James Marshall Posted August 14 Posted August 14 Pa jedino u tom slučaju bi i imalo neke logike njegovo cimanje oko KSS, koji trenutno ima ingerencije nad organizovanjem kampova, pripremama reprezentacije i takmičenjem sprdnjom zvanom KLS.
Heaviside Posted August 14 Posted August 14 (edited) 22 minutes ago, James Marshall said: Pa jedino u tom slučaju bi i imalo neke logike njegovo cimanje oko KSS, koji trenutno ima ingerencije nad organizovanjem kampova, pripremama reprezentacije i takmičenjem sprdnjom zvanom KLS. nema kontrolu ni nad KLS. KLS je u vlasništvu i pod kontrolom klubova, kao i svaka druga ozbiljna liga. Ne da je kls ozbiljan naravno. od većih takmičenja savez organizuje samo kup. ako gledamo trenutne i zvanične ingerencije, onda za rešavanje pitanja lige više smisla ima da ostane u Zvezdi, ali ne bi se Ćoki na to obazirao previše. I KLS i poslednju ABA reorganizaciju je inicirao baš on, moguće da je dobio zadatak da uradi ono što Pešić predlaže. Možda je ideja i da se liga vrati u savez, mada sumnjam. Ćoki svakako veće neko vreme priča da mu angažman u zvezdi sve manje prija. Psd je 1/1 partizanov, sad malo Ćoki, ne zvuči nerealno. Edited August 14 by Heaviside
Jimmy Kowalski Posted August 14 Posted August 14 (edited) Ne znam zasto bi se bilo koji bivsi predsednik jurio po ulici, mr Nebojsi je odavno mesto iza resetaka do kraja zivota. Takvi naravno u ovom sistemu mogu samo samo na funkcijama da opstanu. Da donose dobre odluke od opste koristi dabome, sto su oduvek i cinili. Edited August 14 by Jimmy Kowalski 2 2
Hele Posted August 15 Posted August 15 Voleo bih predsednika saveza koji nije iz klubova blizanaca, tako da Nebojsa kao predsednik FMP-a nije lose resenje. 1
Heaviside Posted August 15 Posted August 15 9 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ne znam zasto bi se bilo koji bivsi predsednik jurio po ulici, mr Nebojsi je odavno mesto iza resetaka do kraja zivota. Takvi naravno u ovom sistemu mogu samo samo na funkcijama da opstanu. Da donose dobre odluke od opste koristi dabome, sto su oduvek i cinili. E moj Džimi, a 55 godina iskustva u košarci!? 1
MiddleClass Posted August 15 Posted August 15 Sto vise razmisljam sve mi je Vlade Djurovic bolje rjesenje da nasljedi Danilovica 2 1
Micko8 Posted August 15 Posted August 15 Nagradila nas FIBA posle kradje u polufinalu OI. Popeli smo se na drugo mesto na njihovoj beskorisnoj rang listi
napadaj Posted August 16 Posted August 16 https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/49675/covic-moja-je-ideja-bila-da-vratimo-pesica/vest 😆 2 4 1
Popular Post smooth.Op Posted August 16 Popular Post Posted August 16 Moja ideja je bila da vratimo Pešića i ja sam je predložio tamo gde treba. 12
MiddleClass Posted August 16 Posted August 16 Naravno da je Coviceva ideja bila. Nije sigurno strucnog savjeta koji ne postoji ili nasmrkanog Danilovica 2
Recommended Posts