March 3Mar 3 I dalje se nisu okanuli onoga da domaćini biraju protivnika u grupi. Kipar naravno Grčku, Poljska Sloveniju, Finska Litvaniju a Letonija Estoniju.
March 4Mar 4 Jel ima ogranicenje da Turska ne moze na Kipar. Bio bi haos da igraju Grcka - Turska u Nikoziji
March 7Mar 7 On 24. 2. 2025. at 20:43, theanswer said: Ako budem morao da gledam još neku tekmu na kojoj Balša igra, ritualno ću se spaliti, tako da neću da gledam ovo. Zbog čega? Ja se ni blizu ne razumem u košarku kao ti i još neki ovde, pa me zanima mišljenje.
March 7Mar 7 10 minutes ago, napadaj said: Zbog čega? Ja se ni blizu ne razumem u košarku kao ti i još neki ovde, pa me zanima mišljenje. Neupotrebljiv je za današnju košarku najvišeg nivoa u najkraćem. Da mu prezime nije Koprivica ne bi ga bilo ni blizu Partizana i reprezentacije. Edited March 7Mar 7 by theanswer
March 7Mar 7 Dobro to sam skapirao, zanimalo me je šta je sve tačno problem. Edited March 7Mar 7 by napadaj
March 7Mar 7 Možda to što je brz kao ranjeni puž i zato što ponekad izgleda kao da ne zna gde se nalazi i šta treba da radi na terenu...
March 13Mar 13 Stojaković imao dobre dve utakmice na ACC turniru, sinoć je ubacio 37 Stenfordu za koji je ranije igrao ali su izgubili i završili takmičenje, ekipa mu je baš tanka, gledao sam prvo poluvreme. Ukupno je završio sezonu na 18p u proseku i oko 40% šuta iz igre, sa tek nešto preko 30% za 3. Ali, kažem u boljoj ekipi sigurno bi i procenti bili bolji.
March 13Mar 13 On 7. 3. 2025. at 12:21, napadaj said: Dobro to sam skapirao, zanimalo me je šta je sve tačno problem. Ovo nisam video onomad. Mislim da je njegov najveći problem što je on prosto netalentovan. Nema to nešto, nema nikakav vic, bezličan skroz tip. Imaju hiljade takvih koji su na toj poziciji napravili karijeru ali da bi takav prošao onda mora da skače ko Tajrik i da igra sa energijom Lesora ili da bude defanzivni stoper koji može da preuzme ako je već ograničen u smislu toga da sa iskakanja ne može da se vrati dovoljno brzo niti da u nekom dropu koji mi ni ne igramo može dobro da se pozicionira. Neupotrebljiv jednom rečju.
March 13Mar 13 9 hours ago, theanswer said: Stojaković imao dobre dve utakmice na ACC turniru, sinoć je ubacio 37 Stenfordu za koji je ranije igrao ali su izgubili i završili takmičenje, ekipa mu je baš tanka, gledao sam prvo poluvreme. Ukupno je završio sezonu na 18p u proseku i oko 40% šuta iz igre, sa tek nešto preko 30% za 3. Ali, kažem u boljoj ekipi sigurno bi i procenti bili bolji. Oftopik