajokic mislim da je 60-40 da igra, tj malo vise od uobicajdnih za njega fifti-fifti ali nije sigurica.
May 21May 21 1 hour ago, uini said:njih dvojica sigurno nece; taman i da imaju zelju, mnogo je nezgodno da ulazis kao novi faktor u ekipu koja je odlicno funkcionisala 2x takmicenjajokic mislim da je 60-40 da igra, tj malo vise od uobicajdnih za njega fifti-fifti ali nije sigurica.Eh, sad, nisu neki padobranci, bili su tu na prošlom Evropskom, isto Pešić bio selektor.Ne treba ni zaboraviti da je i ta ekipa odlično funkcionisala, samlela sve protivnike, a onda se desilo ono protiv Italijana. A i tamo smo kontrolisali utakmici, vodili nekih desetak razlike, na kraju stizali... imali smo kanal od 7,8 minuta. Ipak, ekipa nije potonula, svi su rekli da je uprkos rezultatskom neuspehu sve funkcionisalo kako treba, trener je ostao, igrači se vratili i nastavili smo sa medaljama.