February 22Feb 22 5 minutes ago, Milošica said: Sergej Trifunović Aleksa Đuričko Nikola Jović Aleksa je Sin Dragan i niko drugi
February 23Feb 23 Dobra sesta epizoda Court of Gold-a, tu samo mi pobedjujemo Nemce i cirkamo, tako da je ugodno za gledanje. Malo na kraju smore Ameri, ali sta ces. Meni bilo lepo da gledam i sve oko njihove tekme sa Francuzima jer je nisam gledao jer sam lutao negde po pizdama materinama jer su nas posle protesta protiv Rio Tinta isetali za sve pare 🤣
February 23Feb 23 To je ta ekipa koja se zalaze za jaku srpsku kosarku. Cim se ukaze prva prilika, okrenu joj ledja. Ne postoje veci olosi od njih.
February 23Feb 23 1 hour ago, Ryo said: To je ta ekipa koja se zalaze za jaku srpsku kosarku. Cim se ukaze prva prilika, okrenu joj ledja. Ne postoje veci olosi od njih. plasirali smo je na prvenstvo, sad mogu partizanove bebe da se igraju & zabavljaju
February 24Feb 24 Nije to nikakvo povlacenje , nego ce se veca sansa dati mladjim igracima i novajlijama u A timu. Da je utakmica od nekog velikog znacaja ti igraci bi sigurno igrali. Ponavljam, propustena je prilika da se posalje U19 reprezentacija na te utakmice tj. da se testira za SP koje se odrzava ovog leta. Neodostatak vizije kod ljudi koji vode nas KSS. Edited February 24Feb 24 by Micko8
February 24Feb 24 Stefan Jović Aleksa Avramović Arijan Lakić Uroš Trifunović Mario Nakić Asim Đulović Bogoljub Marković Dušan Beslać Boriša Simanić Balša Koprivica Uroš Plavšić Dušan Miletić
February 24Feb 24 Kad vec zove klince i forsira igrace domacih klubova mogao je komotno Pavla Nikolica umesto Beslaca Ako nije vec sad bolji, bice ubrzo. Znacilo bi i njemu i Borcu, al ok, daleko je Cacak