Ivo Petović Posted July 22 Share Posted July 22 Meni Jović izgleda kao da je porastao još neki cm. Link to comment
garmonbozia Posted July 22 Share Posted July 22 Mrtva trka ko je veći kripl, Vasa ili Gudura 1 1 Link to comment
Calavera Posted July 22 Share Posted July 22 presmešan je vasa s ovim no luk™ pasovima gde okrene glavu od igrača u zadnji pikosekund, svaki put 50% šanse da će mu ukrasti loptu Link to comment
Valk Posted July 22 Share Posted July 22 Just now, garmonbozia said: Mrtva trka ko je veći kripl, Vasa ili Gudura Gudura ima lucida intervale, Micić je katastrofa full time. 5 Link to comment
MiddleClass Posted July 22 Share Posted July 22 Razigrali smo se, ali nije bilo potrebe da sudije ovoliko jedu govna. Grci nisu imali sanse 8 na 5 1 Link to comment
garmonbozia Posted July 22 Share Posted July 22 Just now, MiddleClass said: Razigrali smo se, ali nije bilo potrebe da sudije ovoliko jedu govna. Grci nisu imali sanse 8 na 5 Navlačili celu utakmicu za nas, baš sramotno. A onda kao pokazuju autoritet... 1 1 Link to comment
Kreator Posted July 22 Share Posted July 22 Kako je propao Micić. Šta se dešava sa tim čovekom? Jesu ga mučili u americi? 2 1 Link to comment
sasha Posted July 22 Share Posted July 22 Očekivao sam malo više takmičarsku utakmicu. Protiv Francuza mi je bilo mnogo bolje što se toga tiče. 1 Link to comment
Micko8 Posted July 22 Share Posted July 22 Piajni Micic i Guduric nam srecu kvare. Da imamo dve kvalitetne zamene na njihovim pozicijama bili bi bas zajebani. I dalje imamo problem u gradjenju defanzivnog skoka i branjenju suta za tri poena. 1 3 Link to comment
Micko8 Posted July 22 Share Posted July 22 (edited) 4 minutes ago, Kreator said: Kako je propao Micić. Šta se dešava sa tim čovekom? Jesu ga mučili u americi? On je uvek ovako izgledao u reprezentaciji. To je kod njega standard. Edited July 22 by Micko8 1 Link to comment
pbg12345 Posted July 22 Share Posted July 22 dakle ovo je definitivnih 11 ko li je 12? davidovac?poku? Link to comment
Recommended Posts