sigurnost Posted October 6 Posted October 6 4 minutes ago, kralj said: Dovešće Ćoki Radonju ili Klipu, ne ložite se. Ko statutarno bira selektora? Predsednik, Izvršni odbor ili neko stručno telo KSS?
Ted Posted October 7 Posted October 7 ponestaće mu top gostiju....na kraju sezone će biti Duvnjak i Borovnjak
kralj Posted October 7 Posted October 7 Ozbiljno je vozdigao letvicu Edin, nema mnogo imena da održi ovaj nivo. Ako misli da ide na stepenicu više, mora da namoli Jokić brotherse.
Hele Posted October 7 Posted October 7 3 hours ago, kralj said: Ozbiljno je vozdigao letvicu Edin, nema mnogo imena da održi ovaj nivo. Ako misli da ide na stepenicu više, mora da namoli Jokić brotherse. Ma, ima još imena koliko hoćeš da pričaju naš jezik, a može i na strance da pređe. Ovako iz glave: Pešić Kokoškov Rajaković Vujošević Maljković S.Obradović Itudis Trinkijeri Tanjević Ivanović Ražnatović Daneu Slavnić Zdovc Dragić Dončić A.Petrović Micić Bogdanović 1 Bogdanović 2 Kićanović Danilović Dalipagić Kukoč Bodiroga Paspalj Rađa Bjelica Vučević Divac Rebrača Savić Jokić Krstić I Miličić kao specijal 😁 Sve su to top gosti, naročito što se mnogi ne pojavljuju često.
kralj Posted October 7 Posted October 7 Jesu ako gledaš strogo košarkaški, ali većinu od pobrojanih nisam izdržao da slušam 15 minuta. Ostaje nada da će Edin da izvuče više od Mileta i sličnih, sa Žocom mu je koliko toliko uspelo, a Tea i Saloa bih generalno mogao da slušam i na snimku iz srednje škole kako odgovaraju geografiju.
uini Posted October 7 Posted October 7 Quote Čović: Stanje u Savezu teže nego što smo mislili, Pešiću je trebalo produžiti ugovor pre Igara pošto sam ja uglavnom satkan od asocijacija, prvo što sam pomislio je čuvena (!) pesma benda SMF Doktore, doktore pomagaj Doktore, doktore pomagaj Seci malog, vadi daljinac, počeće mi utakmica!
Milošica Posted October 7 Posted October 7 (edited) 10 minutes ago, kralj said: Jesu ako gledaš strogo košarkaški, ali većinu od pobrojanih nisam izdržao da slušam 15 minuta. Ostaje nada da će Edin da izvuče više od Mileta i sličnih, sa Žocom mu je koliko toliko uspelo, a Tea i Saloa bih generalno mogao da slušam i na snimku iz srednje škole kako odgovaraju geografiju. Slažem se. S tim što bih Acu Petrovića slušao da čita telefonski imenik. Ovako na prvu, ne bi me uopšte čudilo da dovede Itudisa. Voli da drži banku, a Edinov koncept to dozvoljava. I to bih baš voleo. Da vidimo hoće li ga pre dovesti on ili predsednik Zvezde. Edited October 7 by Milošica
uini Posted October 7 Posted October 7 3 minutes ago, Milošica said: Da vidimo hoće li ga pre dovesti on ili predsednik Zvezde. 1
goofs Posted October 7 Posted October 7 6 minutes ago, uini said: pošto sam ja uglavnom satkan od asocijacija, prvo što sam pomislio je čuvena (!) pesma benda SMF Doktore, doktore pomagaj Doktore, doktore pomagaj Seci malog, vadi daljinac, počeće mi utakmica! Aha, znači "nije on kriv", prosto Kari ne želi, a prethodni savez je kriv što to nije regulisao na vreme (ko normalan produžava ugovor pre takmičenja). Neki dan priča o davanju pasoša Amerikancima, kaže jel normalno da Panter ima pasoš (on mu ga sredio), a juče kako se ABA liga osipa i raspada (on je sabotirao od prvog dana u Zvezdi). Mnogo je jako krenuo ćoroskop, nije se ni osušilo mastilo na ugovoru. Najebali smo ko žuti, nismo ni svesni koliko će SNS ekipa usrati reprezentativnu košarku, kao i sve što usere čega se dohvati. 1
uini Posted October 7 Posted October 7 @goofs, ma samo sam procitao naslov i krenuo dalje ka asocijaciji, najjace da cu da klikcem na chovketove izjave
Recommended Posts