Hele Posted July 16 Posted July 16 (edited) Joj, ove vesti RTS-a, vec sam se otrovao, nisam ovo gledao sto godina. Jel ljudi ovo svaki dan slusaju? Nije ni cudo sto nam je stanje medju narodom takvo kakvo jeste. Edited July 16 by Hele 1
Ivo Petović Posted July 16 Posted July 16 1 minute ago, uini said: na boxscoreu pise da je igrao 5mins, pri cemu sam prvu cetvrtinu gledao, gde je odigrao par mins sta sam propustio u ta tri za ovu procenu? Ma ništa strašno, fali mu samopouzdanja da sune neku trojku, a imao je priliku. Nije puno toga nekošarkaškog uradio (osim oklevanja da šutne).
uini Posted July 16 Posted July 16 Just now, Jimmy Kowalski said: Potpuno uplaseno i izgubljeno. Kao neki random lik koga su pokupili sa ulice. znaci lazna uzbuna
Defunctus Posted July 16 Posted July 16 Just now, goofs said: Da su pametni da spoje Rada Bоgdanovića i Vlada Đurovića i Nedica da razotkriva srbomrsce
Jimmy Kowalski Posted July 16 Posted July 16 1 minute ago, uini said: znaci lazna uzbuna Deda je za njega KD glavom i bradom.. 1
Defunctus Posted July 16 Posted July 16 Zahvalnicu Olimpijakosu da posaljemo jer su vratili samopuzdanje Petrusevu nakon Amerike
Ivo Petović Posted July 16 Posted July 16 Deo Jokare umre svaki put kad dobije ovakav pas na post, kao malopre Aleksin,
Recommended Posts