johan nagel Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 Свакако су то два кључна момента, тад су почели да нас сустижу а након Добрићевог промашаја су нас дефинитивно окренули и преломили. Тешко је сад рећи шббкбб и да ли би једном Карију нпр задрхтала рука на -5 два мин до краја, лично мислим да не би, он шутира по аутоматизму свеједно му је тотално али можда би Леброн рецимо узео да глуми хероја па промашио и ето фрке.. Но шта је ту је није то сад ни битно више реално.
Valk Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 8 hours ago, Filozof manijak said: Bogdan sam na 45, i ko je ono tamo...Gudura? Ako misliš na igrača u plavim patikama, Dobrić je u pitanju. 1
kralj Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 Usput je sam jedino Jokić. Armani ovde stiže lagano na Dobrićev buzzer beater. 1
Hele Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 9 hours ago, W.F.C. said: Avramovic je mislim peti igrac na slici. Znaci petorka Avram, Vasa, Bogdan, Milutinov, Jokic. Dva pleja i dva centra. Pesic Nije Avram nego Dobric. Micic Bogdan Dobric Jokic Milutinov Odnosno svako na svojoj poziciji.
*edited by mod Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 20 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Sut za zlatnu medalju Za finale. Tamo bi nas pokrali ili bi igrali mamurni
Ratamahatta Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 Ja sam bio siguran da ih jebemo i normalno i u picku kad je Gudura dao onih 3+1, to je bilo 3-4 napada pre ovog Jokicevog suta. Mislim da je bilo s +11 na +15 to sve. Kraj trece ili pocetak cetvrte, ne mogu da premotavam ponovo. Filmski, najveci choker i najveci redeem. Kao Psiho Pirs kad je prikuco penal Spancima '96. Ali malo morgen Glumice Guduru Milos Bikovic, zivece ovaj narod. I Petar Strugar onog Jokicevog wife beater buraza 1 2
Micko8 Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 (edited) Ne blamirajte se , u polufinalu smo brutalno pokradeni. Najveca pljacka posle one u Turskoj 2010 godine. Nedosudjeni prekrasaji nad nasim igracima,koraci,ulasci iz auta protivnickih igraca itd. Kakav kurcev sut za pobedu u osomom minutu cetvrte cetvrtine. Jednosmerno sudjenje je presudilo utakmicu u njihovu korist. Edited September 25, 2024 by Micko8 1
*edited by mod Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 Just now, Micko8 said: Ne blamirajte se , u polufinalu smo brutalno pokradeni. Najveca pljacka posle one u Turskoj 2010 godine. Kakav kurcev sut za pobedu u osomom minutu cetvrte cetvrtine. Cenim da Kojot misli na swing. Da je usla ova trojka ne bi bilo brzog napada Amera u kom Jokić dobija četvrtu licnu a oni iz istog poseda daju 6 poena. 1
Ratamahatta Posted September 26, 2024 Posted September 26, 2024 Nema Jakovljevica medj saradnicima za sada Ni Surbatovica
Hele Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Ćoki precednik, Ana Joković će biti zadužena za žensku košarku, Nenad SNS udarač stolicom Krstić za mušku košarku, Darko Jovičić za takmičenje i Filip Sunturlić za finansije i marketing.
kralj Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Tužno je što je zlikovac već dok je pisao program uradio više nego nesrećni Aleksandar Peđa Danilović za čitavog vakta. I nije stvar ni u naporu ni u viziji (Ćoki je pokazao da su mu mnogo košarkaške tendencije u najmanju ruku diskutabilne), nego što mu je u 70 godina očigledno više stalo nego ovom konju u punoj snazi, kome je košarka pride sve dala. 1
Jimmy Kowalski Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Konacno dolaze bolji dani za nasu kosarku. Poslednjih 7-8 godina uci ce u istoriju kao verovatno najgori ikada, ne ponovili se nikada. 6
kralj Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Konacno dolaze bolji dani za nasu kosarku. Poslednjih 7-8 godina uci ce u istoriju kao verovatno najgori ikada, ne ponovili se nikada. Tzv. limitiranost francuskog balkona. 1
Recommended Posts