Popular Post Jimmy Kowalski Posted July 17 Popular Post Posted July 17 On dadu kos, vi skidate gace.. 1 9
Ivo Petović Posted July 17 Posted July 17 8 minutes ago, goofs said: Mislim da je jasno iz do sada vidjenog da će Petrušev igrati startnu 4ku, ali da nemamo tu zamenu, pa se isprobavaju sve opcije. Nijedna nije baš bajna, Kalina bi lego ko budali šamar. Ako Plavšić bude bilo kakva opcija, pakujemo se kući posle prve tri tekme. Potrebno je nekih 4 sekunde na terenu da to bude jasno.
*edited by mod Posted July 17 Posted July 17 1 hour ago, hooyadahoo said: Ode Avram u NBA 🥺 Ipak ne 1
Amos Posted July 17 Posted July 17 Vi ljudi stvarno mislite da mi možemo njih da dobijemo? Koji je to delulu. Da nema Embida i da su igrali odmah AD/Bam bila bi odmah ova razlika. 6
Hele Posted July 17 Posted July 17 Da su pametni, zahvalili bi se Embidu. Koji ce im, moze samo sranje da napravi neko.
Ivo Petović Posted July 17 Posted July 17 Strah me i da pitam kako 1 Kuzma komentariše utakmicu. Ako uopšte stigne da isprati šta se dešava.
Sludge Factory Posted July 17 Posted July 17 2 minutes ago, Hele said: Da su pametni, zahvalili bi se Embidu. Koji ce im, moze samo sranje da napravi neko. Koje sranje njima da napravi, leba ti, pa ovi ce da pregaze sve da im svima jednu ruku vezu iza ledja.
Micko8 Posted July 17 Posted July 17 (edited) Mrtvi Adebayo nas prelomio,sere ga sut neormalno danas. A mi smo mogli neboder da izgradimo sa ciglama veceras. Edited July 17 by Micko8
Recommended Posts