uini Posted August 30 Posted August 30 54 minutes ago, Hele said: Ne moze stranac. za trenera? zašto? strategija & teorija je ionako opšte globalno dobro, i dalje moraju igrači na terenu nešto da urade s'tim, inače 'leba nema.
MiddleClass Posted August 30 Posted August 30 59 minutes ago, Hele said: Ne moze stranac. 4 minutes ago, uini said: zašto? Nema ih vise. Svi su u Partizanu 1
Micko8 Posted August 30 Posted August 30 Izbacili su najvecu olimpijsku kosarkasku kradju, uzivajte 1
Hele Posted August 30 Posted August 30 3 hours ago, uini said: za trenera? zašto? strategija & teorija je ionako opšte globalno dobro, i dalje moraju igrači na terenu nešto da urade s'tim, inače 'leba nema. Zasto? Zato!!! Mada, jel Trinkiju bese keva iz Cacka? Onda moze.
uini Posted August 30 Posted August 30 Trinchieri's family is international. His mother is from Croatia and his grandmother is from Montenegro. His father, Paolo Trinchieri, is from the United States and Panama,[18] and his grandfather, Alfredo Trinchieri, was a diplomat[19] from Italy.[20]
Milošica Posted August 30 Posted August 30 A Kokoškov vodio Sloveniju protiv Kosova, od početka nismo bili dobar spoj 1
kud u maglu Simoviću Posted September 10 Posted September 10 ima ovaj u kk loznica što trenira mlađe kategorije 1 8
Tsai Posted September 10 Posted September 10 bas steta. jel se zna zbog cega? uigrana ekipa da uzme zlato ko iz picke na evropskom
goofs Posted September 10 Posted September 10 Lagano, predsednik saveza kojem je odbijena ostavka će odbiti Pešićev odlazak, sledeće godine sve isto. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 10 Posted September 10 3 minutes ago, Tsai said: bas steta. jel se zna zbog cega? uigrana ekipa da uzme zlato ko iz picke na evropskom ja mislim da je imao ugovor zaključno sa oi
System Posted September 10 Posted September 10 Sam Kari je pričao da se nije dovoljno integrisao u Savez i ima sve vreme kritičke (i uglavnom zdravorazumske) stavove spram Saveza tako da ovo nije neko iznenađenje
Recommended Posts