Nemanja Posrbica Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ni Španci nisu slabi. Istina, nemaju igrače kvaliteta braće Gasol i Navarra, ali sasvim sigurno će se makar u Evropi boriti za medalje.
Nikodije Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Hrvati su na papiru i prosli put imali jacu ekipu od nas, a sada su realno samo u jos boljoj formi. Ako Bobi nije u ekipi, ili ne produkuje ovo sto ima u EL, mi ponaosob nismo nista bolji nego prosli put + nema Krleta i nema ludila Braduljice. vatiHr su pride doveli Perasa za izbornika, a to se cini njihovim najboljim trenerom od kada su drzava. + su jedan od domacina, tako da ce okupiti sve sto imaju + zanos zbog domacinstva grupe, ali svejedno ce da ispadnu u cetvrtfinalu. :)
goofs Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 btw, ne treba da se bojimo Francuza na EP, još od '93 i Nemačke domaćin nije uzeo EP :misko:
Miralem Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ti, naravno, znaš da je Batum mlađi od Teodosića, da su Gobert i Fournier Bogdanovićevo godište, te da su oni prošle godine osvojili medalju bez Parkera, De Coloa i Noaha?ti, naravno, znas da razgovaras sa timmyjem?
theanswer Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Hrvati ce dominirati narednih godina. Uz nas. Spanci i Francuzi nece imati dobru smenu generacija. Aj prvo nek nekad nešto zspravo urade na nekom takmičenju pa da pričamo o dominaciji.. imaju potencijal za medalje ali...
pbg12345 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 pa do sad su imali slabije rezultate od imena, ali nikad nisu imali ovakvu generaciju kao ova sto sad dolazi. i turci imaju opaku nadolazecu generaciju
Timmi Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 oni ne dolaze, oni su vec tu. Gobert bi vjerovatno bio proglasen za defanzivca godine da je od pocetka starter. Francuzi su vladajuci evrppski prvaci i treci na sp ako je neko zaboravio.
Timmy Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 ti, naravno, znas da razgovaras sa timmyjem? Uuu al si mi spustio
Joe D Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Francuzi su jedini koji u kontinuitetu izbacuju vrhunske igrace. Meni se pored Hrvata svidja i potencijal koji imaju Turci, naravno Grci sa Janisom. Litvance nikad ne treba izbacivati iz vida. Mi imamo kvaliteta za sporadicne uspehe, ali ne verujem da imamo dovoljno za kontinuirane, ni u perspektivi.
theanswer Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Francuzi su jedini koji u kontinuitetu izbacuju vrhunske igrace. Meni se pored Hrvata svidja i potencijal koji imaju Turci, naravno Grci sa Janisom. Litvance nikad ne treba izbacivati iz vida. Mi imamo kvaliteta za sporadicne uspehe, ali ne verujem da imamo dovoljno za kontinuirane, ni u perspektivi. po ovome što si napisao deluije kao da smo eto mi tu neki pridruženi članovi, a da su ovo sve velike sile koje tradicionalno prave uspehe. možda nisi tako hteo ali mi tako zvuči. kažem opet hrvati imaju generaciju koja dolazi koja bi trebalo da bude strašna, ali ajde prvo nešto da urade. nisam nešto opčinjen grcima, imaju janisa koji je brutalan ali ostatak je meh.. turci su par godina daleko da ovi njihovi klinci mogu ozbiljnije da igraju u ozbiljnoj konkurenciji.
Musky Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 (edited) Neko vredan rezimirao... (presek učinka naših sa sajta eurolige) 11. kolo - Top 16:MVP: prvi- Bobi, drugi je Bogdan.Poeni: drugi- Bogdan, treći Teo a četvrti BobiSkokovi: prvo mesto deli Bobi, a Bjelica je petiAsistencije: Marković- drugi, Teo četvrtiTop 16-ukupno:MVP: prvi- BobiPoeni: drugi- TeoSkokovi: prvi- Bobi, drugi- BjelicaAistencije: prvi- TeoCela sezona:MVP: Bobi- prvi a Bjelica petiPoneni: Teo je prvi a Bobi-četvrtiSkokovi: Bobi je prvi a Bjelica trećiAsistencije: Teo je prvi Edited March 21, 2015 by Musky
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 jedino vazno Cela sezona:Poneni: Teo je prviAsistencije: Teo je prvi
borris_ Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 nisam napisao nista ni blizu toga Mozda nisi ali je tako djelovalo.
Recommended Posts