Milošica Posted October 1 Posted October 1 Malo je falilo da Danilović sahrani košarku u Srbiji. Svom srećom je taj proces zaustavljen. 6 3
kralj Posted October 1 Posted October 1 Tako i Vučića napušavaju, a B na vodi, penzije i silni železnički pragovi - ćutimo. 1
Jimmy Kowalski Posted October 1 Posted October 1 5 minutes ago, Milošica said: Malo je falilo da Danilović sahrani košarku u Srbiji. Svom srećom je taj proces zaustavljen. Ako neko zna da dize iz pepela to je Covic.. 2
copkillah Posted October 1 Posted October 1 Dobroe kralju, znamo da voliš Ćokija, nadamo se da si ispunio svoju kvotu dokazivanja za neki duži period, nemoj više pls, unapred zahvalan! 1
kralj Posted October 1 Posted October 1 Just now, copkillah said: Dobroe kralju, znamo da voliš Ćokija, nadamo se da si ispunio svoju kvotu dokazivanja za neki duži period, nemoj više pls, unapred zahvalan! Baš me zanima kako ti to znaš.
Hele Posted October 1 Posted October 1 13 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ako neko zna da dize iz pepela to je Covic.. Kad je tesko...
Milošica Posted October 1 Posted October 1 (edited) 39 minutes ago, copkillah said: Dobroe kralju, znamo da voliš Ćokija, nadamo se da si ispunio svoju kvotu dokazivanja za neki duži period, nemoj više pls, unapred zahvalan! Jebe mi se za kraljev odnos prema Nebojši, nemam ja neki idealan moralni kompas pa da se gadim toga. Meni je samo fenomenološki fascinantna kraljeva iskonska mržnja prema Partizanu i svemu vezanom za taj klub. Ne neka benigna navijačka patkometrija, koja postoji kod svakog od nas, već duboka duboka mržnja 24/7. Pri tome, pričam o osobi koja ima hrpu dobrih postova o košarci kad se ne radi o Partizan/Zvezda temama, time mi je još fascinantnije. Setih se da mu je i onaj kratki film na simfoniji zasmetao. Parafraziram" "Stavljaju grb bebama na posteljine, kakva patetika" Edited October 1 by Milošica 3 1
Micko8 Posted October 1 Posted October 1 (edited) Quote Čović daje predlog da u svakoj ekipi u Košarkaškoj ligi Srbije obavezno igra određeni broj igrača starosti od 18 do 20 godina uz definisanu minutažu Zasto smrad sada daje takav predlog klubovima kada ni sam to nije praktikovao u klubu koji je vodio Edited October 1 by Micko8
Milošica Posted October 1 Posted October 1 1 minute ago, uini said: ^nije bas 1/1 primer duboke mrznje ( : Ne, samo mi je dodatno palo na pamet. A jasno je da čovek duboko mrzi Partizan i bez tog primera. 1
kralj Posted October 1 Posted October 1 14 minutes ago, Milošica said: Jebe mi se za kraljev odnos prema Nebojši, nemam ja neki idealan moralni kompas pa da se gadim toga. Meni je samo fenomenološki fascinantna kraljeva iskonska mržnja prema Partizanu i svemu vezanom za taj klub. Ne neka benigna navijačka patkometrija, koja postoji kod svakog od nas, već duboka duboka mržnja 24/7. Pri tome, pričam o osobi koja ima hrpu dobrih postova o košarci kad se ne radi o Partizan/Zvezda temama, time mi je još fascinantnije. Setih se da mu je i onaj kratki film na simfoniji zasmetao. Parafraziram" "Stavljaju grb bebama na posteljine, kakva patetika" Svašta ste vi iskonstruisali na osnovu posta gde piše da je Ćoki zlikovac i da je tužno što je takav lik pobedio na kastingu i što je u stanju da uradi više nego čovek koji je po prirodi stvari daleko više involviran u temu. Ne mrzim ja Partizan uopšte, ne interesuje me osim dok gledam tih 10ak utakmica uključujući derbije. Ni ta histerija, koja između ostalog iz ovakvog mog posta implicira da ja Čovića gotivim, me više zabavlja nego nervira. Teška priča, treba alert stiker da se nalepi na takve. Dok je forumska higijena brinula o takvim stvarima, ovde bi se sada diskutovalo o predloženom pravilu za bonuse i prohodnosti ka fiba takmičenjima, ali avaj, da je moj post napisao neko pravoveran, svi biste ga thumbsupovali. 1
Recommended Posts