Milošica Posted August 19 Posted August 19 (edited) Kari opasan, socijalna inteligencija izuzetna. Edited August 19 by Milošica 2
goofs Posted August 23 Posted August 23 Bogdan, debeli i Luka u istom timu sutra na Dragovom oproštaju, već sam malo ovlažio 1 1 1
uini Posted August 23 Posted August 23 ja sam prvo pomislio kakav ce to after da bude, pravi prvenstveni 1 1
kralj Posted August 23 Posted August 23 Bife "Brale" i krčmarica Brka ih sve na leđa posle fajronta do hotela i džipova. 2
spaceploitator Posted August 23 Posted August 23 3 hours ago, goofs said: Bogdan, debeli i Luka u istom timu sutra na Dragovom oproštaju, već sam malo ovlažio Oce biti negde prenos?
Gale Posted August 24 Posted August 24 Gledao sad delove utakmica iz kvalifikacija 2022. godine, protiv Turaka i Grka. Tek sad sam provalio da se Vasa izgleda poprilično ugicio . Čini mi se da je zategnut ko tambura bio, u prilično boljoj formi u odnosu na OI. Čudi me to baš, zamišljao sam da je u NBA bar fizička sprema stvar koja je nivo iznad (a Vasa nije neradnik). 1
napadaj Posted August 24 Posted August 24 (edited) Njemu je NBA sezona završena u aprilu, imao je vremena da se ugoji. Edited August 24 by napadaj 3
Hele Posted August 24 Posted August 24 Da zabodemo dva zlata i bicemo i drago sto su Dragic i Doncic uzeli to jedno.
Micko8 Posted August 25 Posted August 25 15 hours ago, Hele said: Da zabodemo dva zlata i bicemo i drago sto su Dragic i Doncic uzeli to jedno. Menis se jebe za Dragica i Doncica i kamo srece da se Jovic nije povredio u polufinalu, ne bi se Dragic onako razmahao u finalu da je ovaj bio zdrav.
Recommended Posts