Kreator Posted July 16 Posted July 16 Jajomaz ... nije ni za srpsku zonu a ne za repku. Mora da u nekom folderu drži škakljive slike selektora.
ducca Posted July 16 Posted July 16 Jaramaz je bukvalno ovde kao neki random lik iz publike, apsolutno je sve ovo prebrzo za njega
smooth.Op Posted July 16 Posted July 16 1 minute ago, Valkyrie said: Weird shit za reći. Jaramaz je potpuni kreten, jel može kući večeras? Quote sam radio. Do not exaggerate. 1
Hele Posted July 16 Posted July 16 4 minutes ago, tsva said: Da se molimo za oporavak Nikole Jovica inace mrka kapa na 4 kad Petrusev sedne Imamo i Dedu.
Valk Posted July 16 Posted July 16 Just now, smooth.Op said: Quote sam radio. Do not exaggerate. Manipulišem, pobogu. Ubiše nas. 1
Milošica Posted July 16 Posted July 16 (edited) A sve je krenulo od onog suludog Aleksinog šuta. Ograničiti ga na odbranu i tranziciju, a nadam se da će za "silovanje" Bogdan biti zadužen. I Jokić naravno. Edited July 16 by Milošica
smooth.Op Posted July 16 Posted July 16 Just now, Milošica said: A sve je krenulo od onog suludog Aleksinog šuta. Ograničiti ga na odbranu i tranziciju, a nadam se da će za "silovanje" Bogdan biti zadužen. Mi bar znamo kako to ide. 1 1
Recommended Posts