Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

dobra je fotka ali je bolji tekst koji sam preleteo dvotrecinski

ukratko, chovke opozicija, na braniku ulaska andreja vucica i snsa u zvezdu osim "konstruktivno"; sada je posadjen ostojin biznis partner, da bi mogli da nas pobedite korporativno, kad numete na terenu a kad je hevi, chovke je poslat da spasava repku ostankom pesica.

partizanovci kroz sns furaju gejmof trounz intrige a chovke pregalac radi. 

• +1 1
  • Haha 1
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

9 hours ago, uini said:

dobra je fotka ali je bolji tekst koji sam preleteo dvotrecinski

ukratko, chovke opozicija, na braniku ulaska andreja vucica i snsa u zvezdu osim "konstruktivno"; sada je posadjen ostojin biznis partner, da bi mogli da nas pobedite korporativno, kad numete na terenu a kad je hevi, chovke je poslat da spasava repku ostankom pesica.

partizanovci kroz sns furaju gejmof trounz intrige a chovke pregalac radi. 

Ovaj Ivan Đurđević je Mijat Lakićević za bogate.

Edited by sigurnost
11 hours ago, uini said:

ne znam ko je mijat not pedja

Ne čitaš Peščanik.

Svakih 6 meseci izađe Mijatov tekst o dobrom Želimiru i zlom Nebojši I zlu zvanom KK CZ i njeni navijači koji ne poštuju Želimira.

• +1 2
On 5. 10. 2024. at 14:07, Venom said:

Nije pisalo da se nešto desilo jer je Jennings otišao u Evropu. Pisalo je da je to bilo nezamislivo pre nego što se desilo. Kao i da je pre toga bilo nezamislivo da srednjoškolci masovno odlaze u NBA pa se i to desilo. Kao i da top likovi umesto NCAA biraju G League, pa se i to desilo. Dugoročno bi se to samo nastavilo, "the writing was on the wall". Što bi neki 18 godišnjak igrao za džabe, kad može da igra za 250k a šanse da budu draftovan mu nisu umanjene, naprotiv.

Takođe nije pisalo da je to bio presudan faktor. Presudno je bilo što je stari sistem bio neodrživ. Osim toga što igrači potencijalno mogu da igraju negde za pare, NCAA je potencijalno mogla da provodi vreme konstantno na sudu u raznoraznim tužbama. Kad imaš tolike prihode i kad se vrti tolika lova nema tog kreativnog tumačenja koje od toga može da napravi amatersko takmičenje. I odlučili su da uđu u 21. vek.

Da si došao ovde da diskutuješ a ne da se praviš pametan, ne bih morao tri puta da ti pišem jednu te istu stvar u nadi da će nešto da dopre do tebe. Nego ti provodiš po ceo dan vreme na football outsidersu ili šta je već aktuelno danas, pa samo gledaš gde ćeš da prospeš bisere pred svinje, umesto da pročitaš šta neko piše. To se na srpskom kaže preučio.

ti bukvalno nemaš pojma o čemu pričaš. aj što ne razumeš šta se tu sve desilo i zbog čega se desilo, ni ovo o čemu pišeš nema veze sa životom. koji to nacrti postoje da najbolji fudbaleri idu u kanadu ili negde, umesto na koledž? to što par košarkaša nije igralo na koledžu je taj nacrt? nek si ti meni živ i zdrav.

otprilike, to kao kad bi rekli saudi arabija kupila igrača real madrida, znači sad će i klubovi iz područne lige braničevo da dovede igrače iz real madrida. nacrt postoji. taj neki nivo logičkog promišljanja.

brandon jennings je bio pre 20 godina. kobe bryant nije igrao na koledžu pre 30 godina. one and done postoji već koliko? 20-25 godina sigurno. i sad su se odjednom setili da je i fudbal ugrožen, jer nacrt postoji?

Otkad igrači bejzbola ne idu na koledž? još otkad je Mihajlo Pupin odneo prvu lopticu za šore u Ameriku i podučio ih kako se baca curveball a kako slider. ali to je bilo ništa, to nije nije bio nacrt i nikog nije bolelo uvo za to, ali sad su sve sjebali Jennings i Bodiroga kad su čačkali mečku. dobro, ne baš sad, ali pre 20 godina jesu. 

Omiljeni, čovek je sve u pravu, ti ni ne odgovaraš na ovo što je napisao.

Činjenica je da je trend sve učestalijih obilaženja koledža i to najvećih prospekata među srednješkolcima. Stipendije/ugovori su odgovor koledža na to.

Edited by kralj
  • +1 1

čova napiše gluposti. ja napisao da to nije tačno. ne da bih ja njega nešto podučavao. nas dvojica se znamo dosta duže nego što ovaj forum postoji i omunjeni je odavno odustao od bilo kakvih debata sa venomom i oguglao je na to što on radi. ili je barem mislio da je oguglao. napisao sam poust zbog ovih par ljudi kojima je sve to na nivou španskih sela, a sad im postalo interesantno. čisto da bi oni znali da to što ovde čitaju nije tačno. i onda lik kreće to što uvek radi: nije to pisalo, tebe je smisao postojanja da na ppp forumu pričaš kako je tenis sranje, nećeš debatu oćeš samo da pribijaš eksere...

a glavna primedba je ti si omuljeni previše pratio taj koledž sport pa si preučio. i to me valjda diskvalifikuje iz rasprave na tu temu. kao kad slepa živana nauči engleski pa je odrede za C1 nivo. lako je tako, ajde mićo da te vidimo kako polažeš kemrbidž testove debatuješ o koledž sportu kad nemaš pojma o tome.

to je venom. njemu je super da forumaši o nukleranim postrojenjima i drugim stvarima o kojima nema blage veze, šta ga onda sprečava da mrsi i o koledž sportu gde je sa ponekim stvarčicama ovlaš i upoznat.

udav jebani. prošli put me ovako jašio kad sam rekao da su mavericks odlično uradili što su trejdovali za irvinga. nisam hteo ni da ga zajebavam kad su ovi ušli u finale jer sam znao da će opet da u beskraj mulja neka "uopšte nije to pisalo" sranja.

ovaj put sam mislio da samo uletim preko ramena ko onaj a gde je pečat i da produžim dalje, ali nemoš, venomčina ima taj 1 mnogo zajeban gravitational pull, kad krene da te davi onda nema bježanja.

Iz diskusije te diskvalifikuje to što ne čitaš šta je napisano. Kao što je već 16x napisano, možeš da se s nečim složiš ili ne složiš, ali nije pisalo da se nešto desilo zbog Brendona Jenningsa. Ko je shvatio shvatio je, ko nije nije, neće pomoći ni 17. put.

Tebe je neko jašio zbog Irvinga, jel to ono kad si išao po postovima od pre pet godina da lupaš reakcije da bi ismevao ljude zbog onog što su pisali? E moj ti.

Edited by Venom

nije se ništa desilo zbog Jenningsa, ni zbog razvojne lige, ni zbog čega što ime veze sa košarkom.

ti sad slobodno 17. put u krug muljaj ta tvoja "nije to pisalo" smaranja, a ja ode da lajkujem sve one tvoje poustove kako se dallas ugrobario sa irvingom i onog kolege što mi je objašnjavao da su nets ružno zajebali dallasa kad su im budzašto drpili dorial green-beckhama i dindi-vindija. i da još malo da lajkujem poustove kako je ludi srbin zajeba toronta kad im je uvalio kahwi leonarda.