May 14May 14 Raspored za ovu prvu grupu kvalifikacija je sledeci: - 27. Novembra ove godine sa reprezentacijom koja dolazi iz predkvalifikacija (Slovačka, Švajcarska ili Ukrajina) kod kuce pa tri dana kasnije sledi gostovanje BiH- U Februaru 2026-te prvo dočekujemo Tursku, a početkom Marta ide gostovanje u Turskoj- u Julu 2026-te će biti dueli sa kvalifikantom u gostima i BiH kod kuce
May 15May 15 Okupljanje 28. jula pa jednomesecne pripreme sa generalkom protiv Slovenije u Areni 21. avgusta.
May 18May 18 6 hours ago, Cash said:Da neče igrati i u Stožicama.Ko zna, to sam cuo neku najavu priprema, plan. Pre te utakmice ima i par zatvorenih za publiku i dva turnira negde preko sa jacim ekipama tipa Nemacka, Grcka...Klasika.
May 19May 19 Ovi teški trenuci se mogu sada poboljšati jedino dobijanjem opklade protiv @*edited by mod Ako Debeli otkaže eto mi karata za neku utakmicu u Litvaniji. Edited May 19May 19 by Amos
May 19May 19 Jokić o odlasku na Evrobasket: Moram da razgovaram sa trenerima i igračima, ali prvo - mnogo piva.Igraće. jašta.
May 19May 19 I ja cenim. Plus je to sve ista ekipa, niko tu novi neće da upadne, možda Smailagić eventualno. Imamo tim i spremni smo da meljemo.
May 20May 20 Sva sreca sto Zubca nece biti na Evrobasketu, jos da ga i Hartenstajn opet propusti i mrka kapa Edited May 20May 20 by Micko8
May 20May 20 On 19. 5. 2025. at 10:01, Hele said:I ja cenim. Plus je to sve ista ekipa, niko tu novi neće da upadne, možda Smailagić eventualno. Imamo tim i spremni smo da meljemo.Možda Lučić ako bude hteo i ako bude zdrav. Ja bih zvao i Tristana, da ga kaparišemo.Plavšić sigurno neće ići, od ostalih prvi za otpis je Deda pa Šegi, mada su to 11ti i 12ti igrači u rotaciji, nije ni toliko bitno ko tu ide.