Hele Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 52 minutes ago, pbg12345 said: Kad vec zove klince i forsira igrace domacih klubova mogao je komotno Pavla Nikolica umesto Beslaca Ako nije vec sad bolji, bice ubrzo. Znacilo bi i njemu i Borcu, al ok, daleko je Cacak Opiši nam ga. Meni ovde izbacuje da će za koji mesec da napuni 20 godina, ima fazon 5 poena u proseku, svaki drugi meč ima 0 poena i ima samo 200 cm i igra četvorku. Beslać je proveren prozoraš, ovako se uigrava za neke naredne kvalifikacije, a i postaje neki bekap bekapa za prvenstvo u slučaju povreda i otkaza. Čemu bi konkretno služio Pavle Nikolić? Osim ako nije neki novi fazon Rodman ili tako neko. Mada nije, ima 3,6 skokova po utakmici. U čemu je fora sa njim? Na spisku vidim istinske talente i nekog ko će sutra moći da nosi reprezentaciju zajedno sa par prvotimaca i bekap opcija koji mogu da posluže u prozorima. Beslać je ovo poslednje. Nikolić ne deluje kao bilo šta od toga.
pbg12345 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago mora kosarka malo i da se gleda ubice nas statistike i klipovi od 1 minuta
Milošica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Beslaću je menadžer Miško. Vodi računa Curry o svemu. A slažem se da je pravednije da ide Pavle.
Ros Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago da su filip i deda ostali bilo bi: "zasto sad da ne igraju mladi koji nemaju prilike da igraju? misko nabija cenu filipu. svejedno smo prosli, bla bla bla"
Hele Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, pbg12345 said: mora kosarka malo i da se gleda ubice nas statistike i klipovi od 1 minuta Pa zato te i pitam da nam predstavis coveka. 1
pbg12345 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Hele said: Pa zato te i pitam da nam predstavis coveka. predstavio sam ga najmanje 5 puta do sad, a pisali su i drugi o njemu eno ga na spisku djulovic koji je isto godiste kao nikolic, a jos nije ni dospeo do aba nivoa razumem ako je ideja da se daje prilika klincima, zato i kazem nikolic umesto beslaca beslac je igrac koji ne moze biti ni bekap u ozbiljnoj ekipi, 98 godiste
Hele Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa daj link ka predstavljanju. Ja vidim Djulovic 27 i 30 poena na tri prethodne tekme, koji god da nivo takmicenja (na trecoj tekmi 13-5-4), a vidim i Nikolicevu nulu protiv Dubaija na pretprosloj utakmici. Slazem se da kosarka nisu statistika i klipovi od minuta, ali stvarno ne gledam Borac iz Cacka. Ti umesto da napises koju ili citiras sam sebe, ostavljas nas na klipovima i statistici koji bas i ne idu u prilog Nikolicu. 1
Milošica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Možda je Đulović tu da se osiguramo da ga ne uzme BiH, pa ako uspe - uspe.
uini Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Hele said: i ima samo 200 cm i igra četvorku. uff to baš ne zvuči jednostavno, pogotovo ovih dana. jel ume da šutne tricu, @pbg12345? 1
Hele Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, uini said: uff to baš ne zvuči jednostavno, pogotovo ovih dana. jel ume da šutne tricu, @pbg12345? Pa ne govori nista, zato i pitam. Nasao sam neke njegovo postove, nije mu bas sut za tri jaca strana.
uini Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Hele said: Pa ne govori nista, zato i pitam. Nasao sam neke njegovo postove, nije mu bas sut za tri jaca strana. govori nesto, obicno se u tim godinama igraci stavljaju na vise pozicije od svoje, u njegovom slucaju radije sg i sf, da ne mesam pg kao specificnu, prosto da steknu i agilnost i ballhandling. ako mu sut nije dobar ili korektan, sto kaze misloshica, mora neki kajl hanjs, dejan milojevic da bude
Recommended Posts