February 21Feb 21 1 minute ago, garmonbozia said: šta im počinje Petrušev Od igrača na pozicijama 4 i 5, lagano je najbolji napadač u EL u Mirotu, Hejs Dejvisa i Vezenkov.
February 22Feb 22 Najki dresovi mi izazivaju PTSD podsecajuci me ne one Kapine. Valjda je samo brzinski sklepano resenje za kvale. Edited February 22Feb 22 by Hele
February 22Feb 22 On 20. 2. 2025. at 15:17, sasha said: Baš me zanima da li bi ga napravili da smo ih dobili u 1/2 f Napravio bi Bjelogrlic neko sranje
February 22Feb 22 16 minutes ago, MiddleClass said: Napravio bi Bjelogrlic neko sranje Zašto, valjda bi se radovao čovek.
February 22Feb 22 Mislim da ovde ima sve sto treba da vidi iz dokumentarca https://www.instagram.com/reel/DGRJAj1s_vS/?utm_source=ig_web_copy_link
February 22Feb 22 1 hour ago, MiddleClass said: Napravio bi Bjelogrlic neko sranje Milos Bikovic kao Ognjen Dobric u psiholoskom trileru Triple Clutch
February 22Feb 22 1 minute ago, Ratamahatta said: Milos Bikovic kao Ognjen Dobric u psiholoskom trileru Triple Clutch Miki Manojlović kao Kari Pešić