uini Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 17 minutes ago, Hele said: Ma jedna. ja se vodio karijevom besedom "Objavili smo širi spisak, imaćemo i u februaru još jedan 'prozor,' ali smo u povoljnoj poziciji jer imamo već dve pobede. Trebaće nam najmanje četiri da bismo se kvalifikovali", dodao je Pešić.
Valk Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 Legenda, priča ruski bolje nego Ostoja italijanski. 3
Hele Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/borisa-simanic-kosarkaska-reprezenztacija-povratak/ ❤️❤️❤️❤️ 1
Hele Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 Imamo mi u reprezentaciji i one paste i ta cuda, ali to niko ne jede, samo duboki tanjir i slatki kupus, punjene paprike https://www.instagram.com/p/DCt5PXgsO4I/?chaining=true
Milošica Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Nakon 10 godina, u sredu u 22:50, kod Miklje na SK1.
Milošica Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 (edited) Da. Dule i Nebojša, naši dragi Kuči. Edited December 9, 2024 by Milošica 1
kralj Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Ima na kraju bitanga da ga zaposli, a ovaj će da se lagano isponižava i prihvati. 1
James Marshall Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Pa već ga je hvalio u nekoj od prethodnih epizoda (tako bar kaže Žeks Puma, prenosim iz treće ruke) 1
MiddleClass Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 1 hour ago, James Marshall said: Pa već ga je hvalio u nekoj od prethodnih epizoda (tako bar kaže Žeks Puma, prenosim iz treće ruke) Nista ne moze da se poredi sa Duletovim "spustanjem" Zexa pominjanem mrtvog sina. Jedno od vecih dna™ 3 1
James Marshall Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 1 minute ago, MiddleClass said: Nista ne moze da se poredi sa Duletovim "spustanjem" Zexa pominjanem mrtvog sina. Jedno od vecih dna™ apsolutno, to sam vidio, to ne radiš ni Himleru, ono je vrlo visoko na listi jadnosti svih vremena, uz sve to i njegova facijalna ekspresija gađenja, doduše, par momenata prije toga ga je nazvao i govnetom, baš loše, baš loš čovjek je ispao 3
Recommended Posts