Hele Posted January 23 Posted January 23 Istina. Što se tiče ,,matorog šta će nam" Kondića, evo Lakić godinu i po stariji pa tek sazreva za ozbiljan nivo i nameće se 😎
goofs Posted January 23 Posted January 23 Sve je to super, samo Dži liga je najgore košarkaško takmičenje na planeti, gore od KLSa, gore od 3x3, možda malo bolje od ol-star utakmice (ali to nije takmičenje). Tekme u kojima su svi igrači u izlogu i igraju za sebe, a ne za rezultat je kurton i ne bi trebalo da postoji.
Hele Posted January 23 Posted January 23 Nije bitno kakvo je takmicenje, bukvalno se zove razvojna liga. Kad ispadnes iz rotacije u NBA klubu, ides tamo, kad se tamo dokazes, vratis se u NBA. Bitno je kako se oni individualno pokazu, a ne kakvo je takmicenje. Vidimo da je Tristan posle dve dobre tekme odmah stavljen u NBA tim. 1
vorda Posted January 23 Posted January 23 U trejleru pričaju Bogdan i Vanja, a ima i kadrova iz svlačionice sa Karijem; ko je voljan, može da postuje gore na sever, na serije
Fins fleet Posted January 23 Posted January 23 Posle ja dodjem do 80 i nesto meceva, boze me sacuvaj. 2
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 Ludi Birča Cenim igrače koji su realni u vezi svojih sposobnosti i dometa. 1
Popular Post pantelia Posted January 25 Popular Post Posted January 25 Umro Praja Njegovu knjigu "Ispod kosa" (napisali je on i Tijanic) sam barem 30 puta procitao, prelepo svedocanstvo o yu kosarci Kosarkaska gromada, neka mu je vecna slava. 8 12
Moonwalker Posted January 25 Posted January 25 (edited) Kako mi je zao . Moj omiljeni kosarkas te generacije, ako ne i uopste. I gospodin covek. Edited January 25 by Moonwalker 7
Borca Posted January 25 Posted January 25 Bas me pogodila ova tuzna vest jutros, nek mu je vecna slava.
Tinman Posted January 25 Posted January 25 (edited) Nek mu je vecna slava. Početkom 80ih je ziveo na NBG u stanu pored moje tetke, jednom kada sam dolazio odveo me da vidim olimpijsku medalju. Edited January 25 by Tinman 3 5
Recommended Posts