kralj Posted December 12 Posted December 12 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: pa nisu ga kupili jer da su ga kupili ne bi bio u pozicji u kojoj je evo vec vise od 10 godina Ok, da ne sitničarimo sada, izrazio je neskrivenu volju da bude kupljen i davao izjave u skladu sa klasičnom SNS-ovskom ulizivačkom praksom. Gde je zapelo, ne znam, pretpostavljam da mu nisu ispunili ono što su obećali. 1
Кристофер Лумумбо Posted December 12 Posted December 12 nije izrazio tu volju jer da jeste bio bi kupljen i radio za sns, ne bi bio van svih prica 10 godina. sns pokusava da kupi svakog ko ima najmanji uticaj, a dule ima veliki, da je on bio spreman na to do sada bi vec radio za njih. vrlo je jasno gde je zapelo, dule nije pristao na to i nije prestao da laje. 4
kralj Posted December 12 Posted December 12 Uostalom, zašto bi išao da razgovara pred kamerama i kurtoazno očijuka sa čovekom sa kojim se ne podnosi?
Кристофер Лумумбо Posted December 12 Posted December 12 zato sto sada ulozi nisu kao sto su nekada bili pa animozeitet nije tog nivoa, ali ja nisam video da je razgovor bio iskljucivo u prijateljskom tonu, dule je sve vreme pricao o zamerkama koje ima, vrlo konkretnim i nimalo prijatnim. 1
kralj Posted December 12 Posted December 12 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: nije izrazio tu volju jer da jeste bio bi kupljen i radio za sns, ne bi bio van svih prica 10 godina. sns pokusava da kupi svakog ko ima najmanji uticaj, a dule ima veliki, da je on bio spreman na to do sada bi vec radio za njih. vrlo je jasno gde je zapelo, dule nije pristao na to i nije prestao da laje. Prestao je jbt. Hvalio je Vučića na sva usta. Išao kod njega na kanabe i hvalio se da je slušao razgovore u kojima je ovaj obezbedio ne znam sad koje pare od NISa. Mislim da je čak i govorio da im je uplaćeno samo pola od obećanog i tu je pukla tikva. Išao na SNS konvencije, a nije prestao da laje.
Кристофер Лумумбо Posted December 12 Posted December 12 znam sve, ne moras da me podsecas, bukvalno je 10 godina proslo i on nije sns, nije se prodao. u tih 10 godina kupljeni su ljudi koji su vucicu jebali majku bukvalno, kupljeni su i oni koji nisu imali sta da izgube ako na to ne pristanu, a on nije. nema tu pukla tikva, to se lako sastavlja ako si spreman da se prodas, to svedocimo svaki dan. on ocigledno nije bio spreman na to i to su cinjenice. 2 1
theanswer Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: to je kurtoazno u emisji, oni ocima ne mogu da se gledaju. cak i kada su ponovili pitanje na kraju dule je rekao sacekajmo da prodje neko vreme. van onih delova koji su bili cista zabava, dule je izvukao iz covica da je nakon utakmice juniora partizana i fmpa zvao komesara za sudjenje mladjih kategorija i da ga je kasnije smenio sa te pozicije. obojica vole abrove i zato je zanimljivo slusati ih. Smenili su pre neki dan Marka Striku, komesara za takmičenje MK u KSB. Nije komesar za suđenje, nisam siguran da tako nešto postoji uopšte, uglavnom smenjen je čovek koji je rukovodio takmičenjem svih mlađih kategorija u KSB. I najavio je sinoć Čović da će biti još promena u KSB pošto mu je taj region najbitniji pa Vojvodina. Zapadna Srbija govna da jede
Кристофер Лумумбо Posted December 12 Posted December 12 da, da striku, za njega je dule pricao da ga je covic zvao nakon utakmice partizan vs fmp, sto je ovaj i priznao. 1
Heaviside Posted December 12 Posted December 12 20 minutes ago, goofs said: Čović nije mogao da namoli nikog krštenog da mu radi u savezu pa je dovukao onog SNSovca Krstića, i sad će od svih baš Dujan da pristane da mu ovaj bude šef Kadrovi u savezu nisu ništa ni manje ni više kršteni nego što su bili pre Ćokija. Dugogodišnji kapiten reprezentacije i jedan od 3 najbolja trenera svih vremena su na dve najvažnije funkcije, a obojica su nesumnjivo već finasijski obezbeđeni i nema ih se čime uceniti nego im se samo može ponuditi korist. I u Zvezdi su velika trenerska imena pristajala da im Ćoki bude šef, kao što i Robija nema problema da mu smrdljivi SNS-ovac Ostoja bude šef, Pešić da dva puta radi za Ćokija, Mačvan, Kešelj, Udovičić, Šapić i tako dalje. Ne treba precenjivati moral, shvatanje šire slike i društvenu angažovanost sportskih radnika. Ljudi koji će odbiti dobar posao koji nema veze sa politikom samo zato što bi im šef bio neki SNS-ovac su u manjini u svim sferama života uključujući i sport. Pre će biti da je veliki broj zainteresovanih ostao bez fotelje nego da je bio problem naći sportiste sa imenom da rade u savezu. @kojot Što se Duleta tiče, ja ni ne tvrdim da je kod njega sve u parama nego da nema toliki problem sa Čovićem da ne bi pristao da radi u savezu ono što mu se radi ako bi mu se ponudilo dovoljno para. I prosto nije tačno da je totalno gadljiv na trgovinu sa SNS-om. Išao je na konvenciju SNS-a i to je mogao da uradio samo zato što je bio spreman na neki dogovor. Do dogovora nije došlo, zašto nemam pojma, ali isto kao i sada sa savezom - da je Vučiću zaista bilo stalo do dogovora bi došlo. Čovek koji nema cenu ne ide da se blamira među naprednjacima u Areni. 2
Кристофер Лумумбо Posted December 12 Posted December 12 ovde se uopste ne slazemo, mogao bi da pisem o tome sta su mu bili motivi da ode tamo, odnosno sta ja mislim du su bili motivi, ali zaista ne bi da ulazim u njegovu glavu. ono sto je cinjenica je da on nije sns 10 godina i da zbog toga trpi posledice. i ne slazem se sa tim da bi doslo do dogovora da je vucicu stalo zato sto vucic pokusava da kupi svakog, cak i ljude sa mnogo manje uticaja, a duleta ipak nije uspeo da kupi ovih 10 godina. to je cinjenica, cak i pored bolesti koje ga je ogranicavala da radi nije lego na rudu vec je lajao i zbog toga ga postujem. 7
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 Zbog toga se i pojedini nadaju da će prihvatiti nepostojeću ponudu. Zanimljiva rasprava sa stanovišta psihologije
Hele Posted December 12 Posted December 12 Ako ne prestanete sa politikom na ovom svetom topiku, ima da sastavljam rang listu nasih kosarkasa i to ima da ih bude 50, pa posle kukajte... 3
Heaviside Posted December 12 Posted December 12 31 minutes ago, Filozof manijak said: Zbog toga se i pojedini nadaju da će prihvatiti nepostojeću ponudu. Zanimljiva rasprava sa stanovišta psihologije To što mislim da je moguće da se nešto desi ne znači da se tome nadam. Naprotiv, više bih voleo da Vujošević ne dobije posao u KSS.
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 (edited) Nije ni poenta u dobijanju posla u KSS. Nego u leganju na rudu. Zanimljivo je to npr. kako ti misliš da se to može desiti, a Kojot je kategoričan da neće. A verujem da je on mnogo bliži izvoru informacija. Tj.cenim da bi kralj i middle jako voleli da se to ostvari. Edited December 12 by Filozof manijak
Uskebasi Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, kralj said: Ok, da ne sitničarimo sada, izrazio je neskrivenu volju da bude kupljen i davao izjave u skladu sa klasičnom SNS-ovskom ulizivačkom praksom. Gde je zapelo, ne znam, pretpostavljam da mu nisu ispunili ono što su obećali. Hajde da sitnicarimo. Ako čovek koji je jedan od najboljih u svom poslu, zbog sukoba sa Vučicem ne moze da radi u struci, šta bi bio validan dokaz da nije kupljen od strane Vučica. Možeš i na svom primeru da objasniš. Šta si ti izgubio jer nisi od Vucica kupljena sns ulizica?
Recommended Posts