Valk Posted July 23 Share Posted July 23 33 minutes ago, Hele said: njemu se kraj karijere ni ne nazire. 12 minutes ago, Hele said: a i ne vidi mi se kraj). On vec godinama ne staje i ne vidi se kraj. i trenutno se ne vidi gde je kraj tome. Ako izbaksuziraš čoveka, naći ću te i ubiti. 2 2 1 Link to comment
napadaj Posted July 23 Share Posted July 23 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @napadaj glede debelog, bez ikakve sumnje najbolji ikada, samo meni gledajući reprezentativnu karijeru, a kroz nju najčešće gledam i vrednujem domaće igrače fale zlata pošto je to karijera koja ih podrazumeva Ako se gleda reprezentativna, Bodiroga mi je na prvom mestu, a odmah posle Jokića ako se gleda sve. I slažem se da je reprezentacija jako bitna, debelog napušavam svaki put kad ne igra. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 23 Share Posted July 23 to kucanje je esencija njegove košarkaške igre, muda koja se vuku parketom da se šutne za kvatro punti, a i da se prikuca preko 1 arvidasa Spoiler u to ime 1 Link to comment
omiljeni Posted July 23 Share Posted July 23 Peja je bio Jokić pre Jokića. Drugi strelac NBA lige. četvrti u mvp glasanju. Što bi se reklo da se to stavi u kontekst vremena, dvojica od trojice ispred njega ne bi imala dovoljno utakmica pa bi Peja bio broj 2 na glasanju. ili bi možda bio i mvp Super max eligible. Ali Bogdan je bolji od njega a i Piksi je bolji od Luke Modrića 1 Link to comment
Milošica Posted July 23 Share Posted July 23 Treba razvrstati u tri kategorije. Po "omiljenosti". Po kvalitetu. Po pruženom za repku. 1 Link to comment
pbg12345 Posted July 23 Share Posted July 23 ne treba sve te liste su tesko sranje nije dovoljno sto su veliki u svom vremenu, vec ih se mora poredjati istorijski umesto uzivanja u trentuku, sve se svodi na smaracke rasprave bez ikakvog smisla 1 Link to comment
mackenzie Posted July 23 Share Posted July 23 1 hour ago, Hele said: A pogledaj iz 2014. i 2016. godine kad je Bogdan igrao finale protiv njih. uzeo bi najmanje jos jedno srebro da nije bilo najvece kradje u istoriji fiba kosarke u polufinalu 2010. g. 1 Link to comment
Milošica Posted July 23 Share Posted July 23 10 minutes ago, pbg12345 said: ne treba sve te liste su tesko sranje nije dovoljno sto su veliki u svom vremenu, vec ih se mora poredjati istorijski umesto uzivanja u trentuku, sve se svodi na smaracke rasprave bez ikakvog smisla Zašto shvataš bukvalno. Uživamo u trenutku, pišemo na forumu, sve ok. Link to comment
Milošica Posted July 23 Share Posted July 23 (edited) 1 minute ago, pantelia said: Ipak Deda 12-i igrac Najbolje rešenje. Verujem da je medicinskog tima da će biti potpuno fit za OI. Edited July 23 by Milošica Link to comment
Milošica Posted July 23 Share Posted July 23 Koliko zvezdinih igrača. Ne mogu to da izdržim. 4 Link to comment
Nikodije Posted July 23 Share Posted July 23 Just now, Milošica said: Koliko zvezdinih igrača. Ne mogu to da izdržim. A i ovi Partizanovi su zvezdaši. 2 1 Link to comment
kralj Posted July 23 Share Posted July 23 1 hour ago, Ivo Petović said: Jokić ... ... Stojaković (razumem da ljudi gledaju košarku samo leti, ali čovek je bio najbolji strelac NBA lige, uzeo titulu, bio drugi tim cele lige, tri puta allstar, uzeo i dva zlata u repki kao ubedljivo najbolji igrač - svi imaju kratko pamćenje i samo pamte Bodirogin heroics, ali Pedja je bio najbolji igrač ta dva prvenstva) Onda se već može ući u raspravu, po meni Divac svakako treći Onda već ni sam nemam neki stav i može me se ubediti ko je sledeći. Mislim da će Bogi i Divac biti tu negde kad se bude podvlačila crta. Što se mene tiče, spram Divca gajim odijum jer je negde sa 27 prestao da trenira i od centra avangardnih fizikalija postao preko noći veteran koji igra na iskustvo i kliker. Pričali su mi prisutni u kakvom je stanju dolazio na neke pripreme reprezentacije i kako ih je rekreativno otaljavao. Ali se slažem da je u prvom redu iza Joke i Peje. Link to comment
Recommended Posts