Hele Posted January 19 Posted January 19 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Hele da pokrene podcast u kojem ce se baviti raskrinkavanjem laznih brojki. Vreme je, dosta su mene raskrinkavali svaki put kad skinem gace.
Papovac Posted January 19 Posted January 19 55 minutes ago, Hele said: Plus je Kari neko ko je aktivan, bas je Dulo pricao da Pesic radi odlicne vezbe za kicmu i kako je zdrav i prav, nije kao da se pogrbljen bas naprotiv, kari je pre par godina operisao kukove, od tad hoda pogrbljeno. ostalo je poprilicno zdrav u odnosu na godinu proizvodnje.
Popular Post Lord Stef Posted January 19 Popular Post Posted January 19 Ko Del Boj, bio je visok 2 metra ali imao je nekoliko teskih prizemljenja kad je skakao sa padobranom 10
Hele Posted January 19 Posted January 19 13 minutes ago, Papovac said: bas naprotiv, kari je pre par godina operisao kukove, od tad hoda pogrbljeno. ostalo je poprilicno zdrav u odnosu na godinu proizvodnje. Evo ga pre 20 plus godina sa sinom koji je 198, ako je ovo 2 cm razlike... Deluje manje vise iste visine kao sad, mozda koji cm manje, ali svakako ni blizu 196 1
Hele Posted January 19 Posted January 19 Pa negde ko Robija, a za njega se navodi ili da je 180 ili 185. I ne mislim da je nesto spec pogrbljen za svoje godine da bi mu to oduzelo preko 10 cm na visini.
Božo Crveni Posted January 19 Posted January 19 U igračko doba Kari je imao 187cm, doduše tada se mJerilo naboso. Robiji su pisali da je 182cm tijekom igračke karijere. 1
Venom Posted January 19 Posted January 19 5 hours ago, Hele said: Pa negde ko Robija, a za njega se navodi ili da je 180 ili 185. I ne mislim da je nesto spec pogrbljen za svoje godine da bi mu to oduzelo preko 10 cm na visini. Robija na kolenima pred midžetom Karijem
Micko8 Posted January 20 Posted January 20 (edited) On 7. 1. 2025. at 6:22, Hele said: Pa ok, to onda znaci da moze da igra, ali samo kao naturalizovani. Moze ako Bosnaski Kosarkaski Savez pristane i pusti ga i onda ga nas naturalizuje. Ne treba nam Kondic imamo maldje igrace koje treba promovisati. Edited January 20 by Micko8 3 1
Milošica Posted January 20 Posted January 20 (edited) Kondiću prija uloga lidera, a to u repki ne može biti. Bolje je dati njegovo mesto ili nekom hipertalentu, ili igraču uloge koji nije potrošač. Edited January 20 by Milošica
garmonbozia Posted January 20 Posted January 20 "mladi košarkaš", dečko ima koliko, 24 godine već? Nikakva šteta.
Hele Posted January 20 Posted January 20 (edited) Ja koliko znam, a znam, nije to da ti naturalizujes jednog pa moras njega da se drzis. Decka obezbediti da bude nas pa ako se dokaze, dokaze. Ako nije za reprezentaciju, jednostavno nece igrati, kao sto ne igraju ni svi ostali koji nisu. Ako se pojavi neko drugi koga na ovaj nacin treba na naturalizujemo, a bolji je, pa igrace taj igrac, a ne Kondic. Ne vidim sta je problem u tome da ga obezbedimo ako je zelja obostrana? Ne znaci kad dobije dozvolu da igra za nas da mora da igra. Samo ce postati potencijalni reprezentativac kao i svako drugi. Ako postoji 0,00001 sanse da ce nekad koristiti, makar u nekim kvalifikacijama, pa zasto da ne ako je on voljan? Stvarno ne vidim sta je problem. Ako dobije pravo da igra za nas, ne znaci da oduzima nekome mesto i da mora da igra. Samo postaje potencijalni reprezentativac, kao na primer Aleksa Uskokovic ili bilo ko drugi. Edited January 20 by Hele
Hele Posted January 23 Posted January 23 Tristan Vukčević u poslednjih sedam dana na dva meča u Dži ligi: 17-5-4 i 20-3-1 Nakon toga je vraćen u Vizardse i odigrao je dva meča, u jednom dva, u drugom tri minuta, bez učinka. Nikola Ðurišić u poslednjih sedam dana na dva meča u Dži ligi: 24-8-6 i 16-3-3. Nadam se da polako krči put da dobije šansu i u NBA-u. Smatram ovo lepim učinkom za ove mlade momke, lepo je videti da napreduju posle povreda. Malo smo se i mi razmazili, ne može svako da bude Jokić. Mladi su i imaju šansu da se izbore da igraju u NBA-u, što je neverovatan uspeh i ne treba zaboraviti na to, sve i da igraju u šnj timu tamo i imaju 5 poena u proseku. 1
pbg12345 Posted January 23 Posted January 23 djurisic za tri sutira jos slabije nego dok je igrao u srbiji, a bez bar pristojnog suta nece on videti nba 1 1
Recommended Posts