nautilus Posted July 16 Posted July 16 Mračite bez potrebe. Promašili smo 100 otvorenih šuteva i to je to. Da su ušla dva ovo bi bila druga utakmica. 1
Jimmy Kowalski Posted July 16 Posted July 16 Just now, Vasilij Zajcev said: Ko je agent ovog Pokuševskog? Najveći mag veka. Magelan 1
Defunctus Posted July 16 Posted July 16 Kaze, cuju se nasi navijaci, kamera ide na taj deo publike, sarenac i kuzmanovic: ipak su to lokalci 3
Hele Posted July 16 Posted July 16 Odlicno je, bre, sve ovo, taman Pesic da im se najebe milosne majke. A i ovakvi smo egal sa jednom od jacih repstacija na OI. 1
Vasilij Zajcev Posted July 16 Posted July 16 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Magelan Pa kažem ja Zaslužio je taj nadimak samo na osnovu ove prevare.. 2
Valk Posted July 16 Posted July 16 1 minute ago, Defunctus said: Kaze, cuju se nasi navijaci, kamera ide na taj deo publike, sarenac i kuzmanovic: ipak su to lokalci Lokalci iz Belgrade Waterfonta, Eagle Hills calling 1 4
tsva Posted July 16 Posted July 16 Da se molimo za oporavak Nikole Jovica inace mrka kapa na 4 kad Petrusev sedne 2
smooth.Op Posted July 16 Posted July 16 1 minute ago, goofs said: Pokoyo ima preveliku želju da se pokaže pa malo siluje Meni ne smeta silovanje, smeta mi stil.
Valk Posted July 16 Posted July 16 1 minute ago, smooth.Op said: Meni ne smeta silovanje, smeta mi stil. Weird shit za reći. Jaramaz je potpuni kreten, jel može kući večeras? 1
Recommended Posts