Filozof manijak Posted August 16 Posted August 16 3 minutes ago, lord_s said: Sta bi bilo da smo uzeli zlato Tada bi Čovke izjavio kako je on najzaslužniji za osvajanje istog 3
Micko8 Posted August 16 Posted August 16 1 hour ago, lord_s said: Sta bi bilo da smo uzeli zlato Zalto je oteto i prokleto 1 1
Popular Post copkillah Posted August 16 Popular Post Posted August 16 8 hours ago, MiddleClass said: Naravno da je Coviceva ideja bila. Nije sigurno strucnog savjeta koji ne postoji ili nasmrkanog Danilovica Da 1 11
Hele Posted August 16 Posted August 16 Realno, samo je jedan covek sve vreme verovao u Pesica. Ja. 🤣 2
Facundo Orellana Posted August 16 Posted August 16 Video sam 2 minuta tog njegovog sranja. Krenuo je sa omalovažavanjem, a na kraju je uzeo za sebe zasluge i pohvalio Pešića.
James Marshall Posted August 16 Posted August 16 Znači idealan kandidat, tačno po mjeri onog koji sve odlučuje.
Valk Posted August 17 Posted August 17 22 hours ago, napadaj said: https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/49675/covic-moja-je-ideja-bila-da-vratimo-pesica/vest 😆 Osećanja su mi pomešana. S jedne strane, navijam da ode u pm iz Zvezde, a s druge, ne želim da se dočepa reprezentacije. Ovo nije intervju, ovo je "ekspoze premijera KSS". 2
Filozof manijak Posted August 17 Posted August 17 Jel on već jednom bio predsednik KSS, tj.KSJ za vreme Miloševića? (ili me sećanje konfabulira?) 1
Milošica Posted August 17 Posted August 17 7 minutes ago, Filozof manijak said: Jel on već jednom bio predsednik KSS, tj.KSJ za vreme Miloševića? (ili me sećanje konfabulira?) Da. Želimir i on su bili dobar tandem.
kralj Posted August 17 Posted August 17 11 hours ago, copkillah said: Da Tako će i o Željku opet da promeni mišljenje kad ovaj nešto osvoji. Mogao bi i ovaj Trpimir da se registruje na forum, sad kad smo se odmorili od isukanih pataka.
kralj Posted August 17 Posted August 17 23 minutes ago, Valkyrie said: Osećanja su mi pomešana. S jedne strane, navijam da ode u pm iz Zvezde, a s druge, ne želim da se dočepa reprezentacije. Ovo nije intervju, ovo je "ekspoze premijera KSS". Prokletstvo subjektivnog osećaja. U realnosti, gde god da se prevrne, zameniće ga neobrazovana, bahata SNS gnjida od koje kadrovi poput Čovića, osim što su podjednako kvarni, kad prdnu izbace više znanja nego ovi u CV što stave.
Filozof manijak Posted August 17 Posted August 17 jedino što se ne slažem da su podjednako kvarni, ipak dr Nebojša ima 30+ godina pokvarenjačkog iskustva iz sebe. Nijedan naprednjak mu ne može ni primirisati u tome. 4
Kreator Posted August 17 Posted August 17 1 hour ago, Valkyrie said: Osećanja su mi pomešana. S jedne strane, navijam da ode u pm iz Zvezde, a s druge, ne želim da se dočepa reprezentacije. Ovo nije intervju, ovo je "ekspoze premijera KSS". Pa može i jedno i drugo. Zar on sam nije najavio da se povlači iz košarke zbog zdravstvenih problema? Šta se desilo u međuvremenu pa se povampirio?
Recommended Posts