Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ne moze stranac.

Neće kopati.

Još jedna šovenska priča. Srbska repstacija Srbima.

54 minutes ago, Hele said:

Ne moze stranac.

za trenera? zašto?

strategija & teorija je ionako opšte globalno dobro, i dalje moraju igrači na terenu nešto da urade s'tim, inače 'leba nema.

59 minutes ago, Hele said:

Ne moze stranac.

4 minutes ago, uini said:

zašto?

Nema ih vise. Svi su u Partizanu :fantom:

Izbacili su najvecu olimpijsku kosarkasku kradju, uzivajte:fantom:

3 hours ago, uini said:

za trenera? zašto?

strategija & teorija je ionako opšte globalno dobro, i dalje moraju igrači na terenu nešto da urade s'tim, inače 'leba nema.

Zasto? Zato!!!

Mada, jel Trinkiju bese keva iz Cacka? Onda moze.

Trinchieri's family is international. His mother is from Croatia and his grandmother is from Montenegro. His father, Paolo Trinchieri, is from the United States and Panama,[18] and his grandfather, Alfredo Trinchieri, was a diplomat[19] from Italy.[20]

Tanko, da bar Panama nije priznala Kosovo

A Kokoškov vodio Sloveniju protiv Kosova, od početka nismo bili dobar spoj :fantom:

• 2 weeks later...

IMG_9797.thumb.jpeg.5d68dded55383d720c10fb2b55cb8b9e.jpeg

ima ovaj u kk loznica što trenira mlađe kategorije

bas steta. jel se zna zbog cega? uigrana ekipa da uzme zlato ko iz picke na evropskom

Lagano, predsednik saveza kojem je odbijena ostavka će odbiti Pešićev odlazak, sledeće godine sve isto.

3 minutes ago, Tsai said:

bas steta. jel se zna zbog cega? uigrana ekipa da uzme zlato ko iz picke na evropskom

ja mislim da je imao ugovor zaključno sa oi

Sam Kari je pričao da se nije dovoljno integrisao u Savez i ima sve vreme kritičke (i uglavnom zdravorazumske) stavove spram Saveza tako da ovo nije neko iznenađenje