Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

• Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted

Fali znak interpunkcije, flajer je nejasan i tako to

Ovog urednika koji je ovo odobrio treba poslati u Zvečku kao Komrakova

Posted

Tacno, uzas od priloga, nismo saznali sta se dogodilo na kraju.

Posted (edited)
4 hours ago, mikiking said:

misli na seniore mozda

U perspektivi Topic, Djurisic,Kostic,Bosnjakovic i Srzentic su kvalitetniji igraci od njega ali dobro sacekacemo pa neka nas demantuje.

Edited by Micko8
Posted
2 hours ago, Micko8 said:

U perspektivi Topic, Djurisic,Kostic,Bosnjakovic i Srzentic su kvalitetniji igraci od njega ali dobro sacekacemo pa neka nas demantuje.

meni je on bolji od bosnjakovica i srzentica a bogami i od djurisica i kostica ali uglavnom videcemo

• -1 2
Posted
2 hours ago, mikiking said:

meni je on bolji od bosnjakovica i srzentica a bogami i od djurisica i kostica ali uglavnom videcemo

Agree to disagree. Mislim da je od nekoliko ovih igraca  samo bolji suter ali ne i kompletniji igrac ali dobro da vidimo dokle ce da dogura, mozda i gresim u proceni.

Posted
17 hours ago, mikiking said:

stojakovic ima 20 godina, to su seniorske godine. tolko ima i djurisic koji je vec u nba, a samo godinu vise Jovic koji je uveliko preko

od topica je stariji godinu, od kostica i bosnjakovica dve, od srzentica citave tri. ogromna razlika u tim godinama

• +1 1
Posted
43 minutes ago, spaceploitator said:

stojakovic ima 20 godina, to su seniorske godine. tolko ima i djurisic koji je vec u nba, a samo godinu vise Jovic koji je uveliko preko

od topica je stariji godinu, od kostica i bosnjakovica dve, od srzentica citave tri. ogromna razlika u tim godinama

razumem samo odgovaram i licno mislism da je bar bolji od djurisica posto su isto godiste ali opet mozda gresim videcemo

Posted

Wow, samo nedelju dana nakon sto je Kari saopstio kod Miklje stize vest i do Mozzarta. Brze su objavljivali u staroj Grckoj..

• +1 3
Posted

Zašto se iz svih priča o talentima izuzima Drezgić.

Zar on nije bio prvi igrač generacije 2006?

Ispred Kostića.

Posted
1 hour ago, sigurnost said:

Zašto se iz svih priča o talentima izuzima Drezgić.

Zar on nije bio prvi igrač generacije 2006?

Ispred Kostića.

mozda zato sto 2006 godiste nije toliko talentovano na papiru to jest nema nekog koji iskace prvi u tom godistu moze da bude drezgic kostic bosnjakovic dimitrijevic sojic, za 2007 godiste srzentic je prvi za 2008 karalic kao najtelentovaniji i koji ima najvise potencijala barem po meni 2009 ima kusturicu lukica i bjelicu

Posted

ako do sad nismo angazovali strance, ne vidim zasto poceti

sto se tice pominjanih talenata u 2008mom, samo iz cacka imaju dvojica

obojica se zovu kao i stojakovicev sin andrej i obojica su sinovi bivsih kosarkasa borca i treeenera cacanskih klubova

bjelic je u realu, susic u bajernu