Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Filozof manijak said:

Nije ni poenta u dobijanju posla u KSS.

Nego u leganju na rudu.

Zanimljivo je to npr. kako ti misliš da se to može desiti, a Kojot je kategoričan da neće. A verujem da je on mnogo bliži izvoru informacija. 

Tj.cenim da bi kralj i middle jako voleli da se to ostvari. :D

Što je to posebno zanimljivo što kojot misli jedno a ja drugo? 

• Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted
3 minutes ago, Uskebasi said:

Hajde da sitnicarimo. Ako čovek koji je jedan od najboljih u svom poslu, zbog sukoba sa Vučicem ne moze da radi u struci, šta bi bio validan dokaz da nije kupljen od strane Vučica. 

Ako je jedan od najboljih u svom poslu mogao je valjda se bavi kosarkom i van Srbije? Ili mu je Vucic uzeo i pasos? :fantom:

• +1 2
Posted (edited)

Diskrepanca u outputu misaonog procesa na osnovu istog inputa.

@Heaviside

Edited by Filozof manijak
Posted (edited)
9 minutes ago, Filozof manijak said:

Nije ni poenta u dobijanju posla u KSS.

Nego u leganju na rudu.

Zanimljivo je to npr. kako ti misliš da se to može desiti, a Kojot je kategoričan da neće. A verujem da je on mnogo bliži izvoru informacija. 

Tj.cenim da bi kralj i middle jako voleli da se to ostvari. :D

ma jok, pojma nemam, samo mislim da nema sanse da se to desi. iskreno. i da sam na mestu covica to ne bi uradio, nije dule lak za saradnju, ne trpi autoritet i nepoverljiv je. 

Edited by Кристофер Лумумбо
  • Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Filozof manijak said:

Diskrepanca u outputu misaonog procesa na osnovu istog inputa.

@Heaviside

…što se dešava svakog sata na forumu i čemu forum i služi i samo po sebi nije ništa posebno zanimljivo, ali nema veze.

Posted

Naravno, to i ne sporim, samo nalazim kako je zanimljivo u ovom konkretnom slučaju :D

Posted
3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ma jok, pojma nemam, samo mislim da nema sanse da se to desi. iskreno. i da sam na mestu covica to ne bi uradio, nije dule lak za saradnju, ne trpi autoritet i nepoverljiv je. 

Po meni, to je glavni razlog zašto od te priče nema ništa. Na stranu lični animoniziteti između njih dvojice.

Vujošević najviše voli da radi i isporučuje kada nema šefa iznad glave.

A Čoviću je to osnovni modus rada. 

Posted

Dule ovakav kakav je trenutno ne može da radi ništa osim da pokuša da nađe rešenje tj transplataciju što bi mu omogućilo da poslednje dane provede koliko toliko mirno. Kome to do sad nije bilo jasno, mogao je da pogleda sve ove emisije što radi na SK. Idealna bi za njega bila neka čuvena pozicija koordinatora MK gde bi obilazio kontrolne treninge, putovao po Srbiji nonstop, obilazio nadgledao. Ali za to moraš da budeš zdrav, a on to nije. Niti je za poziciju u nekom stručnom savetu pošto mislim da iz istih okolnosti i ne prati toliko košarku više. Tužno je ali je to činjenično stanje. Druga je stvar što mislim da zdrav Dule nikad to ne bi radio, njegov ego da je zdrav nikad ne bi dozvolio da neki Čović njemu komanduje makar i formalno, kao i da radi tako neki posao gde ne bi bio u žiži. Treneri kao što je on imaju jako veliki ego. Pre bi bio trener reprezentacije Rumunije nego neki koordinator, potpisujem. 

Drugo nešto što sam hteo izdvojiti iz emisije je Pešićevo snebivanje kako to da imamo medalje do u18 a nemamo na u20. U 20 najnebitnije takmičenje u istoriji košarke. Nekad stvarno deluje kao da je pao sa Marsa ovde. 

• +1 3
Posted

@Filozof manijak

ali to je ok, on je predsednik saveza i treba da dovede ljude sa kojima moze da saradjuje i naravno koji su kompetentni. meni ta prica sa duletom i savezom generalno ne pije vodu posto ne znam cime bi se tamo bavio. on ne prati maldje kategorije, sam to kazem, a ne znam ni da li je ranije pratio, osim sto ga je zanimalo koga moze da dovede u partizan. to je vise pozicija za nekog ko se time bavi godinama i koji je u punoj znazi. 

Posted
9 minutes ago, MiddleClass said:

Ako je jedan od najboljih u svom poslu mogao je valjda se bavi kosarkom i van Srbije? Ili mu je Vucic uzeo i pasos? :fantom:

Kontam da su traume još sveže, ali nije lepo sprdati se sa sudbinom nekoga kome se vučić sveti. Pretpostavljam da si ti u svom poslu napravio rezultate kakve je Vujošević napravio u kosarci, pa onda umeš da proceniš da li je neko jedan od najboljih u svom poslu

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ja nikad nisam ni radio sa državom, jako malo i posredno sa državnim preduzećima. Sorry, baš si omašio. Od čoveka koji je javno hvalio Vučića, sedeo kod njega u kabinetu, time se hvalio, savetovao Mutavog i Velju da se pljačkaju banke deli me 5 okeana.

Ja nemam ništa protiv da vi verujete da je jedan takav lik u stanju da se promeni i da suspenduje svoj kurvanluk. Ja naivan mislim da čeka drugu šansu i prilično sam siguran da će da vas razočara, ali avaj, opet će da se mulja i petlja da se čojstvo vojvode odbrani.

• +1 2
Posted
Just now, kralj said:

vojvode

*generala

• +1 2
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Da je Vujošević oportunista i da se kurva, on bi sigurno u prethodnih 10 godina prišao sekti i rešio i pitanje transplatacije bubrega, a i mnogo drugih stvari, ali nije. Setimo se da je i jedan Duda zalegao na kraju. 

Edited by garmonbozia
Posted
10 minutes ago, kralj said:

Ja nikad nisam ni radio sa državom, jako malo i posredno sa državnim preduzećima. Sorry, baš si omašio. Od čoveka koji je javno hvalio Vučića, sedeo kod njega u kabinetu, time se hvalio, savetovao Mutavog i Velju da se pljačkaju banke deli me 5 okeana.

Ja nemam ništa protiv da vi verujete da je jedan takav lik u stanju da se promeni i da suspenduje svoj kurvanluk. Ja naivan mislim da čeka drugu šansu i prilično sam siguran da će da vas razočara, ali avaj, opet će da se mulja i petlja da se čojstvo vojvode odbrani.

Ali si se zamerio Vučiću i vec 10 godina ne možeš da radiš u struci? 

Čeka drugu sansu 10 godina :ajde:

Posted
6 minutes ago, garmonbozia said:

Da je Vujošević oportunista i da se kurva, on bi sigurno u prethodnih 10 godina prišao sekti i rešio i pitanje transplatacije bubrega, a i mnogo drugih stvari, ali nije. Setimo se da je i jedan Duda zalegao na kraju. 

Nije to uradio zbog sebe, uradio je zbog nečeg što smatra većim od sebe: zbog Radničkog. Da nije, tu bismo umesto nove hale verovatno imali neki stambeni ili poslovni kompleks.

• Haha 1