Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Koga bi pre izabrali, Smajlija, Pokua ili Tristana?

• Replies 28.9k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

7 minutes ago, goofs said:

Možda Lučić ako bude hteo i ako bude zdrav. Ja bih zvao i Tristana, da ga kaparišemo.

Plavšić sigurno neće ići, od ostalih prvi za otpis je Deda pa Šegi, mada su to 11ti i 12ti igrači u rotaciji, nije ni toliko bitno ko tu ide.

Na trojci smo mnogo slabiji od ostalih pozicija. Vanja i Segi. Zato treba pricati sa Lucicem i Kalinom. Dosta bi nam znacilo da jedan od njih dvojice zaigra na toj poziciji. Deda je rezerevna cetvorka, a tu imamo Jovica i Petruseva koji uskace sto je miljama iznad nivoa Vanje i Segija.

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Koga bi pre izabrali, Smajlija, Pokua ili Tristana?

Moze Smajli umesto Dede, ova dvojica su previse izgubljeni za turnir na kome se ide na zlato.

Micic, Jovic

Avramovic Guduric

Bogdanovic Marinkovic Dobric

Jovic Smailagic

Petrusev

Jokic Milutinov

53 minutes ago, goofs said:

Možda Lučić ako bude hteo i ako bude zdrav. Ja bih zvao i Tristana, da ga kaparišemo.

Plavšić sigurno neće ići, od ostalih prvi za otpis je Deda pa Šegi, mada su to 11ti i 12ti igrači u rotaciji, nije ni toliko bitno ko tu ide.

Mislio sam novi u smislu debitant.

Jel Tristanu dovoljno da se upiše na prijateljskoj?

Dečko mi ne deluje previše zagrižen za repstaciju tj. gotovo sigurno da nije. Možda želi da igra, ali niko mu ne može garantovati ove godine mesto u 12. U budućnosti, ako nastavi da napreduje, sigurno će imati mesto.

Plus dečko još nije siguran da ima mesto u NBA-u. Verovatnije najpošteniji dil je da dođe i debituje i onda ode. Nek bude posle sa klubom, trenira individualno... Možda ga čeka i letnja liga. Najgore bi bilo da ispadne kao trinaesto prase, što nije nerealno, a i odjavi klub pa mu bude i ugroženo mesto u NBA-u.

Mi imamo reprezentaciju:

Avramović

Micić

Bogdanović

Gudurić

Marinković

Dobrić

Jović

Petrušev

Davidovac

Jokić

Milutinov

Ostaje da se vidi šta sa matorcima - Jović, Kalinić i Lučić.

I cenim da je Smajli tu jedini novi kanditat.

Mislim da je negde to to, i Pešić je danas rekao da neće biti velikih promena.

Eventualno neko iz Partizana, možda Đurišić da proba... ostali ili nemaju kvalitet ili su mladi još.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Micic, Jovic

Avramovic Guduric

Bogdanovic Marinkovic Dobric

Jovic Smailagic

Petrusev

Jokic Milutinov

Elegantno resenje kratera na 3

Bjelica na 3, Jokić na 4...

Guduric je cista trojka (bio u Zvezdi) fantom