kralj Posted August 13 Posted August 13 Gurović Klasični SnS scenario, njuz.net objavi u smislu sprdnje i ovi uredno isporuče jedino gluplje rešenje koje postoji na svetu.
harper lee Posted August 13 Posted August 13 9 hours ago, red star forever said: I meni je on pao na pamet,, nekako je zaboravljen. 😪 Simanic je bio na proslavi. 1 1
Jimmy Kowalski Posted August 13 Posted August 13 Ako treba da prognoziram, onda Rakoc. Nikakav inside info, just a feeling.. 1
*edited by mod Posted August 13 Posted August 13 Slabo mi je uvezan. Nisam ga video da se SNSiše. Kešelj već godinama jako analno rudari, morao bi da bude nagrađen. 2
James Marshall Posted August 13 Posted August 13 Tomašević, Rebrača, Grbović, Mačvan, Neša Ilić, (Čovke je preozbiljan za ovo u suštini besmisleno mjesto) a kad bih se vodio logikom SNS-a "što gluplje to bolje" onda je Darko Miličić idealna glava. 1
1n54jd3r Posted August 13 Posted August 13 Milicic u pomenutom drustvu jos ispada dobro ljudsko bice 1
Heaviside Posted August 13 Posted August 13 Nagrađen je Kešelj mestom državnog sekretara, što je funkcija odmah ispod ministarske. Mislim da se to nekad i zvalo zamenik ministra. Cenim da bi se on već uguzio u savez da ga to zanima. Tomašević je godinama bio funkcioner saveza i on mi je prvi pik. Drugo mesto Rebrača. Mačvan je balls deep u poljoprivredi i ne deluje mi da ga zanima savez. Grbović kao i Kešelj već ima bolju šljaku. Možda iznenadi i neko veliko ime, nije ni PSD agitovao za SNS pa se opet ušemio za predsedničko mesto. 2 1
1n54jd3r Posted August 13 Posted August 13 3 minutes ago, Heaviside said: Nagrađen je Kešelj mestom državnog sekretara, što je funkcija odmah ispod ministarske. Tu je plata cca 1.500eur
Heaviside Posted August 13 Posted August 13 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Tu je plata cca 1.500eur pa i ministarska je tipa 2000 pa su uglavnom milioneri. nije Kešelj tamo sigurno zbog plate, kao što ni u savezu ne bi bio zbog plate. 2 1
Recommended Posts