Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ozdravio

2 hours ago, Filozof manijak said:

jedino što se ne slažem da su podjednako kvarni, ipak dr Nebojša ima 30+ godina pokvarenjačkog iskustva iz sebe. Nijedan naprednjak mu ne može ni primirisati u tome.

1 hour ago, Kreator said:

Pa može i jedno i drugo. Zar on sam nije najavio da se povlači iz košarke zbog zdravstvenih problema? Šta se desilo u međuvremenu pa se povampirio?

Bole Coviceve titule :fantom:

uradio je dobre stvari dok je bio u košarkaškom savezu. čović je postavio željka na čelo reprezentacije, zbog njega su nam odmrznuli novac za izgradnju arene.

• Popular Post

Kakav paradoks da dijete Filip na forumu uzme nick "slims"...

Tesko tad bilo voditi savez u pm.

Imas Divca koji je bolji od Jokica i jos Djordjevica, Paspalja, Danilovica, Bodirogu...

A za selektora biras izmedju tada jos neizlapelih i u prajmu - Ivkovica, Obradovica, Maljkovica, Pesica...

+1

Stiv Ker je kurcina od trenera. Svako bi se sa ovim drim timom prosetao do zlata na OI

Edited by MiddleClass

covicu zelim zatvor a ne da raspravljam da li je ta bitanga nesto dobro uradila u zivotu.

nace prica kao za svakig kriminlaca.

kako to da nemamo nekog kandidata za neku javnu funkciju a da nije bitanga? 

zar nasa kosarka nema coveka koji nije kriminalac? mi smo doziveli da razni kriminalci vode skoro sve nase sportske saveze i klubove. jebote brat dunjica, okoreli kriminalac, narko diler i bolesnik vodi nekadasnji fk imt? neki narko diler je clan uprave futsal kluba partizan, vucelic umesto na dozivotnu vodi fk partizan, terzic takodje..

e ja ostoji zelim dva zatvora :sad:

Ja sam za to da ako uzimamo krimosa, da uzimamo ono bas pravog gangstera, ne ove sto mute tu nesto.

Pa da vidim hoce li nam opet suditi kao protiv Amerike :srdoc:

Edited by Hele

5 hours ago, Nikodije said:

On je napravio Želimira

Odmrzli sredstva za izgradnju Želimira i on ga napravio.

2 minutes ago, Valkyrie said:

Odmrzli sredstva za izgradnju Želimira i on ga napravio.

Tako ja tripujem da je Davidovac u komori za hibernaciju(nekako i fizički mogu da ga zamislim tu, kao u filmovima), i samo se polako puni i aktivira kako se sezona bliži kraju.

"Komora za hibernaciju", kako čudno pišeš SARKOFAG.

Black And White Horror GIF

10 minutes ago, Milošica said:

Tako ja tripujem da je Davidovac u komori za hibernaciju(nekako i fizički mogu da ga zamislim tu, kao u filmovima), i samo se polako puni i aktivira kako se sezona bliži kraju.

deda umesto denisa

Demolition_man.jpg

1 hour ago, uini said:

e ja ostoji zelim dva zatvora :sad:

Zajebo te onomad za limariju? :covid19:

da, treba da ide u zatvor feat da ima zatvor aka ne moze da kenja.

Edited by uini