Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, uini said:

problem je što ti znaš, tj uveren si u učešće čovića u atentatu. iako imaš neke rekla-kazala mrvice, tebi je to dovoljno da plasiraš to kao istinu. i nisi jedini, tako većina razmišlja, jer smo obogaljeni žutom štampom, koja je uostalom ubedila većinsku srbiju još pre ubistva da je đinđić šef mafije.

jedini ko ovde veruje zutoj stampi i brani jebenog "chovketa" na osnovu licnih simpatija si ti

svoditi dokaze protiv njega na rekla-kazala, a one koje optuzuju covica svoditi samo na kriminalce i zlocince je sramotno

da za direktni kontakt izmedju ubica i covica optuzile su ga same ubice

gle cuda na te sastanke nisu pozvali medije ili kakvog svedoka od autoriteta kom bi ljudi poput tebe danas verovali

za mnogo toga drugog u vezi atentata ga optuzuju daleko uvazeniji ljudi

uostalom, opet gledali smo sve to svojim ocima i slusali samog covica kako se brani i sta npr govori o cuvenim pismima, narocito onom koje je stiglo velji ilicu

ima mnogo toga ovde, pescanik tesko da je zuta stampa, kad bi tebe uopste argumenti interesovali 

ti prosto verujes "chovketu"

https://pescanik.net/krivicna-prijava-protiv-nebojse-covica-i-velimira-ilica/

• Hvala 1
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

ne postoji tacniji opis karija, od ovog duletovog. bez zajebavanja. pri tom kari o svakoj odluci razmislja mesec dana, pa onda odlucuje.

Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne poznajem niti jednu sportski pismenu osobu koja potcenjuja Karija

Lako je biti general posle bitke. Jel u 2022. godini nisi poznavao?

• +1 2
Posted (edited)

Iskreno, mislio sam tada da je prestar da vodi reprezentaciju, pre svega zbog tajminga odluka na terenu, a ne zbog prvog utiska, kako si naveo.

Ali posle SP u Manili shvatio sam koliko sam pogrešio. Za ove OI nisam ni malo sumnjao da će biti uspešne, posebno nakon što sam video na SP video kakav je međusobni odnos između njega i igrača.

Tako da, iskreno, uopšte ne vidim smisao tog tvog komentara danas, osim da se nešto proseravaš.

Edited by Filozof manijak
  • +1 2
  • -1 1
Posted (edited)

Jedan opozicioni portal je imao sramne tekstove o Kariju dok je to kratko bilo popularno na početku ovog novog mandata.

Ako se ne varam, u jednom tekstu je bilo kako ladi jaja po Metropolu ili tako nešto.

Ljige ljigave.

Druga stvar su obični ljudi koji su sumnjali, i ja sam sumnjao.

Edited by Milošica
Posted

Ali kako ih je pogodilo ovo sa koledžom, uzvrteli se uzduž i popreko. Kao lokalni trgovci sa maržama od 125% koji su čuli da Temu ulazi na tržište.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Malvo said:

Ali kako ih je pogodilo ovo sa koledžom, uzvrteli se uzduž i popreko. Kao lokalni trgovci sa maržama od 125% koji su čuli da Temu ulazi na tržište.

Negde čuh da je Drezgić dobio 400-500 hiljada.

Posted
1 minute ago, Malvo said:

To je put bez povratka, nista tu klubovi ne mogu da urade, osim sto se nalazi nacin da i oni dobiju neki procenat od plate. Prava panika je pocela kada su videli da igraci koji su 9. u rotaciji dobijaju ponude koje su ozbiljne. 

Posted

To moramo da sprečimo. Pasoše da im uzimamo i onda neće moći da idu.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Negde čuh da je Drezgić dobio 400-500 hiljada.

Ja sam cuo da je dobio 300k, on je komitovao ore evropskog prvenstva. Cenim da mu je cena ozbiljno skocila nakon ep. Bilo ue igraca u Finskoj koji nisu ni blizu njegovog nivoa, barem ne u ovom trenutku, koji su dobili milion.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Malvo said:

To moramo da sprečimo. Pasoše da im uzimamo i onda neće moći da idu.

Ili poduzi vojni rok

Posted (edited)

Da ti igrači imaju jasnu i pozitivnu perspektivu u Evropi, možda bi odlazili samo najveći talenti, a možda ne bi ni oni. Neko mu nudi novac, obrazovanje, četiri godine košarke sa vršnjacima, a mi nudimo da pričamo s njihovim roditeljima i ubedimo kako to nije dobra stvar za njih.

Nebitno što je Drezgić KKP, potpuno isto rade i u KKCZ. Ako je dečko najveći talenat srpske košarke u svom godištu, igra u KKP gde ima para - pa daj mu tih 500k godišnje i važno mesto u EL rotaciji jebem mu mater. Ili nemoj da kukaš što je otišao. Ćoki se uzvrteo kao da da mu neko zvecka lisicama, a 10 godina je imao da razvija talente u FMP i onda ih šalje u KKCZ, ako već nije hteo da ih pusti odmah kroz KKCZ. I sad panika, idi.

A ne shvataju da je ovo dugoročno možda i bolje za srpsku košarku. Ti igrači će ili naći mesto u NBA ili steći neku košarkašku školu, pa će se kao zreli mladi igrači vratiti u Evropu kao profesionalci. I onda ćeš da ih platiš jbg. Neće da odu na Mars sigurno. Možda tamo i ove koji šutiraju neko nauči da driblaju, a ove koji driblaju neko nauči da šutiraju. Da ne dođe Lazarević u seniore pa se ne zna šta sa njim.

Edited by Malvo
  • +1 6
Posted (edited)
6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ja sam cuo da je dobio 300k, on je komitovao ore evropskog prvenstva. Cenim da mu je cena ozbiljno skocila nakon ep. Bilo ue igraca u Finskoj koji nisu ni blizu njegovog nivoa, barem ne u ovom trenutku, koji su dobili milion.

milion od koledza?

o jbt

pisao si ti o tome jos prosle godine, u medjuvremenu se dosta govori o tome, ali nisam znao da to ide bas dotle za evropske igrace

mada, mislim da ce se to vremenom stabilizovati

pitanje je i kakvu ce prodju imati svi ti igraci u americi

iako za sad, odlicne pare, skolovanje, deluje kao top ponuda

npr, pomalo me iznenadilo, mada i jako obradovalo, mladji curcic se vratio posle "pripremne" godine srednje skole, nije otisao na koledz vec nazad u borac

dal nije imao adekvatne ponuse, nije mu prosto legla amerika, strah sto je propustio dve godine seniorske kosarke ili ga prosto cekala neka pored morave :D to vec ne znam

Edited by pbg12345
Posted
10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ili poduzi vojni rok

svih 75 dana, pa da imaju vremena da razmisle o svojim postupcima

Posted
6 minutes ago, Malvo said:

Da ti igrači imaju jasnu i pozitivnu perspektivu u Evropi, možda bi odlazili samo najveći talenti, a možda ne bi ni oni. Neko mu nudi novac, obrazovanje, četiri godine košarke sa vršnjacima, a mi nudimo da pričamo s njihovim roditeljima i ubedimo kako to nije dobra stvar za njih.

Nebitno što je Drezgić KKP, potpuno isto rade i u KKCZ. Ako je dečko najveći talenat srpske košarke u svom godištu, igra u KKP gde ima para - pa daj mu tih 500k godišnje i važno mesto u EL rotaciji jebem mu mater. Ili nemoj da kukaš što je otišao. Ćoki se uzvrteo kao da da mu neko zvecka lisicama, a 10 godina je imao da razvija talente u FMP i onda ih šalje u KKCZ, ako već nije hteo da ih pusti odmah kroz KKCZ. I sad panika, idi.

Kukaju navijaci. Nijedan klub nece naravno davati tolike pare igracu koji tek treba da debituje kao senior, dok istovremeno igraci sa NBA stazom dodju i igraju prvu sezonu za manje od milion. Savo je obavio razgovor sa Zeljkom i za njega u ovom trenutku je najbolje da ide negde gde ce zaista igrati. U EL 19-godisnjaci nemaju vazno mesto u rotaciji zato sto prosto nemaju jos potreban kvalitet i fiziku da odgovore zahtevima takmicenja.. Na koledzu protiv vrsnjaka je druga prica..

• +1 1