kralj Posted Friday at 11:55 Posted Friday at 11:55 Kako gotivim ovog Aleksu. Kao kućni ljubimac, šta god da je, uvek ti se obraduje, maše repom... neviđen pozitivac.
uini Posted Friday at 12:05 Posted Friday at 12:05 ja sam odavno u fayonu da je aleksa u najboljem smislu te reference, zlatni retriver 1
Milošica Posted Friday at 12:10 Posted Friday at 12:10 Aleksa opasan, socijalna inteligencija izuzetna. 1
Valk Posted Saturday at 20:51 Posted Saturday at 20:51 On 31. 1. 2025. at 10:20, vorda said: Malo da prisetimo traume sve se plašim da bi snimili ovo da smo ih izbacili. joj, još uvek nisam smogla snage da ponovo odgledam tu utakmicu 1
Кристофер Лумумбо Posted Saturday at 20:52 Posted Saturday at 20:52 ja gledao pre dva dana ponovo:( 1
Milošica Posted Saturday at 20:56 Posted Saturday at 20:56 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: ja gledao pre dva dana ponovo:( Nadam se da si morao
Venom Posted Saturday at 20:57 Posted Saturday at 20:57 Da mi je znati zašto se Kari rukuje levom rukom.
Milošica Posted Saturday at 20:58 Posted Saturday at 20:58 1 minute ago, Venom said: Da mi je znati zašto se Kari rukuje levom rukom. Da bi ga svrbeo dlan.
cartman Posted Saturday at 20:59 Posted Saturday at 20:59 2 minutes ago, Venom said: Da mi je znati zašto se Kari rukuje levom rukom. od srca
Mindaugas Žukauskas Posted Saturday at 21:04 Posted Saturday at 21:04 6 minutes ago, Venom said: Da mi je znati zašto se Kari rukuje levom rukom. Drka desnom 1
Milošica Posted Saturday at 21:06 Posted Saturday at 21:06 Kako se cepaju Kari i Dule pre i posle onih emisija
Recommended Posts