March 19Mar 19 2 hours ago, Hele said: Kako sad verovati takvom liku? pa mislim, neka ga je i zvao old gregg. sta je poenta tog kurcenja, tj, zasto nije otisao? jel hteo da mejk vojvodina grejt agen ili kako
March 19Mar 19 Ma greg je zvao sve, zvao je i mene 99 odmah posle rata, cale mislio da ga zajebava neko oterao ga u kurac
March 19Mar 19 Kog kurcenja? Covek je objasnjavao da je imao nekih pogresnih odluka u karijeri (recimo odbio je Zeljkov poziv u Pao), nesto su bili i propusti menadzera, secam se da je hvalio Miska kada je presao kod njega. Pricao je o svemu iskreno da li kod Mileta u podkastu ili tako nekog. Ima tome nekoliko godina. Potpuno je glupo nipodastavati njegov igracki kvalitet jer je bio usijana glava i previse impulsivan. TO ga je sprecilo da ima vrhunsku karijeru, ali to sto je neko malo lud nije prepreka za mnoge da igraju u NBA dokle god isporucuju sto znaju..
March 19Mar 19 ja lično ne nipodaštavam njegovu karijeru ili igrački kvalitet. samo nisam slušao ili čitao pa lepo pitam, šta je poenta ovoga zvao me greg ali ja sam ostao u vojvodina. gurović je bio strava igrač, kreten je svako ko kaže drugačije
March 19Mar 19 najjače je bilo kad je određen da bude kapiten Moskitosima, lik lud ko struja, drugi najbolji igrač ti Darkeem, na klupi Moka…kako je iko mislio da to može da upali jbeš mi sve
March 19Mar 19 Realno i nije. Nije se ovamo Gurović kurčio, odgovarao je na pitanja i jeste bio poprilično samokritičan. U pravu je JK. Stoji i da je verovatno u tripu da je bio i bolji igrač nego što je bio, ali i to što je bio, bilo je materijal za NBA, sumnjam da bi lagao za Popa.
March 19Mar 19 jel moze neko eksplicitno da mi kaze sta je narativ iza "zvao me gregara u spurse, ja ostao u vojvodini", pošto ne mogu da gledam sad videoe gurketa, pored zvučnog topa i pumpanja
March 19Mar 19 2 hours ago, uini said: jel moze neko eksplicitno da mi kaze sta je narativ iza "zvao me gregara u spurse, ja ostao u vojvodini", pošto ne mogu da gledam sad videoe gurketa, pored zvučnog topa i pumpanja Pretpostavljam da je hteo da podvuče 1 lojalnost. Kakogod, kod Ilića u podkastu je naglasio da ga Vojvodina nije pustila u Spurse (sa sve teatralnim posezanjem za šolju dok to izgovara)
March 19Mar 19 Ne mora da znači hoće da naglasi lojalnosr. Za sve ostale wtf odluke o kojima danas priča mu je danas objašnjenje da je bio budala i da se kaje.
March 19Mar 19 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Pretpostavljam da je hteo da podvuče 1 lojalnost. Kakogod, kod Ilića u podkastu je naglasio da ga Vojvodina nije pustila u Spurse (sa sve teatralnim posezanjem za šolju dok to izgovara) Lojalista.
March 20Mar 20 On 19. 3. 2025. at 8:03, Zli Gli said:Kad vidimo ko je sve igrao i pogotovo ko sve danas igra u NBA, mogao je i Cica laganoDovoljno je Zagorca pomenuti
March 20Mar 20 Nije se on ni Evrolige naigrao, druga su to vremena bilaTo je otprilike kao da sad Stiv Ker zove Aleksu Avramovica tamo, a on to isprica za 20 i kusur godina
March 21Mar 21 When informed and asked by daily tabloid Kurir about Srbljanović's online comments, Gurović responded: "For her information, that 'tattooed fool' speaks, besides Serbian, three foreign languages. I know who this writer is and feel very sorry for her. Women of her age can do or say foolish stuff sometimes if they don't get their portion of cock in the morning.
March 27Mar 27 Portugalija, Estonija, Letonija, Turska, Srbija, Češka.Zanimljiva grupa, Letonci domacini i Turci
March 27Mar 27 Grupa A (Riga, Letonija)SrbijaLetonija CeskaTurskaEstonija PortugalGrupa B (Tampere, Finska)NemackaLitvanijaCrna GoraFinskaBritanijaSvedskaGrupa C (Limasol, Kipar)SpanijaGrckaItalijaGruzijaBiHKiparGrupa D (Katovice, Poljska)FrancuskaSlovenijaPoljskaIzraelBelgijaIsland