Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

• Replies 28.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1018

• pbg12345

964

Posted

Cak i kad je presao u savez, Coki u svemu kopira Ostoju..

Posted
5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Coki u svemu kopira Ostoju..

Coki sledeci put kad se pojavi u javnosti

36eb975c-89ef-422f-8f7e-104809320c93.jpg

• Haha 8
Posted

Dresovi repke ce se prodavati globalno na šopu, jaaaaaako bitna stavka. Legenda radi posao

• +1 1
Posted

Sviđa mi se ovo za najki, nije garant da će biti do jaja dresovi, ali nekako mi bilo bezveze da nemamo nekog od staaarih "igrača" na globalnom nivou.

A možda ja nemam pojma i lupetam...

• +1 2
Posted

Vanja Grbić: Kari, da središ ove tvoje igrače da se sledeći put ne uplaše na kraju da pobede Amerikance

Kari: Nismo se mi uplašili već neki drugi da Amerikanci ne izgube

giphy.gif?cid=6c09b952grl2wvfekh56covt1o

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Sad gledam tu emisiju sa Vanjom, malo se tu prosuo. "Uplašili se" my ass.

Kari odreagovao šmekerski, po običaju.

• +1 1
Posted

Imam utisak da od nekih 10 najboljih nasih igraca ispod 25 godina, jedno 6 ih igra na poziciji 4. 

Neki su 3/4, neki 4/5, ali odjednom neka navala cetvorki i pitaj boga kako ce nam izgledati tim kad dodje do smene generacija.

Posted

Zašto?

Talentovani košarkaš Kosta Kondić neće moći igrati za reprezentaciju Srbije, potvrđeno je za N1 iz Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Košarkaš visok 193 centimetra rodom iz Banjaluke nastupao je za mlađe kategorije Bosne i Hercegovine (kadete i juniore), a nakon što se nije odazivao na poziv Adisa Bećiragića, pojavio se poziv selektora Srbije Svetislava Pešića.

Ipak, playmaker Mege neće moći igrati za reprezentaciju Srbije, javljeno je iz krovne kuće evropske košarke našem državnom Savezu.

Košarkaško državljanstvo Bosne i Hercegovine bilo je prepreka Kondićevoj želji da predstavlja Srbiju, a nakon što je napunio 21 godinu stekao je uslov da isto pokuša promijeniti. No, odgovor FIBA-e bio je negativan.

Kondić u februaru prethodne godine nije prihvatio pozive Bećiragića za duele s Kiprom i Francuskom, a svoj odgovor je pravdao odlaskom na odmor u London, kako je rekao selektor bh. tima.

Posted (edited)

Cuj zasto. Vec  je nastupao za reprezentaciju BIH. Nas savez se pravi mnogo pametan, a realno nije nam ni potreban. Vazno je u pogon ubaciti ou mladjariju Topica, Kostica,Djurisica itd.

Edited by Micko8
  • -1 1
Posted
3 hours ago, Micko8 said:

Vec  je nastupao za reprezentaciju BIH

za mlađe kategorije

• +1 2
Posted

Zar to nije nesto sto je vec standardno?

Iz istog razloga Nikolina Milic moze da igra samo kao naturalizovana igracica, a posto nam plej treba vise od centra, onda je u najboljim godinama nije bilo u reprezentaciji.

Posted

Pa ok, to onda znaci da moze da igra, ali samo kao naturalizovani.

Posted

Mi to ne dozvoljavamo u muskoj reprezentaciji...

A, ako se jednom bude naturalizovalo, valjda ce igrati neko ko je bolji od Kondica