July 18, 2024Jul 18 upravu je sve micko8 tako je i bjelica kod pesica igrao keca kad je pocinjao seniorsku kosarku posle ga gomila trenera slepaca gurala na 4, na kraju cak i na 5 i upropastili mu karijeru
July 18, 2024Jul 18 Dzaba, ovde se nekima mora crtati da bi se dokazalo nesto. Jovic pre Majamija nikada nije igrao na centarskim pozicijama. U KK Sava kao pionir je igrao na dvojci, u mladjim kategorijama je prakticno bio plej, lopta je u njegovim rukama bila 80% vremena na utakmicama. I onda ovde neki pisu da decku nedostaje dribling i kontrola lopte Jovic itekako moze da igra na poziciji tri, pogotovo u FIBA kosarci. Evo ispod video od pre dve godine sa U19 SP, moze da se vidi ceo njegov ofanzivni repertoar, gde je igrao na poziciji tri. Prodori,post up igra protiv nizih protivnika,kontranapadi, sut itd. Nikada se iz njega nece izvuci igracki maksimum ako samo bude coskario. Edited July 18, 2024Jul 18 by Micko8
July 18, 2024Jul 18 Ko je zainteresovan, ima još karata: https://tickets.rs/event/prijateljske_utakmice_pred_oi_srbija_vs_grcka_14144
July 18, 2024Jul 18 Nas kretenski savez opet isplanirao dve pipremne utakmice u dva dana, idealna prilika da se neko skrsi pred sam olimpijski turnir
July 19, 2024Jul 19 debili; svi znamo da ako razdvojis tekme, niko se nece povrediti zato ni trening ne sme svakog dana al nema ko da cuje
July 19, 2024Jul 19 Ja to vidim kao rezervu da dodju do parketa povredjeni igrači. Dakle, Jović, Bogdan, Davidovac. Ne verujem da će u prvoj uopšte igrati nešto puno ovi koji su cepali u Emiratima.
July 19, 2024Jul 19 Ko određuje cene karata? Arena ili KSS? Iskreno, očekivala sam neke manje-više simbolične cene ali mislim da su preterali, sve računaš x 2 jer retko ko ide baš sam.
July 19, 2024Jul 19 16 minutes ago, Valkyrie said: Ko određuje cene karata? Arena ili KSS? Iskreno, očekivala sam neke manje-više simbolične cene ali mislim da su preterali, sve računaš x 2 jer retko ko ide baš sam. KSS naravno
July 19, 2024Jul 19 Just now, arheolog1981 said: KSS naravno Udarili im Arapi u glavu, misle da i ovdašnja raja sere pare.
July 19, 2024Jul 19 20 hours ago, johan nagel said: Сад тачно замишљам Аврама како проповеда Оче наш пред утакмицу sta zamislja aleksa pred utakmicu
July 19, 2024Jul 19 Zanimljivo da nigde nema price oko stranaca sada. Proslo leto se o tome pricalo sve u 16.