September 24, 2024Sep 24 Popular Post Quote Očekuje se da će Nebojša Čović imenovati i novog generalnog sekretara. Kao naslednik Zlatka Bolića najčešće se pominje Dragan Jakovljević, doskorašnji trener zemunske Mladosti.
September 24, 2024Sep 24 8 minutes ago, Ratamahatta said: Cho preuzima KSS, tozla dogodine! nek se tresu koševi sirom evrope. 2 minutes ago, ToniAdams said: Čestitke Ciganima zapravo, ovo je najbolji scenario za partizan. neće moći čovke da se posveti rvanju u blatu vi čak ne znate ni šta je dobro za vas, potpuno ste sluđeni
September 24, 2024Sep 24 4 minutes ago, ToniAdams said: Čestitke Ciganima Dosta je PSD uništavao srpsku košarku! Jel sad ovo znači da se Čović dr Nebojša povlači iz Zvezde?!
September 24, 2024Sep 24 1 minute ago, uini said: nek se tresu koševi sirom evrope. zapravo, ovo je najbolji scenario za partizan. neće moći čovke da se posveti rvanju u blatu vi čak ne znate ni šta je dobro za vas, potpuno ste sluđeni Tačno, ko i Vučić recimo
September 24, 2024Sep 24 3 minutes ago, ToniAdams said: Tačno, ko i Vučić recimo nema veze, vi ste kao opruga
September 24, 2024Sep 24 Čestitke gospodinu Čoviću na povratku u košarkaški savez i gospodi delegatima na mudrom izboru. Edited September 24, 2024Sep 24 by Heaviside
September 24, 2024Sep 24 majko mila najjace mi je sto se dobar deo ljudi lozi da treba napustiti jadransku, pa da onda u nacionalnoj ligi uzivamo u potpunom sns brlogu zasto se jebeni gmaz ne lozi na fudbal kako i dolikuje takvim pojavama
September 24, 2024Sep 24 22 minutes ago, copkillah said: još jedino Anđusa za tim menadžera ili PR-a da padne istorijsko pomirenje
September 24, 2024Sep 24 1 minute ago, pbg12345 said: majko mila najjace mi je sto se dobar deo ljudi lozi da treba napustiti jadransku, pa da onda u nacionalnoj ligi uzivamo u potpunom sns brlogu zasto se jebeni gmaz ne lozi na fudbal kako i dolikuje takvim pojavama Ja sam za napuštanje jadranske lige, ali uvažavam i argumente za ostanak. Međutim, postojanje Nebojše Čovića i još manje njegovo imenovanje na mesto u savezu koji nema nikakve ingerencije nad ligom nema veze sa tim pitanjem.