kralj Posted January 31 Posted January 31 Kako gotivim ovog Aleksu. Kao kućni ljubimac, šta god da je, uvek ti se obraduje, maše repom... neviđen pozitivac.
uini Posted January 31 Posted January 31 ja sam odavno u fayonu da je aleksa u najboljem smislu te reference, zlatni retriver 1
Valk Posted February 1 Posted February 1 On 31. 1. 2025. at 10:20, vorda said: Malo da prisetimo traume sve se plašim da bi snimili ovo da smo ih izbacili. joj, još uvek nisam smogla snage da ponovo odgledam tu utakmicu 1
Milošica Posted February 1 Posted February 1 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: ja gledao pre dva dana ponovo:( Nadam se da si morao
Milošica Posted February 1 Posted February 1 1 minute ago, Venom said: Da mi je znati zašto se Kari rukuje levom rukom. Da bi ga svrbeo dlan.
cartman Posted February 1 Posted February 1 2 minutes ago, Venom said: Da mi je znati zašto se Kari rukuje levom rukom. od srca
Mindaugas Žukauskas Posted February 1 Posted February 1 6 minutes ago, Venom said: Da mi je znati zašto se Kari rukuje levom rukom. Drka desnom 1
Recommended Posts