Milošica Posted September 12 Posted September 12 Neuspeh 2019. jeste bio, ali mi iz ove perspektive deluje da je ta Argentina u tom trenutku bila potcenjena. Od publike svakako, a možda i od same ekipe/trenera. 5
uini Posted September 12 Posted September 12 ..btw, ni sada nije izgledao kao da je na vise od 75% kondiciono, promasaji u sutu to potvrdjuju ali tada je bio na 45% tops.
Heaviside Posted September 12 Posted September 12 Delovalo mi je problematično van terena. Jokić i Milutinov su izgledali nezadovoljni, a Bogdan nekako izolovano, kao da ne veruje skroz ali ostaje profi. Oteran je Kalina, vodili smo 4 petice na turnir jer je Sale hteo da ispoštuje Radulju. Tokom tog prvenstva predsednik saveza, gospodin Danilović izjavljuje da bi od svih igrača te ekipe samo Bogdan mogao da igra basketa sa njim i selektorom Saletom. 1
johan nagel Posted September 12 Posted September 12 (edited) Та изјава јесте била јако глупа и сујетна али мислим да јој се придаје превише значаја, буквално мислим да је Јокић на то одмахнуо руком у свом флегма фазону јебе ми се тачно шта прича Даниловић, пре него да га је нешто узрујало. Edited September 12 by johan nagel
Milošica Posted September 12 Posted September 12 1 minute ago, johan nagel said: Та изјава јесте била јако глупа и сујетна али мислим да јој се придаје превише значаја, буквално мислим да је Јокић на то одмахнуо руком у свом флегма фазону јебе ми се тачно шта прича Даниловић, пре него да га је нешто узрујало. Kao i svaka izjava svake javne ličnosti ikad. A jeste izjava i glupa i sujetna.
DameTime Posted September 12 Posted September 12 (edited) Može Maljković da zagrmi na TO gore nego Kari protivu AUS. Igrali bi difens kao bele lale Ja stvarno ne vidim problem da repku preuzme Trinki ili Itudis. Mada mi je Trinkijeri lični favorit. Nije kao da bismo Stiv Kera stavili za selektora; treneri koji su dosta radili s našim igračima, ili u nekom domaćem klubu, znaju jezik i kulturu kao i značaj košarke u Srbiji - to su skroz ledžit opcije. Ja bih najviše volela da imamo legendu koja će da se vrati i ponovo preuzme, ali smo ih nažalost potrošili. Edited September 12 by DameTime 1
DameTime Posted September 12 Posted September 12 (edited) 47 minutes ago, Milošica said: Neuspeh 2019. jeste bio, ali mi iz ove perspektive deluje da je ta Argentina u tom trenutku bila potcenjena. Od publike svakako, a možda i od same ekipe/trenera. Dok smo mi bili precenjeni, kako od kladionica i medija, tako i od nas samih. Nismo tad imali ni blizu kvalitet igre za zlato. Edited September 12 by DameTime
mackenzie Posted September 12 Posted September 12 A što ne bi Jokić bio trener reprezentacije. Ionako podučava Malouna, a držao je kliniku i samom Pešiću. Bio bi to povratak korenima košarke kad su igrači ujedno bili i treneri. 1
Hele Posted September 12 Posted September 12 Trinki objasnjavao Leskovcanima kako se pravi muckalica, upisan plus za to.
mackenzie Posted September 12 Posted September 12 13 minutes ago, Hele said: Trinki objasnjavao Leskovcanima kako se pravi muckalica, upisan plus za to. Minus ko kuća. Zamisli da ja Italijanu objašnjavam kako se pravi pasta. Imajte samopoštouvanije!
Hele Posted September 12 Posted September 12 2 minutes ago, mackenzie said: Minus ko kuća. Zamisli da ja Italijanu objašnjavam kako se pravi pasta. Imajte samopoštouvanije! Pa bio je u pravu da meso mora prvo na rostilj.
mackenzie Posted September 12 Posted September 12 2 minutes ago, Hele said: Pa bio je u pravu da meso mora prvo na rostilj. Jel ga snimala BN televizija. Zvuči mi kao neki semberski skeč. 1
goofs Posted September 12 Posted September 12 Tu 2019. ja držim za neuspeh kad se vidi koje ekipe su uzele medalje i sa kojim sastavom. Nije debakl, ali bila je prilika za mnogo bolje. I manje od Argentine, mislim da smo prosuli svoju šansu u utakmici sa Španijom kad smo odigrali jednu mrak četvrtinu posle koje nije bilo povratka. Zbog tog poraza smo imali dan manje odmora pred četvrtku i neko grdno putovanje na jug Kine. Igrački tu nismo blistali nikako, ali igralo se na suv kvalitet. Puno je faktora za to, ćelavova igra sa dva centra od koje je prekasno odustao, debeli je bio debeo i nespreman, plus isključen protiv Španije, Bjelica je odigrao najgore prvenstvo u životu, Vasina porodična situacija, previše Raduljice u svakom smislu… 1
Hele Posted September 12 Posted September 12 3 minutes ago, mackenzie said: Jel ga snimala BN televizija. Zvuči mi kao neki semberski skeč. 37:25 1
Recommended Posts