Popular Post copkillah Posted September 24 Popular Post Posted September 24 Quote Očekuje se da će Nebojša Čović imenovati i novog generalnog sekretara. Kao naslednik Zlatka Bolića najčešće se pominje Dragan Jakovljević, doskorašnji trener zemunske Mladosti. 18 1
uini Posted September 24 Posted September 24 8 minutes ago, Ratamahatta said: Cho preuzima KSS, tozla dogodine! nek se tresu koševi sirom evrope. 2 minutes ago, ToniAdams said: Čestitke Ciganima zapravo, ovo je najbolji scenario za partizan. neće moći čovke da se posveti rvanju u blatu vi čak ne znate ni šta je dobro za vas, potpuno ste sluđeni 1 3 3 1
Filozof manijak Posted September 24 Posted September 24 4 minutes ago, ToniAdams said: Čestitke Ciganima Dosta je PSD uništavao srpsku košarku! Jel sad ovo znači da se Čović dr Nebojša povlači iz Zvezde?! 1
ToniAdams Posted September 24 Posted September 24 1 minute ago, uini said: nek se tresu koševi sirom evrope. zapravo, ovo je najbolji scenario za partizan. neće moći čovke da se posveti rvanju u blatu vi čak ne znate ni šta je dobro za vas, potpuno ste sluđeni Tačno, ko i Vučić recimo
uini Posted September 24 Posted September 24 3 minutes ago, ToniAdams said: Tačno, ko i Vučić recimo nema veze, vi ste kao opruga 1
Heaviside Posted September 24 Posted September 24 (edited) Čestitke gospodinu Čoviću na povratku u košarkaški savez i gospodi delegatima na mudrom izboru. Edited September 24 by Heaviside 2 1 1
pbg12345 Posted September 24 Posted September 24 majko mila najjace mi je sto se dobar deo ljudi lozi da treba napustiti jadransku, pa da onda u nacionalnoj ligi uzivamo u potpunom sns brlogu zasto se jebeni gmaz ne lozi na fudbal kako i dolikuje takvim pojavama 1 1
James Marshall Posted September 24 Posted September 24 22 minutes ago, copkillah said: još jedino Anđusa za tim menadžera ili PR-a da padne istorijsko pomirenje 1
Heaviside Posted September 24 Posted September 24 1 minute ago, pbg12345 said: majko mila najjace mi je sto se dobar deo ljudi lozi da treba napustiti jadransku, pa da onda u nacionalnoj ligi uzivamo u potpunom sns brlogu zasto se jebeni gmaz ne lozi na fudbal kako i dolikuje takvim pojavama Ja sam za napuštanje jadranske lige, ali uvažavam i argumente za ostanak. Međutim, postojanje Nebojše Čovića i još manje njegovo imenovanje na mesto u savezu koji nema nikakve ingerencije nad ligom nema veze sa tim pitanjem.
Кристофер Лумумбо Posted September 24 Posted September 24 Covic ima ingerencije nad ligom, sad vodi i savez. ali dragan jakovljevic… 1
Recommended Posts