MiddleClass Posted October 22 Share Posted October 22 Naravno, prece je 12. kolo EL. Jebo repku Link to comment
Uskebasi Posted October 22 Share Posted October 22 Sta je rekao grobar srpske kosarke? 1 Link to comment
Milošica Posted October 22 Share Posted October 22 9 minutes ago, MiddleClass said: Naravno, prece je 12. kolo EL. Jebo repku Pa ionako nemamo šta da damo 1 Link to comment
Sokrat Posted October 22 Share Posted October 22 1 hour ago, nahbar said: Odjavio ga robija Šta, neće da pusti Bakicu™? Link to comment
Hele Posted October 24 Share Posted October 24 On 31. 7. 2023. at 13:49, Hele said: Davidovac ne moze ovo ni u igrici da izvede. Jos je pet centimetara nizi. Jos je ovo pre godinu dana, a sam kaze da je neverovatno napredovao i trenira ga najbolji trener sveta i drzi ga u rotaciji sa 19.godina cak i u plejofu posle povrede. Iako minimalno, ali ne bi ni Kari vise igrao sa 19. Ne vidim koliki je to rizik sa nekim kao sto je Jovic, ima 210 i vec razvijeno telo za seniorsku kosarku u potpunosti, za razliku od Pokua npr. koji je macka u dzaku totalna. Kada imas 210 skoro i ovako se kreces i vodis loptu i sutiras... nema tu puno nauke i nije neki rizik da ce ti takav odraditi ulogu koju od njega ocekujes, a to nije uloga nosioca. On 31. 7. 2023. at 14:05, J.R. Cash said: Sta ne moze da izvede, da zakuca 1 na 0? On 31. 7. 2023. at 16:40, garmonbozia said: Tebra, stavi ljude na ignore, valjda će da odustanu kada skapiraju da im niko ne odgovara i da ih pola foruma ima na ignore. Prisetimo se ovog vrhunca forumske bahatosti iz cista mira od izvesnog garmonbozia i uz pozdrave od Nikole Dok se Davidovac bori za mesto u 12 u Zvjezdi i ispasce dolaskom Petruseva i kad se vrati Bolomboj. Da, snimak sa treninga je dovoljan da se vidi razlika u klasi. Link to comment
Profesionalac Posted October 24 Share Posted October 24 Ćoki krenuo od najvažnijih pitanja - https://kss.rs/odluke-uo-jasne-srpska-takmicenja-prioritetna-za-sudije-i-sluzbena-lica/ ukidanje košarkaškog državljanstva sudije su obavezne da sude takmičenja u organizaciji KLS i KSS postupanje sudija i delegata u kojima dođe do pogrdnog skandiranja i gde se "vređaju određene ličnosti" 3 Link to comment
spaceploitator Posted October 24 Share Posted October 24 37 minutes ago, Profesionalac said: ukidanje košarkaškog državljanstva sta ovo efektivno znaci, odnosno koje su razlike u odnosu na dosadasnja pravila? Link to comment
Sokrat Posted October 24 Share Posted October 24 19 minutes ago, spaceploitator said: sta ovo efektivno znaci, odnosno koje su razlike u odnosu na dosadasnja pravila? Mislim da se odnosi na igrače koji imaju naše državljanstvo a igraju za reprezentaciju neke druge zemlje (najčešće CG i BiH). Računali su se kao stranci u domaćim takmičenjima, jer nisu imali naše 'košarkaško državljanstvo'. Link to comment
zmanic Posted October 24 Share Posted October 24 31 minutes ago, spaceploitator said: sta ovo efektivno znaci, odnosno koje su razlike u odnosu na dosadasnja pravila? Znači da će stranci=crnci početi da igraju u mlađim kategorijama reprezentacije :( Link to comment
Gale Posted October 24 Share Posted October 24 @Hele Ne znam koja je priča bila oko Jovića i Davidovca, pa da se mešam u to. Druga mi je stvar zapala za oko: Je l' se meni čini ili Jović spušta pogled i gleda u loptu? Ako je odgovor DA, pola od utiska možeš da baciš u vodu, ili neće smeti da dribla u realnim uslovima pune brzine, ili će smeti, ali neće videti nikoga pod milim Bogom pri tom... To se i uklapa sa prikazanim realnim skilom Jovića, bar u reprezentaciji, gde sam ga gledao. Nema tu driblinga, nije on Vagner (nažalos'). Link to comment
Hele Posted October 30 Share Posted October 30 Ne bih rekao, ali nije mu bas dribling jaca strana. Mada ima samo 21.godinu i vremena da napreduje. Iako sumnjam da ce mu ikada to postati jaca strana, ne mislim ni da treba da bude. Decko ima 210 i nek cepa ono sto zna i to unapredjuje i bice super. Ne mogu i ne moraju biti svi all-around igraci da bi postali ubice i vrhunski. Ne brinem se ja za njega po tom pitanju, vise me brine njegov novi imidz 2 Link to comment
Micko8 Posted Saturday at 19:09 Share Posted Saturday at 19:09 Quote „Niko neće da stavi mladog igrača da igra, a njemu je potrebno da ima minute i seniorske utakmice. Razlika između juniorske i seniorske košarke je ogromna i mi to nećemo da prihvatimo. Juniorska ili kadetska košarka služi da se prepoznaju potencijali za seniorsku košarku, gde i očekuješ prave rezultate. Neke stvari se moraju njima prilagoditi. Nije dovoljan samo trening, čak ni individualan rad, mladom igraču trebaju utakmice na seniorskom nivou. Najveći, prejako je reći ali nemam drugu reč sem „zločin“, jeste da talentovani mladi igrač radi, a ne igra“, kaže Rebrača. Isto rade i u Vojvodini ali je odlicna izjava. Link to comment
pbg12345 Posted Saturday at 19:11 Share Posted Saturday at 19:11 izjava je sranje jer je u kontekstu borbe za nacionalnu ligu toboz bi svi ti klubovi koji ne jebu mlade igrace 1% odjednom igrali iskljucivo sa mladima u buducoj nacionalnoj ligi 1 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Bura u srpskoj košarci: Otkriveno da je KSS u minusu 100 miliona Sam Bog je poslao dobrog coveka Covica da zaustavi dalje propadanje. 2 1 Link to comment
Recommended Posts