August 13, 2024Aug 13 Gurović Klasični SnS scenario, njuz.net objavi u smislu sprdnje i ovi uredno isporuče jedino gluplje rešenje koje postoji na svetu.
August 13, 2024Aug 13 9 hours ago, red star forever said: I meni je on pao na pamet,, nekako je zaboravljen. 😪 Simanic je bio na proslavi.
August 13, 2024Aug 13 Slabo mi je uvezan. Nisam ga video da se SNSiše. Kešelj već godinama jako analno rudari, morao bi da bude nagrađen.
August 13, 2024Aug 13 Tomašević, Rebrača, Grbović, Mačvan, Neša Ilić, (Čovke je preozbiljan za ovo u suštini besmisleno mjesto) a kad bih se vodio logikom SNS-a "što gluplje to bolje" onda je Darko Miličić idealna glava.
August 13, 2024Aug 13 Nagrađen je Kešelj mestom državnog sekretara, što je funkcija odmah ispod ministarske. Mislim da se to nekad i zvalo zamenik ministra. Cenim da bi se on već uguzio u savez da ga to zanima. Tomašević je godinama bio funkcioner saveza i on mi je prvi pik. Drugo mesto Rebrača. Mačvan je balls deep u poljoprivredi i ne deluje mi da ga zanima savez. Grbović kao i Kešelj već ima bolju šljaku. Možda iznenadi i neko veliko ime, nije ni PSD agitovao za SNS pa se opet ušemio za predsedničko mesto.
August 13, 2024Aug 13 3 minutes ago, Heaviside said: Nagrađen je Kešelj mestom državnog sekretara, što je funkcija odmah ispod ministarske. Tu je plata cca 1.500eur
August 13, 2024Aug 13 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Tu je plata cca 1.500eur pa i ministarska je tipa 2000 pa su uglavnom milioneri. nije Kešelj tamo sigurno zbog plate, kao što ni u savezu ne bi bio zbog plate.