Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Nisam znao da Zoki zna engleski 

• Haha 4
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted (edited)

Kome salje ove citate , englezima i amerikancima????

Edited by Micko8
Posted
19 minutes ago, Micko8 said:

Kome salje ove citate , englezima i amerikancima????

Australijancima.

• Haha 6
Posted

posle neko napiše ćokijevi svedoci pa nastane sveopšte džilitanje i kmečanje

Posted
11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Zokijevi svedoci  :strong: ćokijevi svedoci

• Haha 2
Posted
6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Čekaj da se svedoci prvo dogovore da li je opozicionar ili SNS, ni to im ne ide.

• Haha 3
Posted

^kakva zlonamerna nedoumica. naravno da je opozicionar, zato su ga premestili na nevaznu poziciju, jer garnitura koju posedujete ne izgleda dobro pored legende. evo savke odmah ulozio 100eur iz fundusa da mu iskopaju prilladan citat sa inferneta.

a sad, druga je stvar sto smo mi kao opruga & neko je petrusev a neko julije rendl, meni je problem sto ce sad da posalju jokaru na splavarenje mesec dana da bi izbusili chovketa, zna se iz cije kujne dolazi ovaj plan.

idem da isecem markicu za gsp u znak protesta.

• Haha 2
Posted

zoran zivkovic, zarko korac i nekolicina drugih iz epicentra dogadja sigurno nisu kriminalci i zlocinci

svi do jednog su saglasni da je dr nebojsa covic bio spreman da preuzme vladu srbije i silno iznenadjen odlucnoscu ds da istraju i to ne dozvole, vec da zivkovic preuzme vladu i pokrenu sablju

https://pescanik.net/krivicna-prijava-protiv-nebojse-covica-i-velimira-ilica/

2. OSUMNJIČENI NEBOJŠA ČOVIĆ, početkom februara 2003. godine, znajući da Milorad Ulemek u to vreme nastoji da pridobije određene političke ličnosti i stranke za akciju svrgavanja tadašnje vlade i dovođenja novih političkih struktura na vlast, pristupio dogovoru Milorada Ulemeka i Dušana Spasojevića, da uz pomoć pripadnika zemunskog klana i Jedinice za specijalne operacije, nad kojom je Ulemek imao efektivnu kontrolu, izvrše atentat na predsednika vlade Zorana Đinđića, uveravajući ih pritom da će po ubistvu on preuzeti mesto premijera, a nakon što je Ulemek na to pristao, održavao redovni kontakt sa Ulemekom, sa njim se sve do izvršenja atentata dogovarao o načinu izvršenja, lično i preko posrednika, raspitivao se o tome dokle se stiglo, na koji način će atentat biti izvršen, kritikovao neuspeli pokušaj atentata kod hale „Limes”, i nudio da im stavi na raspolaganje lokaciju u Užičkoj ulici, prekoputa rezidencije predsednika Vlade, sa koje bi se moglo pucati na njega, čime je, zajedno sa licima koja su već pravosnažno osuđena za ovo delo, izvršio krivično delo podstrekavanja na ubistvo predstavnika najviših državnih organa iz člana 310. u vezi čl. 34. Krivičnog zakonika.

• +1 3
  • Haha 1
  • -1 1
Posted
4 minutes ago, Hele said:

Posle se ljudi cude sto ja popizdim kad dobijem ban zbog oftopika, a moj oftopik je pisanje na ovoj temi o tome da li bekovi osvajaju titulu. 

Kao sta kukas, samo 24h sata je.

Da, drukam te administraciji 😁

pisemo o predsedniku kss

nismo mi krivi sto vucic na celo kss postavlja ovakvu pojavu

ako je prica previse skrenula od teme, uvek neko od moderatora moze prebaciti

svakako, za razliku od tebe namerno ne idemo u off

resavaj sam svoje probleme ako ih imas, nema potrebe mene da uvlacis u to

• -1 1
Posted

@pbg12345, ovo je toliko smesno, osim sto je offtopic, da stvarno ne mogu da ti ukazujem na ocigledne stvari.

chovke znao za pismo ulemeka i nije javio a usput hteo da preuzme vladu. cudi me da ga nisu uhapsili od tada do 2012e, toliko su jake optuzbe

• +1 2
  • -1 1
Posted

"chovke"  zemljo otvori se

i ja sam budala kad svakom posvecujem paznju

• +1 1
Posted
11 minutes ago, uini said:

cudi me da ga nisu uhapsili od tada do 2012e, toliko su jake optuzbe

Ovo baš i nije neki argument. Ko zna koji su ljudi bili umešani u sve to i ko je koga štitio, tako da nije nemoguće da pliva kao što pliva otkad je došao na scenu, sa Miloševićem, sa DOSom, sa SNSom...

• +1 2
Posted
1 minute ago, garmonbozia said:

Ko zna koji su ljudi bili umešani u sve to i ko je koga štitio,

pa ovo je neka moja poenta. 

šešelj najavljivao krvavo proleće kada je slavio odlazak u hag, toma nikolić držao govor o titovoj nozi pred smrt, referišući na đinžića, vučić slavio dva dana

..ali izgleda da jedino što 100% znamo je to da je čović organizator i/ili egzekutor ubistva na đinđića, sve sa ovim iznetim dokazima

mislim okej, kao što sam već rekao, ja da imam ta uverenja kao većinska ekipa, ne bih mogao da gledam basket minimum

Posted
20 minutes ago, pbg12345 said:

pisemo o predsedniku kss

nismo mi krivi sto vucic na celo kss postavlja ovakvu pojavu

ako je prica previse skrenula od teme, uvek neko od moderatora moze prebaciti

svakako, za razliku od tebe namerno ne idemo u off

resavaj sam svoje probleme ako ih imas, nema potrebe mene da uvlacis u to

Ma nije off uopste :fantom:

Ali uopste :fantom:

Ali slazem se, caskanje koje se negde dodiruje sa temom, to se obrise ili prebaci na drugu temu i ide dalje sa temom, ne vadi mac i ne glumi ludilo.