Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ne znam zašto ali ovo okruženje mi deluje kao savršeno za skrivenu kameru za Mela D

• Replies 29.2k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Raspored za ovu prvu grupu kvalifikacija je sledeci:

- 27. Novembra ove godine sa reprezentacijom koja dolazi iz predkvalifikacija (Slovačka, Švajcarska ili Ukrajina) kod kuce pa tri dana kasnije sledi gostovanje BiH

- U Februaru 2026-te prvo dočekujemo Tursku, a početkom Marta ide gostovanje u Turskoj

- u Julu 2026-te će biti dueli sa kvalifikantom u gostima i BiH kod kuce

Okupljanje 28. jula pa jednomesecne pripreme sa generalkom protiv Slovenije u Areni 21. avgusta.

Da neče igrati i u Stožicama.

6 hours ago, Cash said:

Da neče igrati i u Stožicama.

Ko zna, to sam cuo neku najavu priprema, plan. Pre te utakmice ima i par zatvorenih za publiku i dva turnira negde preko sa jacim ekipama tipa Nemacka, Grcka...Klasika.

Ispao u maju, sledeće godine nema takmičenja. Nema izgovora.

7 hours ago, Hele said:

Nema izgovora.

jokara u fazonu, hold one of my many beers

Ovi teški trenuci se mogu sada poboljšati jedino dobijanjem opklade protiv @*edited by mod Ako Debeli otkaže eto mi karata za neku utakmicu u Litvaniji.

Edited by Amos

Jokić o odlasku na Evrobasket: Moram da razgovaram sa trenerima i igračima, ali prvo - mnogo piva.

Igraće. jašta.

Ja imam filing da dolaze svi i to naoštreni.

I ja cenim. Plus je to sve ista ekipa, niko tu novi neće da upadne, možda Smailagić eventualno. Imamo tim i spremni smo da meljemo.

Sva sreca sto Zubca nece biti na Evrobasketu, jos da ga i Hartenstajn opet propusti i mrka kapafantom

Edited by Micko8

Oče li Zli navijati za Srbiju na Euru fantom

Hoce ako osvojimo tozla.

On 19. 5. 2025. at 10:01, Hele said:

I ja cenim. Plus je to sve ista ekipa, niko tu novi neće da upadne, možda Smailagić eventualno. Imamo tim i spremni smo da meljemo.

Možda Lučić ako bude hteo i ako bude zdrav. Ja bih zvao i Tristana, da ga kaparišemo.

Plavšić sigurno neće ići, od ostalih prvi za otpis je Deda pa Šegi, mada su to 11ti i 12ti igrači u rotaciji, nije ni toliko bitno ko tu ide.