goofs Posted July 16 Posted July 16 4 minutes ago, smooth.Op said: Meni ne smeta silovanje, smeta mi stil. Nije delovalo bajno, istina, ali nije ni skroz tragično, dao bih mu još prostora, ima štofa. Spor je nogama u odbrani, ali ima krakate ruke da to koriguje bananom. 1
smooth.Op Posted July 16 Posted July 16 Just now, garmonbozia said: Jaramaz u gulag Strah me da se armejci ne predomisle.
harper lee Posted July 16 Posted July 16 8 minutes ago, Hele said: Odlicno je, bre, sve ovo, taman Pesic da im se najebe milosne majke. A i ovakvi smo egal sa jednom od jacih repstacija na OI. Kad krene sa najebavanjem milosne majke mogao bi da pocne od sebe. 1 1
kralj Posted July 16 Posted July 16 Zajeban sutra b2b. Ovo je totalna zajebancija. Čudi me samo da nismo više igrali na Jokića.
Micko8 Posted July 16 Posted July 16 (edited) Kakve pajsere od bekova imamo. Zasto je Jaramaz umesto sa reprezentacijom Edited July 16 by Micko8
Milošica Posted July 16 Posted July 16 Just now, kralj said: Zajeban sutra b2b. Ovo je totalna zajebancija. Čudi me samo da nismo više igrali na Jokića. Ovo mnogo upada u oči. Nadam se da je namerno tako.
Bogotac Posted July 16 Posted July 16 Užasni Avramovic,sad mi je jasnija kuknjava komsijinih navijaca
arheolog1981 Posted July 16 Posted July 16 Kakva idiotska sekvenca, ovo ne sme da nam se dešava ni na prijateljskim. Od vođstva do -11 za 2 minuta. A Jaramaza ako bude vodio na OI ja to neću da gledam. Skup mi TV a daljinski težak 1
Valk Posted July 16 Posted July 16 Lepo baš Jokić-Filip kombinuju, sight for our bleeding eyes P-R-I-J-A-T-E-Lj-S-K-A Kako čudno piše "benzin" 1
Micko8 Posted July 16 Posted July 16 Micica bi prvim camcem poslao kuci veceras. Koliko covek divlja, misli da je najbolji igrac u timu. Kosta ce nas mnogo na samom olimpijskom turniru.
Recommended Posts