Valk Posted July 20 Posted July 20 15 hours ago, Jimmy Kowalski said: Bas se osecam matoro Pa verovatno i jesi u odnosu na njih. Tj jesmo 2
Hele Posted July 20 Posted July 20 Jutrić, evo malo da vam ogadim repstaciju, život i sve Mnogo hvala i Bogdanoviću i Jokiću, koga sam lično molio i njegovu braću, ali teško je protiv onih zveri igrati, protiv Embida ne smete da uđete u reket. Oni Amerikanci su sačuvaj Bože, ali ne zaboravite mi smo igrali bez Bogdanovića, nije bilo Milutinova. Kad bi do srebra došli bilo bi čudesno.
Popular Post Valk Posted July 20 Popular Post Posted July 20 Jutrić, banić ako nastaviš da ovde prenosiš žvalavog 1 4 5
James Marshall Posted July 20 Posted July 20 Ovo progovara struka zamisli da zabranimo prenošenje izjava Vlada Đurovića (ja lično podržavam ali ono, sloboda govora blablabla) 1 2
Valk Posted July 20 Posted July 20 5 minutes ago, James Marshall said: Ovo progovara struka zamisli da zabranimo prenošenje izjava Vlada Đurovića (ja lično podržavam ali ono, sloboda govora blablabla) Toliko je stručan da samo on prožima, uviđa da je od svih zveri™ Embiid najveća opasnost. 2
James Marshall Posted July 20 Posted July 20 Prepoznao je Embidaru kao jedinog sebi ravnog po moralnim kvalitetima, to je bila differentia specifica 1 6 1
Mindaugas Žukauskas Posted July 20 Posted July 20 Dobro bi nam legao vučić na 4 sad kad su svi otkazali/povređeni Spoiler 5
Popular Post James Marshall Posted July 20 Popular Post Posted July 20 Ne znam u kakvom stanju su mu koljena, djeluje da ih je arčio baš ovih dana. 2 22
Sludge Factory Posted July 20 Posted July 20 Zvace ga na rts da bude u studiju, da se osvrne na mec, da da 1 strucnu analizu.
Hele Posted July 20 Posted July 20 1 hour ago, Valkyrie said: Jutrić, banić ako nastaviš da ovde prenosiš žvalavog Ja jedan post, ti 2 o njemu do sad 🤣🤣🤣
Popular Post Valk Posted July 20 Popular Post Posted July 20 1 hour ago, Hele said: Ja jedan post, ti 2 o njemu do sad 🤣🤣🤣 Drugo sam ja™ 1 1 8
Midžeta Posted July 20 Posted July 20 2 minutes ago, mire said: Ugodan vikendtm Popravila sam ti ovo 3 1
uini Posted July 20 Posted July 20 8 minutes ago, Midžeta said: Popravila sam ti ovo srecan vikend svima koji slave
Recommended Posts