Hele Posted July 17 Posted July 17 A dobro, sa Jovicem, Bogijem i Militunovim i skracenom rotacijom ovo moze biti 20 razlike, ako nas ide sut i sve nas kenja, moze biti i nekih 12, 13. I toeto.
garmonbozia Posted July 17 Posted July 17 Just now, harper lee said: Bitnih je odigrao dosta ali nijednu nije odigrao dobro. To sam i mislio, napisao sam "odigrao" smatrajući da se zapravo i pojavio
Hele Posted July 17 Posted July 17 Just now, Valkyrie said: Čini mi se da smo saznali i da je Entoni Dejvis bio mnogo dobar đak, "sa svim peticama" &
Hele Posted July 17 Posted July 17 Kakav bog ovaj Ristic sa ovim trojkama 🤣 Ako bude povreda ili Poku otpada, mora on umesto Plavsica, bar ima neka korist od njega. 1
pbg12345 Posted July 17 Posted July 17 1 minute ago, Valkyrie said: Čini mi se da smo saznali i da je Entoni Dejvis bio mnogo dobar đak, "sa svim peticama" & najcrnje je sto sve vreme imam osecaj da oni uzivaju i da su ubedjeni da vrhunski rade posao i ujedno zabavljaju narod svojim "salama" 2
Micko8 Posted July 17 Posted July 17 Jbt ovde ljudi kao da nisu ocekivali ovakav poraz. Ne mozes sa Vanjom,Dobricem,Avramovicem kao glavnim igracima da se nadas dobrom rezultatu. Mislim da ce ovo biti mnogo bolje sa Bogdanovicem,Milutinovim i Jovicem na samom turniru i da cemo odigrati zanimljiviju utakmicu. Prvo poluvreme je bilo dobro za drugo nismo imali dubinu jbg. 2
Kreator Posted July 17 Posted July 17 Nije mi radio net na sbb, mts, a1. Tek proradi kad nas amerikanci nabili 30 razlike.
Micko8 Posted July 17 Posted July 17 (edited) Ispusila i mlada reprezentacija od Ceske u sesnaestini finala, e to je prava bruka Mi kada gubimo, gubimo kolektivno. Edited July 17 by Micko8
Ivo Petović Posted July 17 Posted July 17 Možda moj glavni utisak sa utakmice, dok se još igrala košarka - koliko puta su naši bekovi ostali zaglavljeni u bloku ili se prosto odbili od istog. Neverovatna razlika u fizici, uz činjenicu da ovi naši nisu navikli na ovaj nivo uopšte.
Popular Post Ivo Petović Posted July 17 Popular Post Posted July 17 11 minutes ago, ZokiAsov said: Tuzno je ovo sve Ništa ovde nije tužno, naprotiv...samo onaj ko ne zna postane svestan koliki je Jokić car i šta je postigao u svom životu. 12
Recommended Posts