July 21, 2024Jul 21 8 minutes ago, pbg12345 said: ovih 10 sto je igralo plus pokusevski i plavsic nadam se da su putnici Avramović, Bogdanović, Davidovac, Dobrić, Gudurić, Jović, Jokić, Marinković, Micić, Milutinov, Petrušev, Pokuševski. Ovo bi trebalo da je tim. Jedino ako je deda povređen može Plavšić da dobije prednost
July 21, 2024Jul 21 Pokusevski samo ako se oseti da je naprzen da igra u repstaciji dugi niz godina i ako obeca da ce da jede i bilduje. Onda ga voditi kao dvanaestog za buducnost.
July 21, 2024Jul 21 Petrušev igra skoro kao Aleksa u reprezentaciji. Mnogo više fokusiran nego u klubovima.
July 21, 2024Jul 21 2 minutes ago, garmonbozia said: Petrušev igra skoro kao Aleksa u reprezentaciji. Mnogo više fokusiran nego u klubovima. Vi ako ste neurozni nemojte nadrugog prebacivat' Bogdan igra vrlo rezervisano, sekiram se.
July 21, 2024Jul 21 2 minutes ago, Valkyrie said: Bogdan igra vrlo rezervisano, sekiram se. Vi ako ste neurozni nemojte nadrugog prebacivat'
July 21, 2024Jul 21 petrusev bas pametno igra. ima ga svuda. igra i solidnu odbranu. koliko trojki smo primili iz coskova.
July 21, 2024Jul 21 2 minutes ago, garmonbozia said: Vi ako ste neurozni nemojte nadrugog prebacivat' Hit'n'miss, ja njega obožavam, potpuno ignorišem što je lider horde. Ubili nas Japanci trojkama, em ne branimo nikako em ih sere brate, italijanski frižideri flash back.
July 21, 2024Jul 21 Bitno je da branimo trojke, a i mi ih ubacujemo, kad bude trebalo - u finalu protiv SAD-a.
July 21, 2024Jul 21 1 minute ago, Valkyrie said: Hit'n'miss, ja njega obožavam, potpuno ignorišem što je lider horde. I ja volim Filipa, iako je malo budala. Dobro je što se Jović vratio da oseti malo utakmice pre prvenstva, mada Petrušev konkuriše za startnu petorku bez obzira išao Jović ili ne.
July 21, 2024Jul 21 Nedostaju mi dani kad je Salo bio selektor, mislim da smo tada vise trenirali na otvorenom pa su svi imali ten. A mnogo vise seksi izgleda sve kad su nasi osuncani. Sad su svi nekako bledi ko sir. Osim Bogija, zato je i onako seksi kad sutira, dribla.