Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Свакако су то два кључна момента, тад су почели да нас сустижу а након Добрићевог промашаја су нас дефинитивно окренули и преломили.

Тешко је сад рећи шббкбб и да ли би једном Карију нпр задрхтала рука на -5 два мин до краја, лично мислим да не би, он шутира по аутоматизму свеједно му је тотално али можда би Леброн рецимо узео да глуми хероја па промашио и ето фрке.. Но шта је ту је није то сад ни битно више реално.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted
8 hours ago, Filozof manijak said:

Bogdan sam na 45, i ko je ono tamo...Gudura? :cry5:

Ako misliš na igrača u plavim patikama, Dobrić je u pitanju.

• Hvala 1
Posted

Usput je sam jedino Jokić. Armani ovde stiže lagano na Dobrićev buzzer beater.

• +1 1
Posted
9 hours ago, W.F.C. said:

Avramovic je mislim peti igrac na slici. Znaci petorka Avram, Vasa, Bogdan, Milutinov, Jokic. Dva pleja i dva centra. Pesic :ziga:

Nije Avram nego Dobric.

Micic

Bogdan

Dobric

Jokic

Milutinov

Odnosno svako na svojoj poziciji.

Posted
20 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Sut za zlatnu medalju

IMG_2474.jpeg

Za finale. Tamo bi nas pokrali ili bi igrali mamurni 

Posted

Ja sam bio siguran da ih jebemo i normalno i u picku kad je Gudura dao onih 3+1, to je bilo 3-4 napada pre ovog Jokicevog suta. 

Mislim da je bilo s +11 na +15 to sve. Kraj trece ili pocetak cetvrte, ne mogu da premotavam ponovo.

Filmski, najveci choker i najveci redeem. Kao Psiho Pirs kad je prikuco penal Spancima '96. Ali malo morgen :frust:

Glumice Guduru Milos Bikovic, zivece ovaj narod. I Petar Strugar onog Jokicevog wife beater buraza

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)

Ne blamirajte se , u polufinalu smo brutalno pokradeni. Najveca pljacka posle one u Turskoj 2010 godine. Nedosudjeni prekrasaji nad nasim igracima,koraci,ulasci iz auta protivnickih igraca itd.  Kakav kurcev sut za pobedu u osomom minutu cetvrte cetvrtine. Jednosmerno sudjenje je presudilo utakmicu u njihovu korist.

Edited by Micko8
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Micko8 said:

Ne blamirajte se , u polufinalu smo brutalno pokradeni. Najveca pljacka posle one u Turskoj 2010 godine. Kakav kurcev sut za pobedu u osomom minutu cetvrte cetvrtine.

Cenim da Kojot misli na swing. Da je usla ova trojka ne bi bilo brzog napada Amera u kom Jokić dobija četvrtu licnu a oni iz istog poseda daju 6 poena.

• +1 1
Posted

Nema Jakovljevica medj saradnicima za sada

Ni Surbatovica 

Posted

Ćoki precednik, Ana Joković će biti zadužena za žensku košarku, Nenad SNS udarač stolicom Krstić za mušku košarku, Darko Jovičić za takmičenje i Filip Sunturlić za finansije i marketing.

Posted

Tužno je što je zlikovac već dok je pisao program uradio više nego nesrećni Aleksandar Peđa Danilović za čitavog vakta. I nije stvar ni u naporu ni u viziji (Ćoki je pokazao da su mu mnogo košarkaške tendencije u najmanju ruku diskutabilne), nego što mu je u 70 godina očigledno više stalo nego ovom konju u punoj snazi, kome je košarka pride sve dala.

• -1 1
Posted

Konacno dolaze bolji dani za nasu kosarku. Poslednjih 7-8 godina uci ce u istoriju kao verovatno najgori ikada, ne ponovili se nikada.

• +1 6
Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Konacno dolaze bolji dani za nasu kosarku. Poslednjih 7-8 godina uci ce u istoriju kao verovatno najgori ikada, ne ponovili se nikada.

Tzv. limitiranost francuskog balkona.

• -1 1