johan nagel Posted September 25 Posted September 25 Свакако су то два кључна момента, тад су почели да нас сустижу а након Добрићевог промашаја су нас дефинитивно окренули и преломили. Тешко је сад рећи шббкбб и да ли би једном Карију нпр задрхтала рука на -5 два мин до краја, лично мислим да не би, он шутира по аутоматизму свеједно му је тотално али можда би Леброн рецимо узео да глуми хероја па промашио и ето фрке.. Но шта је ту је није то сад ни битно више реално.
Valk Posted September 25 Posted September 25 8 hours ago, Filozof manijak said: Bogdan sam na 45, i ko je ono tamo...Gudura? Ako misliš na igrača u plavim patikama, Dobrić je u pitanju. 1
kralj Posted September 25 Posted September 25 Usput je sam jedino Jokić. Armani ovde stiže lagano na Dobrićev buzzer beater. 1
Hele Posted September 25 Posted September 25 9 hours ago, W.F.C. said: Avramovic je mislim peti igrac na slici. Znaci petorka Avram, Vasa, Bogdan, Milutinov, Jokic. Dva pleja i dva centra. Pesic Nije Avram nego Dobric. Micic Bogdan Dobric Jokic Milutinov Odnosno svako na svojoj poziciji.
*edited by mod Posted September 25 Posted September 25 20 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Sut za zlatnu medalju Za finale. Tamo bi nas pokrali ili bi igrali mamurni
Ratamahatta Posted September 25 Posted September 25 Ja sam bio siguran da ih jebemo i normalno i u picku kad je Gudura dao onih 3+1, to je bilo 3-4 napada pre ovog Jokicevog suta. Mislim da je bilo s +11 na +15 to sve. Kraj trece ili pocetak cetvrte, ne mogu da premotavam ponovo. Filmski, najveci choker i najveci redeem. Kao Psiho Pirs kad je prikuco penal Spancima '96. Ali malo morgen Glumice Guduru Milos Bikovic, zivece ovaj narod. I Petar Strugar onog Jokicevog wife beater buraza 1 2
Micko8 Posted September 25 Posted September 25 (edited) Ne blamirajte se , u polufinalu smo brutalno pokradeni. Najveca pljacka posle one u Turskoj 2010 godine. Nedosudjeni prekrasaji nad nasim igracima,koraci,ulasci iz auta protivnickih igraca itd. Kakav kurcev sut za pobedu u osomom minutu cetvrte cetvrtine. Jednosmerno sudjenje je presudilo utakmicu u njihovu korist. Edited September 25 by Micko8 1
*edited by mod Posted September 25 Posted September 25 Just now, Micko8 said: Ne blamirajte se , u polufinalu smo brutalno pokradeni. Najveca pljacka posle one u Turskoj 2010 godine. Kakav kurcev sut za pobedu u osomom minutu cetvrte cetvrtine. Cenim da Kojot misli na swing. Da je usla ova trojka ne bi bilo brzog napada Amera u kom Jokić dobija četvrtu licnu a oni iz istog poseda daju 6 poena. 1
Ratamahatta Posted September 26 Posted September 26 Nema Jakovljevica medj saradnicima za sada Ni Surbatovica
Hele Posted October 1 Posted October 1 Ćoki precednik, Ana Joković će biti zadužena za žensku košarku, Nenad SNS udarač stolicom Krstić za mušku košarku, Darko Jovičić za takmičenje i Filip Sunturlić za finansije i marketing.
kralj Posted October 1 Posted October 1 Tužno je što je zlikovac već dok je pisao program uradio više nego nesrećni Aleksandar Peđa Danilović za čitavog vakta. I nije stvar ni u naporu ni u viziji (Ćoki je pokazao da su mu mnogo košarkaške tendencije u najmanju ruku diskutabilne), nego što mu je u 70 godina očigledno više stalo nego ovom konju u punoj snazi, kome je košarka pride sve dala. 1
Jimmy Kowalski Posted October 1 Posted October 1 Konacno dolaze bolji dani za nasu kosarku. Poslednjih 7-8 godina uci ce u istoriju kao verovatno najgori ikada, ne ponovili se nikada. 6
kralj Posted October 1 Posted October 1 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Konacno dolaze bolji dani za nasu kosarku. Poslednjih 7-8 godina uci ce u istoriju kao verovatno najgori ikada, ne ponovili se nikada. Tzv. limitiranost francuskog balkona. 1
Recommended Posts