Ros Posted Thursday at 12:40 Posted Thursday at 12:40 ima li nasih u poslednjoj epizodi? nemam volje da gledam batuma i adebaja ponovo
Lord Stef Posted Thursday at 12:49 Posted Thursday at 12:49 12 hours ago, Segundo said: Jel SK i ranije radio ovakve smećarske najave ili je ovo new wave nakon prodaje? Bilo je nekoliko puta, tipa veliki naslov "Veliki problem za Obradovica, ostao bez najboljeg igraca!", na slici Sterling Brown sa loptom, onda pogledas tekst i vidis da se povredio Blossomgame a na slici je negde u pozadini i vidi mu se pola lica. Funjarski pa ga nema gde 1
Hele Posted Thursday at 12:52 Posted Thursday at 12:52 https://www.instagram.com/reel/DGPxlY7s6uq/?utm_source=ig_web_copy_link
Greek Freak Posted Thursday at 12:52 Posted Thursday at 12:52 1 minute ago, Lord Stef said: Bilo je nekoliko puta, tipa veliki naslov "Veliki problem za Obradovica, ostao bez najboljeg igraca!", na slici Sterling Brown sa loptom, onda pogledas tekst i vidis da se povredio Blossomgame a na slici je negde u pozadini i vidi mu se pola lica. Funjarski pa ga nema gde Ja sajtove i portale sa vestima koji rade takve stvari promptno precrtam sa spiska i bukvalno zaboravim da postoje. SportKlub u online formi nisam ni koristio, ali da jesam, ne bi vise postojali za mene nakon ove "vesti" sa Bogdanovicem. To je stvarno toliko bedno da vredja inteligenciju korisnika, nek se teraju u 3 lepe sa tim pristupom... 6
Lord Stef Posted Thursday at 13:17 Posted Thursday at 13:17 23 minutes ago, Greek Freak said: Ja sajtove i portale sa vestima koji rade takve stvari promptno precrtam sa spiska i bukvalno zaboravim da postoje. SportKlub u online formi nisam ni koristio, ali da jesam, ne bi vise postojali za mene nakon ove "vesti" sa Bogdanovicem. To je stvarno toliko bedno da vredja inteligenciju korisnika, nek se teraju u 3 lepe sa tim pristupom... Isto, poblokirao sam sve kurire, informere i ostale click bait portale i samo dodajem nove na spisak
Greek Freak Posted Thursday at 13:21 Posted Thursday at 13:21 2 minutes ago, Lord Stef said: Isto, poblokirao sam sve kurire, informere i ostale click bait portale i samo dodajem nove na spisak Ti sto ih spominjes su posebna kategorija; kad im cujem ime, pljujem triput dalekobilo stajl i obrnem se u krug za svaki slucaj.
sasha Posted Thursday at 13:29 Posted Thursday at 13:29 (edited) 12 hours ago, Hele said: Kad izlazi ovo? Ima da se skine na torentima, 6 epizoda Edited Thursday at 13:41 by sasha
Amos Posted Thursday at 14:07 Posted Thursday at 14:07 22 hours ago, vorda said: Je l' ovo poluvreme protiv Australije? 1
sasha Posted Thursday at 14:17 Posted Thursday at 14:17 Baš me zanima da li bi ga napravili da smo ih dobili u 1/2 f
Greek Freak Posted Thursday at 14:19 Posted Thursday at 14:19 4 minutes ago, Mil@n said: Nema šanse da ću gledati taj doc... Kod mene se smenjuju oprecna osecanja, od ovog tvog do "jedva cekam da vidim kako su napravili i sta ima od ekskluzivnih snimaka i situacija".
uini Posted Thursday at 14:19 Posted Thursday at 14:19 1 minute ago, sasha said: Baš me zanima da li bi ga napravili da smo ih dobili u 1/2 f zvala bi se court of bronze. naravno da ne bi 2
Amos Posted Thursday at 14:29 Posted Thursday at 14:29 9 minutes ago, Greek Freak said: Kod mene se smenjuju oprecna osecanja, od ovog tvog do "jedva cekam da vidim kako su napravili i sta ima od ekskluzivnih snimaka i situacija". Sve dobro i opskurmo će biti na Redditu do kraja nedelje.
Recommended Posts